FERIEBOLIG: VOD-007

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Koselige leiligheter med svømmebasseng i meget velholdt hage!

Flotte ferieleiligheter i et rolig boligområde nær det fineste strandområdet i Vodice. Alle leilighetene har romslige terrasser, og i tillegg finnes et stort uteområde med grillhus og svømmebasseng. Leilighetene har aircondition i alle soverom, internet og tilgang til vaskemaskin. Felles trimrom.

Nytt og flott feriehus, med 5 separate leiligheter til leie. Huset ligger i et rolig boligområde, men nær det beste strandområdet hvor du kan velge mellom rolige strender og mer livlige strender med mange aktiviteter, restauranter og strandbarer. Busstopp og matvarebutikk ligger ca 200m fra huset.

I området mellom huset og sjøen (ca 300m) ligger noen store hoteller som kan by på ulike sportsaktiviteter som for eksempel tennis, minigolf, vannsklie og diverse vannsportsaktiviteter. Der finner du også flotte strender og en trivelig promenade som går til sentrum. Følger du strandveien i motsatt retning finner du et roligere strandområde som strekker seg flere kilometer langs sjøen, med små restauranter og isbarer langs promenaden. Strandområdet egner seg godt for sykkel som du får leid ved hotellet.

Spaserer man ca 20 minutter kommer man til sentrum av Vodice hvor det yrer av liv om sommeren. Det finnes også bussforbindelse samt et lite turisttog som går fra hotellområdet til sentrum ca 200m fra huset.

Rundt huset er det en nydelig opparbeidet hage, et lite svømmebasseng med solsenger og utedusj, samt et hyggelig grillhus med utekjøkken og langbord .
Trimrom. Huskestativ for barna. Stor parkeringsplass på fremsiden av huset. Vaskemaskin i huset mot avgift.

NB: Vi gjør oppmerksom på at eier av dette huset krever et depositum pr. leilighet på 100 Eur som betales direkte til eier ved ankomst som sikkerhet for eventuelle skader og mislighold av leiligheten. Beløpet betales tilbake på avreisedagen hvis alt er i orden.

Les mer om Vodice  
AVSTANDER
Sentrum 900m
Sjøen 400m
Badeplass 400m
Butikk 200m
Restaurant 300m
Buss 300m/1000m
Båt
Parkering Ja

Leieobjekter i dette huset

(klikk på alternativet du ønsker for å se mer informasjon)

Leieobjekt Type Antall
sengeplasser
Pris uke/døgn
(fra kr)
Bilde
A1       (4 stk)Leilighet 4+18500,- / 1250,-
A2Leilighet 2+16600,- / 1000,-

 Tips en venn
©2009- 2020 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser