REFNR: TVR-015

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Flotte leiligheter med svømmebasseng!

Fine leiligheter i et hus med svømmebasseng, egen fotballbane, stor hage og hyggelig grill-hus beliggende i et rolig og barnevennlig område nord for Trogir. . Strender og restauranter/butikk i gangavstand fra huset. Hver leilighet har egen terrasse, samt stor felles terrasse i hagen og ved bassenget. Meget barnevennlig!


Nyrenovert hus med svømmebasseng, beliggende i et rolig og barnevennlig område, med stor tomt som egner seg godt for lek. Leiligheter i ulik størrelse fra 2 - 9 personer. De største leilighetene har nydelig utsikt til sjøen og det grønne området. Huset er omkranset av olivenlunder og det er god plass i hagen for lek, koselig grillhus hvor man kan sitte inne eller ute, samt en terrasse i enden av bassenget. Rundt bassenget er det noen solsenger til gjestenes disposisjon. Det er ca 10 minutters gange til butikk, restauranter, strand og andre fasiliteter. En traffikert vei må krysses for å komme til sentrum/sjøen.

Huset ligger i den lille landsbyen Vranjica ca 5 km nord for den flotte middelalderbyen Trogir. Fra Vranjica finnes det buss og båtforbindelse til Trogir sentrum. Fra Vranjica til Seget, 2 km lenger syd, kan man spasere eller sykle på koselige veier gjennom pen bebyggelse med frodige hager, og deler av veien går langs sjøen hvor du finner fine strender, oppmurte brygger og klipper å bade fra. Du finner også mange aktiviteter i området mellom Seget og Vranjica: både vannsport, tennis, minigolf og fotballbane. Det er ingen strender rundt Trogir sentrum, så dette er et fint område å bo i dersom det viktigste målet med ferien er strandliv, kombinert med god mat og avslapping.

Innenfor 10 minutters gange fra huset finner du alt du trenger i ferien: matbutikk, restauranter, flere typer strender og fine turmuligheter. Til vannsportsenter er det ca 20 minutters gange. Den nydelige middelalderbyen Trogir ligger på Unescos liste over verdens kulturarv. I Trogir finner du flere koselige restauranter, cafeer, butikker, marked og alt annet du måtte trenge. Huset ligger ca 10 kilometer fra flyplassen og 27 km fra Split.

Les mer om Trogir  
AVSTANDER
Sentrum 500m, 5 km
Sjøen 350m
Badeplass 350m
Butikk 500m
Restaurant 500m
Buss 300m
Båt 500m
Parkering Ja

Leieobjekter i dette huset

(klikk på alternativet du ønsker for å se mer informasjon)

Leieobjekt Type Antall
sengeplasser
Pris uke/døgn
(fra kr)
Bilde
A1Leilighet 5Be om pris
A2Leilighet 7+2Be om pris
A7Leilighet 7Be om pris
A9Leilighet 9Be om pris
S1       (2 stk)Studio 2Be om pris

 Tips en venn
©2009- 2019 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser