REFNR: TSG-010

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Stor og flott villa med super beliggenhet og basseng!

Flott villa med 11 soverom og 7 bad med meget god standard. Huset har sjøutsikt fra flere av terrassene og et stort uteområde med svømmebasseng og solterrasse med solsenger og parasoller. I bakgården er det en stor utepeis/ grill med langbord og benker til 20 personer. Kort gange til sjøen hvor det er flotte strender på rekke og rad. Frokost og transport fra flyplassen inkludert i prisen!
Fullbooket i perioden 8/6 - 10/8 2019

Dette flotte huset egner seg godt for en stor gruppe som vil feriere sammen, men likevel bo litt adskilt. Huset er inndelt i 6 separate leiligheter som leies ut samlet, og det har mange fasiliteter for store og små, med bl.a svømmebasseng, solsenger, grillplass, flere store terrasser med sjøutsikt, noen sykler for voksne og barn, et lite lekeområde for små barn, bordtennis og dart for å nevne noe.

Inkludert i prisen får man servert frokost hver dag om ønskelig. Det finnes et eget lite hus nedenfor hovedhuset som benyttes til dette, og man kan velge om man vil sitte ute eller inne å spise. I spiserommet er også en bar som kan benyttes på kveldstid.
Huseier tilbyr også gratis transport til og fra flyplassen. Huseier bor i nærheten og kan hjelpe til om det skulle oppstå noe.

Hver av leilighetene har egne bad, kjøkken og terrasse. Huset har alt man kan tenke seg av utstyr for store og små i ferien.

Huset ligger i et stille og rolig boligområde, rett utenfor en liten landsby nord for Trogir hvor du finner alt du trenger innenfor 10 minutters gange.Turveien langs sjøen går langs et 4 km langt belte med strender på rekke og rad. Den fører til landsbyen Vranjica i den ene retningen ( ca 1,5 km) og nesten inn til Trogir sentrum (ca 3 km). Langs promenaden finnes flere restauranter, butikk og diverse aktiviteter som f.eks vannsklie, div. vannsport, tennis, minigolf og sandvolleyball (ca 400m fra huset.) Går man i motsatt retning kommer man først til en liten landsby (ca 500m), deretter inn til Trogir.

Det går båt fra området (ca 400m fra huset) til Trogir sentrum. Ypperlig område for sykkel og spaserturer, og flotte strandområder med færre turister på strendene enn på Ciovo.

Parkeringsplass foran huset.

Les mer om Trogir  
AVSTANDER
Sentrum 400m/3km
Sjøen 100m
Badeplass 100m
Butikk 800m
Restaurant 300m
Buss 400m
Båt 400m
Parkering Ja

Huset

 Tips en venn      Skriv ut

Flott villa inndelt i 6 leiligheter som leies ut som en hel enhet. Stort uteområde med svømmebasseng, solterrasse med solsenger og parasoller og utepeis/ grill med langbord og benker til 20 personer. Kort gange til sjøen hvor det er flotte strender på rekke og rad. Frokost og transport fra flyplassen inkludert i prisen !

Villaen er inndelt i 6 leiligheter , hvorav 3 med 2 soverom ( 1 med dobbeltseng og 1 med 2 separate senger), 2 har ett soverom (med dobbeltseng) og toppleiligheten har 3 soverom (2 med dobbeltseng og 1 med 2 separate senger). Hver leilighet har eget kjøkken, spisebord, sofa (som kan benyttes som ekstra seng), bad og utgang til egen terrasse/balkong. Toppleiligheten har i tillegg oppvaskmaskin, vaskemaskin og 2 bad.

Lyse og trivelige rom med meget god standard.




DETALJER
Standard Svært god
Ant soverom 11
Ant sengeplasser 22
Ant ekstraplasser 6
Ant bad 7
Ant stuer 6
Terrasse/Balkong Ja
Sjøutsikt Ja
Air Condition Ja
TV Ja
Internett Ja
Vaskemaskin Ja
Oppvaskmaskin Ja

PRIS PÅ LEIEOBJEKTET PR UKE/DøGN 2019


TSG-010.H Inntil 22 pers
UkeDøgn
Lavsesong29900,- -
27/04 - 24/0533900,- -
25/05 - 21/0637900,- -
22/06 - 30/0856900,- -
31/08 - 04/1038900,- -
* For hver bestilling gjelder følgende:

- Det tilkommer en avgift på kr. 500,- som dekker sluttrengjøring av leieobjektet, inkl. sengetøy og håndklær (ikke strand-håndklær), administrasjonskostnader, vekslingsgebyr og turist-skatt.
- 30% av beløpet betales ved bestilling, resterende senest 30 dager før avreise.
- Minimum 1 ukes leie i høysesong, minimum 3 døgn utenom høysesong.
- NB: Døgnpris utover 1 ukes leie = ukespris/7. Døgnpris utenom høysesong gjelder ved kortere enn 1 ukes leie.
- Langtidsleie utenfor høysesong: pris etter avtale.

For øvrige leiebetingelser les HER 

Alle ferieboliger i Trogir


©2009- 2019 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser