SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Porec  Nyhet!
 Fazana
 RabacKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 

  Våre anbefalinger


MAK-001


MAK-050


Se flere boliger  
 

Makarska

Makarska riviera byr på de vakreste strender
Leter du etter vakre strender med krystallklart vann? Da er Makarska-kysten stedet! Makarska-kysten, eller Makarska Riviera som den også kalles, strekker seg ca 60km mellom byene Brela og Gradac, og betegnes som den vakreste kyststrekningen på fastlandet i Kroatia.
Rivieraen er en av de mest besøkte turistområdene i Kroatia, først og fremst takket være den fantastiske kystlinjen med kilometervis med nydelige strender, pinje-trær, rent og klart vann, samt høye vakre fjell i bakgrunnen (Biokovo fjellene).

Den største og mest populære byen på strekningen heter Makarska, og denne byen har mye å tilby turister som setter pris på vakker natur, flotte lange strender, litt liv og røre rundt seg og mange aktiviteter å velge mellom.

Makarska fremstår i dag som en moderne turistby, med et variert og godt tilrettelagt tilbud for store og små besøkende.
Makarskakysten er en av de mest besøkte turistområdene i Kroatia
Fra sentrum går det en nydelig promenade langs sjøen ved den 1,5 km lange stranden Donja Luka. Langs denne promenaden finner du mange restauranter og koselige cafeer hvor du får kjøpt is, pizza, tradisjonell Kroatisk mat og drikke, til en billig penge. De fleste av Kroatiaperlers boliger ligger i nærhet til dette strandområdet, men vi har også noen boliger ved sentrum.

Makarska byr på et yrende liv og et godt utvalg av restauranter, barer og cafeer. Midt i byen ligger en stor park med lekeplass for de minste, tivoli og et stort utvalg av små boder som selger souvernirer, vesker, belter, smykker osv. I gamlebyen finner du små butikker med bl.a klær og sko, samt et stort marked med frukt og grønnsaker.

Langs makarska-kysten finnes alle tenkelige fasiliteter for turister.
Reis til Makarska i Kroatia for en solrik og minnerik ferie
Her kan du for eksempel prøve ulike former for vannsportsaktiviteter, dykke, dra på hav-fiske, eller prøve paragliding, rafting eller klatring i Biokovo fjellet.
Byen har et flott tennissenter, fotball-, volleyball- og basketballbane, samt innendørs treningssenter og svømmehall. Makarska er også et kjent sted for helse og rekreasjon, og kan tilby SPA og ulike former for terapeutisk behandlig. Det er også flotte tur og sykkelmuligheter i området, og man finner mange flotte strender hvis man tar seg litt utenfor byen også.

Om sommeren arrangeres det kulturfestival med folkemusikk, korsang og drama, noe som skaper en god stemning i byen. Langs rivaen I byen ligger barerog restaurantene på rekke og rad, og her kan man følge med på båttrafikken inn og ut av den hyggelige havnen. For de unge finnes et populært disotek i en grotte litt utenfor byen.Det er mulig å leie bil, scooter, sykkel og båt. Det arrangeres også utflukter til øyene utenfor byen, fisketurer, rafting, fjellturer og besøk i Dubrovnik eller den gamle byen Mostar i Bosnia.

Reise til Makarska?
Kroatiaperler tilbyr utleie av ferieboliger i Makarska by - leiligheter, rom, hus og villaer med og uten basseng. For å se Kroatiaperlers utvalg av ferieboliger i Makarska by - klikk på knappen "Ferieboliger i Makarska" øverst på denne siden.


Vannet i havet er klarere enn i et svømmebasseng!Makarska er et flott feriested for hele familienDet er mye å se og gjøre i Makarska
Makarska er en livlig feriebyTips om gode restauranter i Makarska får du før avreise ved bestilling hos ossFerie på Makarskakysten
Fine grøntområder i Makarska byPromenaden i MakarskaDe flotte strendene på Makarskas kyst
Makarska-området har massevis av aktiviteter for barn og voksneDet finnes mange hyggelige strandrestauranter i MakarskaVi har ferieboliger nære sjøen og sentrum av Makarska
Ferge Makarska
Vakre strender med krystallklart vann på MakarskakystenStranden i MakarskaKveldsstemning i MakarskaReisebeskrivelse

Til Makarska kommer du med buss eller bil fra Split og Dubrovnik. Fra Split går det buss minst hver time i høysesongen, turen tar omlag 1,5 time. Fra Dubrovnik går det buss ca annenhver time, og denne turen tar ca 3 timer. Gode busser med aircondition. Det går også daglig buss til de kjente byene Mostar og Sarajevo.


                                                                                                                         Tilbake til topp


Ønsker du å bestille transport til eller fra flyplassen ?

Vi anbefaler våre kunder å avvente med å bestille transport til dere får reisedokument med informasjon tilsendt fra oss, ca 3 uker før ferien. Dette fordi dere da får tilsendt riktig adresse og fordi flyselskapene gjerne endrer litt på flytidene utover våren.


  © 2009-2024 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser