REFNR: TSA_100

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Villa med oppvarmet basseng, hage og fantastisk utsikt!

I gangavstand til flotte Trogir sentrum og det populære strandområdet på Ciovo, har vi et koselig og velutstyrt hus med nytt svømmebasseng, flere terrasser, grillplass og hage. Fantastisk utsikt utover havet og frodig natur!
Huset er innredet i sjarmerende landstil og inneholder alt hva man ønsker seg for en avslappende ferie! Inntil 11 personer.

Fullbooket 22/6 - 10/8

Huset har flere store terrasser med fantastisk utsikt, overbygget grillplass, bocciabane og en liten gressplen ypperlig for lek. Rundt bassenget er det god plass, med solsenger og utedusj. Bassenget har oppvarming, så her kan du bade fra påske til november.

Spaserer du ned bakken, ca 400 m finner du en liten, trivelig strand med en koselig strandbar og restaurant. Her ligger også en matbutikk og busstopp. Går du videre noen minutter utover øya, ligger det lange kjente strandområdet på Ciovo der, med strender på rekke og rad, strandbarer, vannsportsenter, flere restauranter osv. Det er ingen strender nærmere Trogir sentrum, så dette er et ypperlig valg hvis man vil bo i gangavstand til både sentrum og strand.

Huset ligger tilbaketrukket fra trafikk og annen støy, i landlige omgivelser på Ciovo, omkranset av olivenlunder. Bak huset går små "skogsveier" som fører ned til sentrum eller videre utover øya, ypperlig for tur til fots eller sykkel. Huset ligger kun 15 minutters gange fra sentrum av den nydelige middelalderbyen Trogir, som ligger på Unescos liste over verdens kulturarv. I Trogir finner du en rekke koselige restauranter, cafeer, butikker, marked og alt annet du måtte trenge. Trogir og Ciovo er et meget populært turistmål, og stedet kan derfor by på mange aktiviteter og utflukter.

Bakken som går direkte ned til sjøen er bratt.
Parkeringsplass tilhørende huset.

Kun utleie lørdag-lørdag i høysesong, men mer fleksibelt i lavsesong.

Les mer om Trogir  
AVSTANDER
Sentrum 1000m
Sjøen 400m
Badeplass 400m
Butikk 400m
Restaurant 400m
Buss 400m
Båt 1000m
Parkering Ja

Huset

 Tips en venn      Skriv ut

På Ciovo, med gangavstand til flotte Trogir sentrum, har vi et koselig og velutstyrt hus med nytt svømmebasseng, flere terrasser, grillplass og hage til leie. Fantastisk utsikt utover havet !
Huset er innredet i sjarmerende landstil og inneholder alt hva man ønsker seg for en avslappende ferie! Inntil 11 personer.

Huset inneholder 4 soverom, hvorav 3 med dobbeltsenger og ett med 3 separate senger. 2 soverom har direkte utgang til balkong med fantastisk utsikt. 2 pene bad med dusjkabinett, vask og toalett, nytt, flott kjøkken, stort spisebord med panorama utsikt og stue med salong som kan gjøres om til dobbeltseng eller 2 enkle senger. Barneseng også mulig.

Huset er moderne innredet og utstyrt med vaskemaskin, oppvaskmaskin, tråløst internett, 4 aircondition, 2 TV, DVD, peis/grill, solsenger og hagemøbler.
Her er det bare å nyte livet!
DETALJER
Standard Svært god
Ant soverom 4
Ant sengeplasser 9
Ant ekstraplasser 2
Ant bad 2
Ant stuer 1
Terrasse/Balkong Ja
Sjøutsikt Ja
Air Condition Ja
TV Ja
Internett Ja
Vaskemaskin Ja
Oppvaskmaskin Ja

PRIS PÅ LEIEOBJEKTET PR UKE/DøGN 2019


TSA_100.H Inntil 11 pers
UkeDøgn
Lavsesong13500,- -
04/05 - 07/0616500,- -
07/06 - 21/0624500,- -
22/06 - 09/0833500,- -
10/08 - 16/0829500,- -
17/08 - 04/1016500,- -
* For hver bestilling gjelder følgende:

- Det tilkommer en avgift på kr. 500,- som dekker sluttrengjøring av leieobjektet, inkl. sengetøy og håndklær (ikke strand-håndklær), administrasjonskostnader, vekslingsgebyr og turist-skatt.
- 30% av beløpet betales ved bestilling, resterende senest 30 dager før avreise.
- I høysesong gjelder kun lørdag-lørdag bookinger.
- Utenom høysesong gjelder minimum 1 ukes leie, og andre ankomst dager enn lørdag kan vurderes.
- NB: Døgnpris utover 1 ukes leie = ukespris/7.


For øvrige leiebetingelser les HER 

Alle ferieboliger i Trogir


©2009- 2019 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser