SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Porec  Nyhet!
 Fazana
 RabacKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 
Søk ferieboliger    Leiebetingelser   

Om oss - Kroatiaperler


Kroatiaperler er et norsk internettbasert selskap som har spesialisert seg på utleie av privateide ferieboliger i Kroatia. Firmaet ble opprettet som enkeltmannsforetak i februar 2006, og endret til aksjeselskap i juni 2011. Firmaet er registrert i Brønnøysundregisteret's enhets- og foretaksregister med organisasjons-nummer 996 968 022.

Vi tilbyr i dag ferieboliger til leie i over 30 byer/landsbyer i Kroatia og har over 2000 hus, leiligheter og rom i vår portefølje. Vi har fortsatt ambisjoner om vekst og utvider med nye steder og ferieboliger hvert år.

Hos oss er det stedene som først og fremst står i fokus. Kroatiaperler velger kun ut de vakreste og mest severdige perlene i Kroatia, derav navnet på firmaet. Og Kroatia har virkelig mye å tilby for oss som søker noe utover et godt klima og fine strender med krystallklart vann: Her finner du i tillegg vakker natur og mange sjarmerende, idylliske, vakre og godt bevarte landsbyer. Flere av disse står på Unescos liste over bevaringsverdige steder.

Vi velger ut boliger først og fremst med bakgrunn i god beliggenhet, nærhet til et koselig sentrum og sjøen (de aller fleste har sjøutsikt). Vi har ikke mange luksusboliger, for vi vektlegger som sagt stedet, men boligene skal ha god standard og kort sagt være rene og innbydende.

Kroatiaperler vektlegger det å gi god og ærlig informasjon til våre kunder. På våre nettsider finner du mye informasjon om stedene og ferieboligene vi tilbyr og mange bilder. Ved å lese det som står her før du booker, vil vi påstå at du vet mer om hva du får enn hvis du kontakter et tradisjonelt reisebyråkontor.

Når du har booket en reise gjennom oss vil du før avreise få tilsendt detaljert informasjon om hvordan du finner frem til boligen og øvrig informasjon og tips om stedet. I tillegg har Kroatiaperler lokal representant på alle våre steder, slik at du har noen å kontakte på feriestedet hvis noe skulle oppstå.

Vi som jobber i Kroatiaperler har god kunnskap om Kroatia og vi tilbringer selv store deler av året i Kroatia og besøker ofte våre utvalgte perler. I tillegg til å ha reist mye i Kroatia har vi også mye reiseerfaring fra andre steder i verden, og vi lager våre nettsider med utgangspunkt i hva vi selv ønsker å vite før vi velger oss et nytt sted å tilbringe ferien.

Vi håper du finner våre nettsider fristende og informative!

  © 2009-2023 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser