REFNR: TSG-006

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Lekker leilighet med høy standard og privat basseng

Ny og lekker leilighet med høy standard, grillplass og oppvarmet svømmebasseng. Leiligheten har sengeplass for inntil 8 personer. Stort uteområde med solsenger rundt bassenget, utedusj og langbord med grill/peis. Gangavstand til Trogir sentrum.

I et nytt hus beliggende i et rolig boligområde litt utenfor sentrum av Unesco byen Trogir har vi en lekker leilighet ed svært god standard til leie. Leiligheten ligger i 1 etasje av huset og har direkte utgang til det store uteområdet som kun benyttes av denne leiligheten, hvor det finnes et oppvarmet svømmebasseng, solsenger, utendørs dusj og toalett, og et langbord til hyggelige måltider. Det er også en grill/peis og enkelt utekjøkken på uteplassen.

Gjestene i denne leiligheten har 2 sykler til disposisjon, samt parkeringsplass. Det er port ut til gaten slik at man kan stenge av dersom man har små barn med i reisefølget.

Fra huset er det ca 15-20 minutters gange til gamlebyen i Trogir hvor du finner et stort utvalg av restauranter, små butikker osv inne i de koselige bilfrie smugene. Det ligger også noen restauranter, samt matbutikker i nærområdet til huset. Ved sjøen er det flere restauranter langs strandpromenaden som strekker seg flere kilometer ut fra byen.

Les mer om Trogir  
AVSTANDER
Sentrum 1200
Sjøen 400m
Badeplass 500m
Butikk 500m
Restaurant 400m
Buss 500m
Båt xx
Parkering Ja

LEILIGHET A1

 Tips en venn      Skriv ut

Ny og lekker leilighet med høy standard, grillplass og oppvarmet svømmebasseng. Leiligheten har sengeplass for inntil 8 personer. Stort uteområde med solsenger rundt bassenget, utedusj og langbord med grill/peis. Gangavstand til Trogir sentrum.

Denne flotte leiligheten har følgende innhold: 3 soverom, hvorav 2 med dobbeltsenger og ett med 2 separate senger. I tillegg kan sovesofa i stuen benyttes som ekstra sengeplass for 2 barn eller 1 voksen. Det er ett bad med dusj, vask, toalett og vaskemaskin, samt ett separat toalett inne i leiligheten. I tillegg er det også dusj og toalett ved uteområdet. Supert moderne kjøkken med alle fasiliteter, stort spisebord og lekker salong. Boligen har svært god standard med AC og TV i alle soverom og stue.
DETALJER
Standard Svært god
Ant soverom 3
Ant sengeplasser 6
Ant ekstraplasser 2
Ant bad 2
Ant stuer 1
Terrasse/Balkong Ja
Sjøutsikt Nei
Air Condition Ja
TV Ja
Internett Ja
Vaskemaskin Ja
Oppvaskmaskin Ja

PRIS PÅ LEIEOBJEKTET PR UKE/DøGN 2019


TSG-006.A1 Inntil 8 pers
UkeDøgn
Lavsesong13900,- -
18/05 - 21/0617900,- -
22/06 - 30/0823900,- -
31/08 - 27/0917900,- -
* For hver bestilling gjelder følgende:

- Det tilkommer en avgift på kr. 500,- som dekker sluttrengjøring av leieobjektet, inkl. sengetøy og håndklær (ikke strand-håndklær), administrasjonskostnader, vekslingsgebyr og turist-skatt.
- 30% av beløpet betales ved bestilling, resterende senest 30 dager før avreise.
- Minimum 1 ukes leie i høysesong, minimum 3 døgn utenom høysesong.
- NB: Døgnpris utover 1 ukes leie = ukespris/7. Døgnpris utenom høysesong gjelder ved kortere enn 1 ukes leie.
- Langtidsleie utenfor høysesong: pris etter avtale.

For øvrige leiebetingelser les HER 

Alle ferieboliger i Trogir


©2009- 2019 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser