REFNR: TVR-021

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Flotte leiligheter med basseng, 100m fra sjøen!

I et nytt hus beliggende kun 100 m fra sjøkanten i det frodige området Vranjica utenfor Trogir, har vi 6 pene leiligheter med meget god standard til leie. Alle leilighetene i huset har flott sjøutsikt fra koselig terrasse. SPA og svømmebasseng.

Hver leilighet har koselig terrasse med flott utsikt til sjøen. Huset ligger på en høyde i et rolig og koselig område, omgitt av frodig og vakker natur. Det er kort gangavstand til butikk, restauranter og andre fasiliteter.

Bassenget ligger på forsiden av huset og er oppvarmet. Det består av et barnebasseng på 3x3m og et basseng på 8x4m. Bassenget deles med hus TVR-009 (nabohuset, med samme eier) .
Grillplass til felles disposisjon.

Det tilbys noen ulike SPA/massasje behandlinger til svært lave priser. Vranjica er en liten landsby som ligger på fastlandet, 5 km nord for Trogir. Fra Vranjica finnes det buss og båtforbindelse til Trogir sentrum. Fra Vranjica til Seget, 2 km lenger syd, ligger strendene på rekke og rad. Langs sjøen går en koselig promenade hvor det er fint å spasere eller sykle. Her finner du fine strender, oppmurte brygger og klipper å bade fra.
Du finner også mange aktiviteter i området, både vannsport, tennis, minigolf og fotballbane.
Det er ingen strender rundt Trogir sentrum, så dette er et fint område å bo i dersom det viktigste målet med ferien er strandliv, kombinert med god mat og avslapping.
Innenfor 10 minutters gange fra huset finner du alt du trenger i ferien - butikk, restauranter, flere typer strender og fine turmuligheter.

Trogir ligger på Unescos liste over verdens kulturarv. I Trogir finner du mange koselige restauranter, cafeer, butikker, marked og alt annet du måtte trenge.
Huset ligger ca 10 kilometer fra flyplassen og 27 km fra Split.

Les mer om Trogir  
AVSTANDER
Sentrum 100m/5km
Sjøen 100m
Badeplass 150m
Butikk 150m
Restaurant 150m
Buss 400m
Båt 200m
Parkering Ja

Leieobjekter i dette huset

(klikk på alternativet du ønsker for å se mer informasjon)

Leieobjekt Type Antall
sengeplasser
Pris uke/døgn
(fra kr)
Bilde
A1       (2 stk)Leilighet 4+16700,- / 1000,-
A2       (4 stk)Leilighet 2+25700,- / 900,-

 Tips en venn
©2009- 2019 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser