SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Gradac  Nyhet!
 Podgora
 Igrane
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Zadar
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Fazana
 Rabac
 Cres
 Baska


CRUISE
 Skjærgårdscruise
 Skjærgårdscruise
  med sykkelmulighetKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 
Søk ferieboliger    Leiebetingelser

Reise til KroatiaFly

Fra Norge

Fra Norge flyr SAS til Dubrovnik, Split og hovedstaden Zagreb. Hos SAS kan du finne avganger til Kroatia fra mange byer i Norge, noen med mellomlanding i Oslo.

Norwegian flyr fra flere norske byer til Split, Dubrovnik og Pula flere dager i uken i sommerhalvåret, og langt utover høsten. Reiser du i mai/juni/september/oktober kan du få svært rimelige billetter. Fra Oslo flyr de også til Rijeka, nord i Kroatia, samt til hovedstaden Zagreb. Norwegian flyr også til Venezia, og derifra går det båt til flere byer av området Istria i Kroatia.

Flyselskapene selger enveisbilletter, noe som muliggjør å velge retur med et annet selskap eller fra en annen by enn ved ankomst - slik kan du få oppleve mer av det vakre landet, og samtidig sikre deg rimeligere reise.

Flytid: er ca. 3 timer hvis du flyr med direktefly fra Oslo.

Fly via en storby i Europa

Eurowings flyr veldig billig til Split, Zadar og Zagreb fra flere store byer i Tyskland (Berlin, Hamburg, Bonn, Stuttgart). Til Berlin kan du for eksempel fly med Norwegian fra flere norske byer. Alternativt kan du ta tog/buss/ferje til Tyskland. Skal hele familien reise, kan du spare tusenvis av kroner i høysesongen.

Easyjet flyr billig til Split og Dubrovnik fra London, og til London flyr Norwegian billig fra flere byer i Norge. Et annet alternativ er British Airways som flyr til Split og Dubrovnik fra London.Czech airlines flyr fra Gøteborg og København til Dubrovnik og Split, via Praha.

Lufthansa har et samarbeid med Croatian Airlines, og her vil du kunne finne gode priser på turer til Kroatia.

Fly til Munchen, Trieste, Venezia eller annen storby i nærheten av Kroatia og lei bil derifra! Slik får du rimelige flybilletter og bil til disposisjon i ferien!

Croatian Air, Lufthansa og British Airways flyr også til flere av de større byene i Kroatia.

Du kan også finne mange rimelige flybilletter til destinasjoner som ikke ligger langs kysten, i sommerhalvåret. Ta for eksempel fly til Budapest med Norwegian og ta toget derifra til Kroatia eller lei deg en bil i ferien.

Du kan ofte spare en del på kombinasjonen fly + bil eller tog/buss!

Flere charterselskaper har også reiser til Kroatia. Ulempen med disse turene er at du oftest havner på et stort hotellkompleks og at turen blir vesentlig dyrere. Les artikkel fra DinSideBil


Å kjøre bil til Kroatia er en fin tur dersom man har god tid. Det er stort sett motorvei hele veien til Zagreb, og videre derifra til like sør for Split. Skal du kjøre til det sydlige området av Kroatia lønner det seg tidsmessig å kjøre ruten Salzburg - Villach- Lublijana- Split, eller Regensburg- Maribor - Zagreb - Split, men dersom du skal til det nordlige området eller ønsker å kjøre langs kysten av Kroatia, kan du kjøre Regensburg - Salzburg - Trieste -Rijeka.

Alle rutene går via vakre strekninger i alpene.
Det er langt å kjøre helt til Kroatia, ca. 180 mil fra Kiel til Rijeka. På denne strekningen bruker du to dager, hvis dere ikke bytter på og kjører døgnet rundt. Ønsker du å korte ned turen kan du ta Kiel-ferjen eller sette bilen på toget.

Biltog


Det er mulig å sette bilen på toget i Hamburg/Berlin og sove seg gjennom Tyskland til du våkner neste morgen Munchen eller Wien. Deretter har du den fineste turen igjen, over vakkert alpelandskap og gjennom frodige daler.

Fra Wien til Split er det ca. 8 timer effektiv kjøretid, og du får sett det flotte fjellområdet i Kratia. Legg gjerne inn en god stopp i Plitvice nasjonalpark, et fantastisk naturområde!

Togene forlater Hamburg/Berlin sent på ettermiddagen/kvelden og er fremme neste morgen.

Det finnes luksuslugarer for to og rimeligere lugarer for inntil 5 personer. Selv om togturen koster en del penger, sparer du vanligvis inn to overnattinger, bensinutgifter, slitasje på bilen og ikke minst: en til to lange dager i bilen. På strekningen mellom Hamburg og Munchen bruker du en lang dag i bilen uten å se stort annet enn motorvei.

Informasjon om biltog, og hvilke destinasjoner du kan velge, får du hos NSB, eller på denne linken: Bil tog eller HerØnsker du å bestille transport til eller fra flyplassen eller ferjekaia ?

Vi anbefaler våre kunder å avvente med å bestille transport til dere får reisedokument med informasjon tilsendt fra oss, ca 3 uker før ferien. Dette fordi dere da får tilsendt riktig adresse og fordi flyselskapene gjerne endrer litt på flytidene utover våren.


  © 2009-2019 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser