REFNR: TSA-004

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Fine leiligheter i nærheten av strand!

I kort gåavstand til Unescobyen Trogir har vi leiligheter for 2 til 4 personer til leie. Kort vei til strand og alle fasiliteter. Alle leilighetene har aircondition og tilgang til internett.

En kort spasertur på ca. 150m ned bakken tar deg til strand, matbutikk og restaurant. Går du enda noen minutter utover øya, ligger lange strender på rekke og rad. Det er ingen strender nærmere Trogir sentrum. Huset ligger ca. 15 minutters gange fra sentrum av den nydelige middelalderbyen Trogir, som ligger på Unescos liste over verdens kulturarv, og er som Dubrovnik i miniatyr. I Trogir finner du en rekke koselige restauranter, cafeer, butikker, marked og alt annet du måtte trenge.

Huset ligger i det eneste området som har kort gangavstand til både sentrum og fine strender, siden det i eller rundt Trogir sentrum ikke finnes strender. I området rundt Trogir må noe støy påregnes i perioder, pga nærhet til flyplassen og et skipsverft rett utenfor sentrum.

Trogir og Ciovo er meget populære turistmål, og stedet kan derfor by på mange aktiviteter og utflukter. Hvis man spaserer fra huset og videre utover øya Ciovo vil man finne flere restauranter, lange flotte strender, diverse vannsportsaktiviteter og båtturer. Det er kort vei til nærmeste matbutikk og restaurant.

Tilgang til eiers vaskemaskin mot en avgift.

Bilveien som fører til sentrum av Trogir er trafikkert i høysesongen, men man kan også gå opp bakken og til sentrum gjennom mindre trafikkerte boligområder.

Les mer om Trogir  
AVSTANDER
Sentrum 1000m
Sjøen 150m
Badeplass 150m
Butikk 150m
Restaurant 150m
Buss 150m
Båt 1000m
Parkering Ja

Leieobjekter i dette huset

(klikk på alternativet du ønsker for å se mer informasjon)

Leieobjekt Type Antall
sengeplasser
Pris uke/døgn
(fra kr)
Bilde
A1       (2 stk)Leilighet 2+25400,- / 800,-
S2       (4 stk)Leilighet 23900,- / 600,-

 Tips en venn
©2009- 2019 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser