REFNR: TOG-056

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Stor villa med svømmebasseng på Ciovo!

Moderne velutstyrt villa med svømmebasseng, flere store terrasser med sjøutsikt, og kort gange til sjøen. Huset går over 3 etasjer og er inndelt i 4 leiligheter som leies ut som en enhet, slik at man kan velge å være litt for seg selv om ønskelig. Passer for inntil 20 personer.Huset ligger ca 100m fra sjøen i et stille område på den populære ferieøya Ciovo. Det finnes flere små strender i nærområdet, eller man kan spasere til den lange hovedstranden på øya hvor man finner vannsportaktiviteter, restauranter osv.

Huset har et svømmebasseng med utedusj og noen solsenger, samt et terrasseområde med peis i hagen. I tillegg er det flere terrasser og balkonger i hver etasje av huset, de fleste med flott utsikt utover havet. Huset er moderne innredet og velutstyrt sammenlignet med andre boliger man finner i Kroatia.

Det er gangavstand til nærmeste matbutikk og restaurant. Større utvalg av kaffebarer, restauranter, butikker finnes i sentrum av den lille landsbyen, ca 900m fra huset, langs hovedstranden på Ciovo (ca 1,2 km) og i sentrum av Trogir by (ca. 3,5 km). Det går buss til hovedstranden og til Trogir sentrum.

Huset ligger ca 3,5 km fra sentrum av den nydelige middelalderbyen Trogir som ligger på Unescos liste over verdens kulturarv. I Trogir finner du trange, koselige gater med en rekke trivelige restauranter, cafeer, butikker, marked og alt annet du måtte trenge for en hyggelig ferie. Trogir er et meget populært turistmål, og stedet kan derfor by på mange aktiviteter og utflukter.
Det er ca 8 km til Split flyplass.Les mer om Trogir  
AVSTANDER
Sentrum 500 m / 4000m
Sjøen 100 m
Badeplass 150 m
Butikk 100 m
Restaurant 500 m
Buss 450 m
Båt 1,5 km
Parkering Ja

Huset

 Tips en venn      Skriv ut

Moderne og velutstyrt villa med svømmebasseng, flere store terrasser med sjøutsikt,grillplass og kort gange til sjøen. Huset går over 3 etasjer og er inndelt i 4 leiligheter som leies ut som en enhet. Ideell for en stor gruppe på tur!

Huset er inndelt i 2 store leiligheter + 2 små studioleiligheter. I hver av de store enhetene er det et romslig oppholdsrom og fullt utstyrt kjøkken, samt flere bad. Begge de store leilighetene har 3 soverom. I tillegg finnes en dobbeltseng i hallen i øverste etasje og noen sovesofaer. I de 2 små enhetene er det hybelkjøkken med spisebord, dobbeltseng og bad.

Det er 1 stor terrasse + balkong i hver etasje. Huset er velutstyrt med vaskemaskin, oppvaskmaskin, AC i de fleste rom, internett osv.

Stor og flott villa som egner seg godt for en stor gruppe på tur.
DETALJER
Totalvurdering Svært god
Ant soverom 8
Ant sengeplasser 16
Ant ekstraplasser 4
Ant bad 7
Ant oppholdsrom 2
Terrasse/Balkong Ja
Sjøutsikt Ja
Air Condition Ja
TV Ja
Internett Ja
Vaskemaskin Ja
Oppvaskmaskin Ja

PRIS PÅ LEIEOBJEKTET PR UKE/DøGN 2019


TOG-056.H Inntil 20 pers
UkeDøgn
Lavsesong28900,- -
30/05 - 21/0629900,- -
22/06 - 30/0846900,- -
31/08 - 04/1029900,- -
* For hver bestilling gjelder følgende:

- Det tilkommer en avgift på kr. 500,- som dekker sluttrengjøring av leieobjektet, inkl. sengetøy og håndklær (ikke strand-håndklær), administrasjonskostnader, vekslingsgebyr og turist-skatt.
- 30% av beløpet betales ved bestilling, resterende senest 30 dager før avreise.
- Minimum 1 ukes leie i høysesong, minimum 3 døgn utenom høysesong.
- NB: Døgnpris utover 1 ukes leie = ukespris/7. Døgnpris utenom høysesong gjelder ved kortere enn 1 ukes leie.
- Langtidsleie utenfor høysesong: pris etter avtale.

For øvrige leiebetingelser les HER 

Alle ferieboliger i Trogir


©2009- 2019 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser