SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Gradac  Nyhet!
 Podgora
 Igrane
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Zadar
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Fazana
 Rabac
 Cres
 Baska


CRUISE
 Skjærgårdscruise
 Skjærgårdscruise
  med sykkelmulighetKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 

  Våre anbefalinger


MAK-001

MAK-023

MAK-050


Se flere boliger  
 

Makarska

Makarska riviera i Kroatia
Leter du etter vakre strender med krystallklart vann? Da er Makarska-kysten stedet! Makarska-kysten, eller Makarska Riviera som den også kalles, strekker seg ca 60km mellom byene Brela og Gradac, og betegnes som den vakreste kyststrekningen på fastlandet i Kroatia.
Rivieraen er en av de mest besøkte turistområdene i Kroatia, først og fremst takket være den fantastiske kystlinjen med kilometervis med nydelige strender, pinje-trær, rent og klart vann, samt høye vakre fjell i bakgrunnen (Biokovo fjellene).

Den største og mest populære byen på strekningen heter Makarska, og denne byen har mye å tilby turister som setter pris på vakker natur, flotte lange strender, litt liv og røre rundt seg og mange aktiviteter å velge mellom.

Makarska fremstår i dag som en moderne turistby, med et variert og godt tilrettelagt tilbud for store og små besøkende.
Makarska riviera byr p de vakreste strender
Fra sentrum går det en nydelig promenade langs sjøen ved den 1,5 km lange stranden Donja Luka. Langs denne promenaden finner du mange restauranter og koselige cafeer hvor du får kjøpt is, pizza, tradisjonell Kroatisk mat og drikke, til en billig penge. De fleste av Kroatiaperlers boliger ligger i nærhet til dette strandområdet, men vi har også noen boliger ved sentrum.

Makarska byr på et yrende liv og et godt utvalg av restauranter, barer og cafeer. Midt i byen ligger en stor park med lekeplass for de minste, tivoli og et stort utvalg av små boder som selger souvernirer, vesker, belter, smykker osv. I gamlebyen finner du små butikker med bl.a klær og sko, samt et stort marked med frukt og grønnsaker.

Langs makarska-kysten finnes alle tenkelige fasiliteter for turister.
Kroatiaperler tilbyr utleie av ferieboliger i Makarska
Her kan du for eksempel prøve ulike former for vannsportsaktiviteter, dykke, dra på hav-fiske, eller prøve paragliding, rafting eller klatring i Biokovo fjellet.
Byen har et flott tennissenter, fotball-, volleyball- og basketballbane, samt innendørs treningssenter og svømmehall. Makarska er også et kjent sted for helse og rekreasjon, og kan tilby SPA og ulike former for terapeutisk behandlig. Det er også flotte tur og sykkelmuligheter i området, og man finner mange flotte strender hvis man tar seg litt utenfor byen også.

Om sommeren arrangeres det kulturfestival med folkemusikk, korsang og drama, noe som skaper en god stemning i byen. Langs rivaen I byen ligger barerog restaurantene på rekke og rad, og her kan man følge med på båttrafikken inn og ut av den hyggelige havnen. For de unge finnes et populært disotek i en grotte litt utenfor byen.Det er mulig å leie bil, scooter, sykkel og båt. Det arrangeres også utflukter til øyene utenfor byen, fisketurer, rafting, fjellturer og besøk i Dubrovnik eller den gamle byen Mostar i Bosnia.

Reise til Makarska?
Kroatiaperler tilbyr utleie av ferieboliger i Makarska by - leiligheter, rom, hus og villaer med og uten basseng. For å se Kroatiaperlers utvalg av ferieboliger i Makarska by - klikk på knappen "Ferieboliger i Makarska" øverst på denne siden.


Makarska kan by p et stort utvalg av vannsportsaktiviteterI Makarska er det godt med natteliv for de som nsker detVakre strender med krystallklart vann p Makarskakysten
Reis til Kroatia i juni fr turistrmmen kommer!Vannet i havet er klarere enn i et svmmebasseng!
Ferieboliger i MakarskaVre feriehus og leiligheter ligger i gangavstand til sentrum og stranden
Kroatiaperler tilbyr villaer med basseng i MakarskaFamilieferie p Makarskakysten, Kroatia
Strandpromenaden, MakarskaFerieboliger i gangavstand til sjen og sentrum av Makarska
Makarska by med majestetiske fjell i solnedgang
Legg ferien til en vakker strand p MakarskakystenReisebeskrivelse

Til Makarska kommer du med buss eller bil fra Split og Dubrovnik. Fra Split går det buss minst hver time i høysesongen, turen tar omlag 1,5 time. Fra Dubrovnik går det buss ca annenhver time, og denne turen tar ca 3 timer. Gode busser med aircondition. Det går også daglig buss til de kjente byene Mostar og Sarajevo.


                                                                                                                                             Tilbake til topp


Ønsker du å bestille transport til eller fra flyplassen ?

Vi anbefaler våre kunder å avvente med å bestille transport til dere får reisedokument med informasjon tilsendt fra oss, ca 3 uker før ferien. Dette fordi dere da får tilsendt riktig adresse og fordi flyselskapene gjerne endrer litt på flytidene utover våren.


  © 2009-2019 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser