REFNR: TVR-022

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Stort hus med svømmebasseng og stor hage.

Huset inneholder 4 separate leiligheter samt et felles areal med stue, kjøkken og bad - alt leies ut samlet. Huset har oppvarmet svømmebasseng og stort fellesareal med grillplass i hagen. Huset ligger i et rolig og barnevennlig område nord for Trogir. Strender og restauranter/butikk i kort gange fra huset. Hver leilighet har egen terrasse, samt stor felles terrasse/grillplass ved bassenget.

Hus med stor hage og oppvarmet svømmebasseng, beliggende i et rolig og barnevennlig område. Huset har 4 pene leiligheter, hver av de med romslig terrasse. I tillegg er det et felles areal i første etasje hvor det er romslig stue, spisebord, fullt utstyrt kjøkken med bl.a. oppvaskmaskin samt et bad og 2 separate senger.
Det er god plass i hagen for lek, grillplass, utedusj og solstoler til gjestenes disposisjon.

Det er 5 -10 minutts gange til butikk, restauranter, strand og andre fasiliteter.

Huset ligger i den lille landsbyen Vranjica ca 5 km nord for den flotte middelalderbyen Trogir. Fra Vranjica finnes det buss og båtforbindelse til Trogir sentrum. Fra Vranjica til Seget, 2 km lenger syd, kan man spasere eller sykle på koselige veier gjennom pen bebyggelse med frodige hager, og deler av veien gjør langs sjøen hvor du finner fine strender, oppmurte brygger og klipper å bade fra. Du finner også mange aktiviteter i området mellom Seget og Vranjica: både vannsport, tennis, minigolf og fotballbane. Det er ingen strender rundt Trogir sentrum, så dette er et fint område å bo i dersom det viktigste målet med ferien er strandliv, kombinert med god mat og avslapping.

Innenfor 10 minutters gange fra huset finner du alt du trenger i ferien: matbutikk, restauranter, flere typer strender og fine turmuligheter. Til vannsportsenter er det ca 20 minutters gange. Den nydelige middelalderbyen Trogir ligger på Unescos liste over verdens kulturarv. I Trogir finner du flere koselige restauranter, cafeer, butikker, marked og alt annet du måtte trenge. Huset ligger ca 10 kilometer fra flyplassen og 27 km fra Split.

Les mer om Trogir  
AVSTANDER
Sentrum 200m, 5 km
Sjøen 150m
Badeplass 200m
Butikk 300m
Restaurant 200m
Buss 200m
Båt 300m
Parkering Ja

Huset

 Tips en venn      Skriv ut

Huset består av 4 separate leiligheter samt et fellesareal i første etasje, og stort uteareal med grillplass og oppvarmet svømmebasseng. Fin beliggenhet ca 200 meter fra stranden i en rolig landsby med restauranter, butikk og buss/ båtforbindelse til flotte Trogir som ligger 5 km unna.

Huset inneholder 4 nesten like leiligheter som består av kombinert kjøkken/oppholdsrom med sovesofa (for 1 voksen eller 2 barn), spisebord og enkel kjøkkeninnredning + soverom med en dobbeltseng og en enkeltseng. Alle leilighetene har flislagt bad med dusj, vask og toalett, samt romslig møblert terrasse.

I første etasje er et fellesareal med kjøkken, stue, bad, 2 separate senger og stor felles terrasse. Alle leilighetene har nytt interiør, og enkel men god standard med aircondition og sat/TV. 2 av leilighetene ligger i toppetasjen og har sjøutsikt fra terrassen, de to andre ligger i 2 etasje.

Trådløst internet, vaskemaskin og oppvaskmaskin.
DETALJER
Standard Meget god +
Ant soverom 4
Ant sengeplasser 14
Ant ekstraplasser 8
Ant bad 5
Ant stuer 3
Terrasse/Balkong Ja
Sjøutsikt Ja
Air Condition Ja
TV Ja
Internett Ja
Vaskemaskin Ja
Oppvaskmaskin Ja

PRIS PÅ LEIEOBJEKTET PR UKE/DøGN 2019


TVR-022.H Inntil 22 pers
UkeDøgn
Lavsesong27500,- -
25/05 - 07/0632900,- -
08/06 - 05/0738900,- -
06/07 - 30/0846900,- -
31/08 - 04/1038900,- -
* For hver bestilling gjelder følgende:

- Det tilkommer en avgift på kr. 500,- som dekker sluttrengjøring av leieobjektet, inkl. sengetøy og håndklær (ikke strand-håndklær), administrasjonskostnader, vekslingsgebyr og turist-skatt.
- 30% av beløpet betales ved bestilling, resterende senest 30 dager før avreise.
- NB: Minimum 1 ukes leie. Døgnpris utover 1 ukes leie = ukespris/7
- Langtidsleie utenfor høysesong: pris etter avtale

For øvrige leiebetingelser les HER 

Alle ferieboliger i Trogir


©2009- 2019 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser