REFNR: TOG-103

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Flott feriehus med svømmebasseng og romslig uteområde nær sjøen!

Hus med svømmebasseng og romslig uteområde, kun 100 meter ifra sjøen og strand i rolig område på Ciovo ved Trogir. Huset går over to etasjer og har en leilighet i hver etasje. Til sammen plass for inntil 10 personer. Ypperlig for to familier som reiser sammen.

I et rolig boområde på ferieøya Ciovo har vi dette fine huset med svømmebasseng og romslig uteområde. Øya Ciovo (som har bruforbindelse til Trogir og fastlandet) huser noen av områdets beste strender og er derfor et meget populært ferieområde. Huset ligger kun 100 meter ifra sjøen. Flere fine bademuligheter i nærområdet, både klipper og strender. Nærmeste badestrand, matbutikk og restaurant og strandbar få minutters gange unna. Større utvalg av restauranter, butikker og kaffebarer finnes langs hovedstranden på Ciovo som er ca 15-20 minutters gange unna.

Huset har flere fine uteområder og bassenget er fylt med saltvann. Bassengområdet har solsenger,parasoll, bord og utedusj. I tillegg finnes en paviljong med langbord slik at alle kan sitte samlet under skygge. Tilgang til grill. Huset er moderne innredet og velutstyrt.

Huset ligger ca 4,3 km fra sentrum av den nydelige middelalderbyen Trogir som ligger på Unescos liste over verdens kulturarv. Det er båt- og bussforbindelse fra Ciovo til gamlebyen i Trogir. I Trogir finner du trange, koselige gater med en rekke trivelige restauranter, cafeer, butikker, marked og alt annet du måtte trenge for en hyggelig ferie. Trogir er et meget populært turistmål, og stedet kan derfor by på mange aktiviteter og utflukter.

Huset passer fint for barnefamilier og huseier kan sette inn barneseng, babystol og barnegrind. Mulighet for å låne barnevogn/trille.To private parkeringsplasser på eiendommen. Huset har wifi, sat-tv og air-condition. Huseier har flere sykler, både el-sykkler og vanlige sykler til låns, uten ekstra kostnad.

NB: Vi gjør oppmerksom på at eier av dette huset krever et depositum på 300 Eur som betales direkte til eier ved ankomst som sikkerhet for eventuelle skader og mislighold av huset. Beløpet betales tilbake på avreisedagen hvis alt er i orden.

Les mer om Trogir  
AVSTANDER
Sentrum 1500 m/4300 m
Sjøen 100 m
Badeplass 300 m
Butikk 200 m
Restaurant 300 m
Buss 950 m
Båt 1700 m
Parkering Ja

Huset

 Tips en venn      Skriv ut

Hus bestående av to leiligheter i et rolig boområde på populære Ciovo. Svømmebasseng med saltvann, romslig og hyggelig uteområde med flere sittegrupper. Solstoler, parasoll, utedusj, langbord og grill. Kort gåsvtand til strand, restaurant, strandbar og butikk. Ypperlig for to familier som reiser sammen.

Huset går over to etasjer med en leilighet i hver etasje. Lyse og hyggelige innredet leiligheter. Huset har til sammen 4 soverom - to med dobbeltsenger og to soverom med to enkeltsenger. Mulighet for ekstra oppredning til 2 personer på sovesofa. Mulig å sette inn ekstra babyseng. Tre bad hvorav to med toalett, vask og dusj (kombinert dusj/badekar på ene badet). I tillegg ett rom med kun toalett og vask. Vaskemaskin i ene leiligheten. To velutstyrte kjøkken med alt av nødvendig utstyr. Komfyr, ovn, oppvaskmaskin, kaffetrakter og mikrobølgeovn.

Leilighetene har en stue/oppholdsrom hver. Fra stuene er det utgang til overbygget og romslig terrasse møblert med bord og stoler. Utsikt over bassengområdet fra ene siden av terrassen. Fra leiligheten på bakkeplan er det utgang fra terrasse til bassengområdet.

Uteområdet og hagen er hyggelig og velstelt med blomster, urter og oliventrær. God plass for barn å leke. Flere sittegrupper omkring på området. Svømmebassenget er fylt med saltvann. Solstoler til alle samt parasoll og bord. Paviljong med langbord hvor alle kan sitte samlet under skygge og tilgang til grill.

Meget hyggelig og velutstyrt hus som egner seg godt for familier med barn.






DETALJER
Totalvurdering Meget god
Ant soverom 4
Ant sengeplasser 8
Ant ekstraplasser 2
Ant bad 3
Ant oppholdsrom 2
Terrasse/Balkong Ja
Sjøutsikt Nei
Air Condition Ja
TV Ja
Internett Ja
Vaskemaskin Ja
Oppvaskmaskin Ja

PRIS PÅ LEIEOBJEKTET PR UKE/DøGN 2020


TOG-103.H1 Inntil 10 pers
UkeDøgn
Lavsesong23300,- -
25/05 - 19/0633000,- -
20/06 - 28/0842200,- -
29/08 - 09/1033000,- -
* For hver bestilling gjelder følgende:

- Det tilkommer en avgift på kr. 500,- som dekker sluttrengjøring av leieobjektet, inkl. sengetøy og håndklær (ikke strand-håndklær), administrasjonskostnader, vekslingsgebyr og turist-skatt.
- 30% av beløpet betales ved bestilling, resterende senest 30 dager før avreise.
- I høysesong gjelder minimum 1 ukes leie og kun lørdag-lørdag bookinger.
- Utenom høysesong gjelder minimum 3 døgns leie. Døgnpris utenom høysesong gjelder ved 3-7 døgns leie.
- NB: Døgnpris utenom høysesong utover 1 ukes leie = ukespris/7.
- Langtidsleie utenfor høysesong: pris etter avtale.

For øvrige leiebetingelser les HER 

Alle ferieboliger i Trogir


©2009- 2019 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser