REFNR: TSV-001

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Moderne hus i sjøkanten med svømmebasseng og nydelig utsikt!

Flott og velutstyrt hus i beliggende i den hyggelige landsbyen Sevid utenfor Trogir. Her bor du rett i sjøkanten og kan ta deg ett morgenbad før frokost! Huset har et romslig og flott uteområde med svømmebasseng, solstoler og sitteområde. Terrasse med en fantastisk utsikt utover havet. Hyggelig sitteområde på baksiden av huset med grill/utepeis. Huset har meget god standard og inneholder alt hva man kan ønske seg for en luksuriøs og avslappende ferie. Maks 10 personer.

Sevid er en rolig, liten landsby og perfekt for deg som ønsker å bo i rolige omgivelser, men samtidig ha mulighet for byliv om man ønsker det. En kort gåtur unna finner en matbutikk og noen få restauranter. Nærmeste strand er ca 400 meter unna. Ønsker man litt mer fasiliteter og byliv er både Trogir, Primosten og Rogoznica alle innenfor 15-25 minutters kjøretur unna. Det er busstopp 400 meter fra huset.

Les mer om Trogir  
AVSTANDER
Sentrum 400 m
Sjøen 20 m
Badeplass 400 m
Butikk 400 m
Restaurant 400 m
Buss 400 m
Båt 11 km
Parkering Ja

Huset

 Tips en venn      Skriv ut

Meget flott og velutstyrt hus i den hyggelige landsbyen Sevid utenfor Trogir. Beliggenhet på første rad til sjøen og svømmebasseng rett i sjøkanten! Flere uteområder samt en terrasse med fantastisk sjøutsikt. Huset har meget god standard. Plass for inntil 10 personer.

Huset går over to etasjer hvor du har ett lite, innredet treningsrom i første etasje og de øvrige rom i andre etasje. Boligen har 4 soverom totalt, tre rom med dobbeltseng og ett rom med to enkeltsenger. Mulighet for å sette inn to ekstra senger i oppholdsrom. 2 baderom, alle med dusj, vask og toalett. Åpen stue/kjøkkenløsning, velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin.

Fra oppholdsrommet er det utgang til en romslig terrasse med solstoler og sittemøbler. Nydelig utsikt over sjøen samt utsikt over bassengområdet fra terrassen. Flott sitteområde på baksiden av huset med grill/peis til disposisjon.

Det finnes vaskemaskin i huset. Internett, TV og air-condition. Mulighet for å parkere utenfor eiendommen.
DETALJER
Standard Svært god
Ant soverom 4
Ant sengeplasser 8
Ant ekstraplasser 2
Ant bad 2
Ant stuer 1
Terrasse/Balkong Ja
Sjøutsikt Ja
Air Condition Ja
TV Ja
Internett Ja
Vaskemaskin Ja
Oppvaskmaskin Ja

PRIS PÅ LEIEOBJEKTET PR UKE/DøGN 2019


TSV-001.H1 Inntil 10 pers
UkeDøgn
30/04 - 21/0642900,- -
22/06 - 30/0855900,- -
31/08 - 29/0942900,- -
* For hver bestilling gjelder følgende:

- Det tilkommer en avgift på kr. 500,- som dekker sluttrengjøring av leieobjektet, inkl. sengetøy og håndklær (ikke strand-håndklær), administrasjonskostnader, vekslingsgebyr og turist-skatt.
- 30% av beløpet betales ved bestilling, resterende senest 30 dager før avreise.
- Det er kun mulig å leie dette objektet lørdag-lørdag uansett sesong.


For øvrige leiebetingelser les HER 

Alle ferieboliger i Trogir


©2009- 2019 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser