REFNR: TSM-001

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Stor villa med svømmenbasseng og romslig tomt nær sjøen!

Huset, som har sengeplass for 12 - 16 personer, ligger i et hyggelig strandområde på østsiden av øya Ciovo ved Unescobyen Trogir. Det er kort gangavstand til strender, restauranter, butikk, etc. Det er også god båtforbindelse til både Split og Trogir sentrum, så her kan man bo rolig men oppleve byliv når man ønsker det!

Ledig i perioden 18/7 - 2/8 2019

Her kan opptil 16 personer ha godt med tumleplass i ferien. Eiendommen består av et hovedhus med 6 soverom, samt et lite hus for 4 personer. På tomten er det svømmebasseng med solsenger og utedusj, peis/grill, bordtennis samt noen leker for de minste barna. Det er et stort terrasseområde utenfor hovedhuset, samt en terrasse med tak ved den minste huset.

Nærområdet har flere fine strender og det finnes også vannsportsaktiviteter og strandbarer. Her er det rolig og det er ikke noe større sentrum, men det er ca 5 minutter å gå til noen restauranter, cafèer og butikker. I landsbyen er det også en fotball/volleyballbane og lekeplass for de minste.

Når man ønsker seg et større utvalg av restauranter og byliv, kan man sette seg på båten som både går inn til Trogir sentrum og til Split (ca 25 min båttur til begge byer).

Ellers i Trogirområdet finnes det mange sportsaktiviteter man kan være med på, f.eks. tennis, dykking og fiske. Inn til den vakre gamlebyen i Trogir er det 8 km, med god båt- og bussforbindelse.

Området egner seg godt til å sykle og gå turer. Man kan også leie seg en liten båt for dagstur. En flott tur går til den populære stranden Kava som ikke har veiforbindelse, eller å klatre opp trappene til den lille kirken Prizidnica med fantastisk utsikt til Split og øya Brac.

Les mer om Trogir  
AVSTANDER
Sentrum 8km
Sjøen 300m
Badeplass 350m
Butikk 300m
Restaurant 300m
Buss 300m
Båt 350m
Parkering Ja

Huset

 Tips en venn      Skriv ut

Eiendommen ligger i et hyggelig strandområde på østsiden av øya Ciovo ved Unescobyen Trogir. Det er kort gangavstand til strender, restauranter, butikk, etc. Det er også god båtforbindelse til både Split og Trogir sentrum, så her kan man bo rolig men oppleve byliv når man ønsker det!


Det er to hus på tomten, hovedhuset + et lite hus.

Hovedhuset er inndelt som 2 leiligheter - en i hver etasje, begge med kjøkken, bad, separate toalett og 3 soverom. Det lille huset har også kjøkken, bad soverom og stue med dobbel sovesofa.
Hovedhuset: 1 etasje: Kjøkken med stort spisebord, bad med badekar/dusj og vaskemaskin, 2 doble soverom + 1 med enkeltseng. 2 etasje: Kjøkken, stue med 2 doble sovesofaer, 2 doble soverom og 1 soverom med enkeltseng. Fra 2 etasje er det utsikt til havet.

Det lille huset består av 1 soverom med dobbeltseng, oppholdsrom med sovesofa for 1 voksen eller 2 barn, samt 1 bad og kjøkken.

Store terrasser og uteareal med svømmebasseng, grill og god boltreplass for barna.
DETALJER
Standard Svært god
Ant soverom 7
Ant sengeplasser 12
Ant ekstraplasser 4
Ant bad 3
Ant stuer 3
Terrasse/Balkong Ja
Sjøutsikt Ja
Air Condition Ja
TV Ja
Internett Ja
Vaskemaskin Ja
Oppvaskmaskin Ja

PRIS PÅ LEIEOBJEKTET PR UKE/DøGN 2019


TSM-001.H1 Inntil 16 pers
UkeDøgn
Lavsesong20900,- -
25/05 - 14/0625900,- -
15/06 - 28/0629900,- -
29/06 - 06/0939900,- -
07/09 - 27/0925900,- -
* For hver bestilling gjelder følgende:

- Det tilkommer en avgift på kr. 500,- som dekker sluttrengjøring av leieobjektet, inkl. sengetøy og håndklær (ikke strand-håndklær), administrasjonskostnader, vekslingsgebyr og turist-skatt.
- 30% av beløpet betales ved bestilling, resterende senest 30 dager før avreise.
- Minimum 1 ukes leie i høysesong, minimum 3 døgn utenom høysesong.
- NB: Døgnpris utover 1 ukes leie = ukespris/7. Døgnpris utenom høysesong gjelder ved kortere enn 1 ukes leie.
- Langtidsleie utenfor høysesong: pris etter avtale.

For øvrige leiebetingelser les HER 

Alle ferieboliger i Trogir


©2009- 2019 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser