FERIEBOLIG: VOD-007

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Velutstyrte leiligheter med svømmebasseng, jacuzzi og grillplass!

Leie leiligheter med svømmebasseng Vodice
Flotte ferieleiligheter i et rolig boligområde nær det fineste strandområdet i Vodice. Alle leilighetene har romslige terrasser, og i tillegg finnes et stort uteområde med grillhus, svømmebasseng, jacuzzi, noen trimapparater, samt spill og leker for barn. Leilighetene har aircondition i alle soverom, internet og tilgang til vaskemaskin. Ypperlig for grupper!

Nytt og flott feriehus, med 6 separate leiligheter til leie. Huset ligger i et rolig boligområde, men nær det beste strandområdet hvor du kan velge mellom rolige strender og mer livlige strender med mange aktiviteter, restauranter og strandbarer. Busstopp og matvarebutikk ligger ca 200m fra huset.

Huset egner seg ypperlig for en større gruppe som reiser sammen da det er en koselig hagestue med grill/kjøkken/bar ved bassenget. Det er også noe å finne på her for store og små: svømmebasseng, jacuzzi, biljard, fotballspill, noen treningsapparater, og diverse leker for barn. Huseier har også noen sykler.
I området mellom huset og sjøen (ca 300m) ligger noen store hoteller som kan by på ulike sportsaktiviteter som for eksempel tennis, minigolf, vannsklie og diverse vannsportsaktiviteter. Der finner du også flotte strender og en trivelig promenade som går til sentrum. Følger du strandveien i motsatt retning finner du et roligere strandområde som strekker seg flere kilometer langs sjøen, med små restauranter og isbarer langs promenaden.

Spaserer man ca 20 minutter kommer man til sentrum av Vodice hvor det yrer av liv om sommeren. Det finnes også bussforbindelse samt et lite turisttog som går fra hotellområdet til sentrum ca 200m fra huset.

Stor parkeringsplass på fremsiden av huset. Vaskemaskin i huset mot avgift.

NB: Vi gjør oppmerksom på at eier av dette huset krever et depositum pr. leilighet på 100 Eur som betales direkte til eier ved ankomst som sikkerhet for eventuelle skader og mislighold av leiligheten. Beløpet betales tilbake på avreisedagen hvis alt er i orden.

Les mer om Vodice  
AVSTANDER
Sentrum 900m
Sjøen 400m
Badeplass 400m
Butikk 200m
Restaurant 300m
Buss 300m/1000m
Båt
Parkering Ja

Leieobjekter i dette huset

(klikk på alternativet du ønsker for å se mer informasjon)

Leieobjekt Type Antall
sengeplasser
Pris uke/døgn
(fra kr)
Bilde
A1       (4 stk)Leilighet 4+18900,- / 1300,-
A2Leilighet 2+18200,- / 1200,-
S1Studio 27700,- / -

 Tips en venn
©2009- 2022 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser