REFNR: ZAD-005

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Nye, pene leiligheter med nydelig sjøutsikt!

I et nytt pent hus, beliggende i et rolig og fint boligområde i Zadars mest populære turistområde, kan vi tilby flere ferieleiligheter av meget god standard. Leilighetene varierer i størrelse og egner seg for fra 2 til 8 personer.

Området hvor huset befinner seg i ligger ca 4 km utenfor Zadar, og her finner man de beste strendene i Zadar samt en rekke tilbud av restauranter, aktiviteter, fine turveier etc. Det går hyppig buss inn til Zadar sentrum.

Fra huset er det gangavstand til stranden og alle øvrige fasiliteter i området. Ved strandområdet er det store grøntarealer, restaurant og mulighet for diverse vannsportsaktiviteter. Det er flere gode restauranter innenfor 10-15 minutters gange, bussholdeplass, bakeri og små matbutikker.

I første etasje av huset ligger det en en stor leilighet for inntil 8 personer, og denne har en veldig stor og trivelig terrasse mot hagen. I tredje etasje finnes 1 leilighet med nydelig sjøutsikt for 4 - 5 personer. I toppetasjen finnes 1 litt mindre og rimeligere leilighet som eventuelt kan kombineres med de større leilighetene om man er mange i følget og trenger flere soveplasser.

Internettilgang. Privat parkering.
Det er ikke vaskemaskin i huset, men eier kan ta 1-2 vasker under oppholdet ved avtale.

Mulig å låne babyseng.

Eier holder hus og hage i meget god stand!

Les mer om Zadar  
AVSTANDER
Sentrum 4000m
Sjøen 400m
Badeplass 500m
Butikk 300m
Restaurant 300m
Buss 500m
Båt 4000
Parkering Ja
 Tips en venn
©2009- 2019 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser