REFNR: TOG-052

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Villa med svømmebasseng, store terrasser og flott utsikt!

I et rolig boligområde på Ciovo, ca 150 m fra sjøen, har vi en hyggelig villa med flott utsikt, oppvarmet svømmebasseng, solterrasse og koselig grillplass til leie. Huset er velutstyrt med oppvaskmaskin og vaskemaskin. Maks 9 personer.Villaen ligger rett ovenfor en vakker liten bukt i et rolig boligstrøk, på en høyde, ca 150m fra sjøen. Det er flere små badeviker med krystallklart vann få minutters gange fra huset, og en av de har en liten strandbar. Den lange hovedstranden på Ciovo med vannsport senter, barer etc ligger ca 20 minutters gange herifra.

Det er romslig plass rundt huset, med solsenger rundt bassenget og stor overbygget terrasse med peis/grill. I 2. etasje av huset er det også en stor fin terrasse. Over alt kan du nyte synet av den frodige bukten og havet!

Huset har et flott oppvarmet svømmebasseng, og rundt bassenget er det solsenger hvor du kan slappe av med en bok eller bare nyte utsikten til havet. Det er totalt 4 soverom med sengeplass for inntil 9 personer.
Det finnes også et lite treningsrom med noen apparater.
Det er privat parkering ved huset.

Det er gangavstand til nærmeste matbutikk og restaurant. Større utvalg av kaffebarer, restauranter, butikker finnes i sentrum av den lille landsbyen, ca 900m fra huset, langs hovedstranden på Ciovo (ca 1,5 km) og i sentrum av Trogir by (4,5 km). Det går buss til hovedstranden og til Trogir sentrum.

Huset ligger ca 4,5 km fra sentrum av den nydelige middelalderbyen Trogir som ligger på Unescos liste over verdens kulturarv. I Trogir finner du trange, koselige gater med en rekke trivelige restauranter, cafeer, butikker, marked og alt annet du måtte trenge for en hyggelig ferie. Trogir er et meget populært turistmål, og stedet kan derfor by på mange aktiviteter og utflukter.
Det er ca 8 km til Split flyplass.Les mer om Trogir  
AVSTANDER
Sentrum 900m/4000m
Sjøen 150m
Badeplass 300m
Butikk 50m
Restaurant 400m
Buss 600m
Båt 1400m
Parkering Ja

Huset

 Tips en venn      Skriv ut

I et rolig boligområde på Ciovo, ca 150 m fra sjøen, har vi en hyggelig villa med flott utsikt, oppvarmet svømmebasseng, solterrasse og koselig grillplass til leie. Huset er velutstyrt med oppvaskmaskin og vaskemaskin. Maks 9 personer.

Dette huset går over 2 plan og inneholder:
4 soverom, hvor 2 har dobbeltsenger og 2 har 2 separate senger. Mulig med en ekstra seng. Oppholdsrom med salong og åpen løsning til spisebord og kjøkkenhjørne. Kjøkkenet er utstyrt med komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. I hver etasje er det et pent flislagt bad med dusj, vask og toalett. I det ene finnes i tillegg vaskemaskin.

Flere store terrasser, treningsrom, grill/peis og ellers velutstyrt feriehus i en avslappende atmosfære.
DETALJER
Standard Meget god +
Ant soverom 4
Ant sengeplasser 9
Ant ekstraplasser 0
Ant bad 2
Ant stuer 1
Terrasse/Balkong Ja
Sjøutsikt Ja
Air Condition Ja
TV Ja
Internett Nei
Vaskemaskin Ja
Oppvaskmaskin Ja

PRIS PÅ LEIEOBJEKTET PR UKE/DøGN 2019


TOG-052.H1 Inntil 9 pers
UkeDøgn
Lavsesong19900,- -
30/05 - 21/0626200,- -
22/06 - 30/0833900,- -
31/08 - 04/1026200,- -
* For hver bestilling gjelder følgende:

- Det tilkommer en avgift på kr. 500,- som dekker sluttrengjøring av leieobjektet, inkl. sengetøy og håndklær (ikke strand-håndklær), administrasjonskostnader, vekslingsgebyr og turist-skatt.
- 30% av beløpet betales ved bestilling, resterende senest 30 dager før avreise.
- I høysesong gjelder minimum 1 ukes leie og kun lørdag-lørdag bookinger.
- Utenom høysesong gjelder minimum 3 døgns leie. Døgnpris utenom høysesong gjelder ved 3-7 døgns leie.
- NB: Døgnpris utenom høysesong utover 1 ukes leie = ukespris/7.
- Langtidsleie utenfor høysesong: pris etter avtale.

For øvrige leiebetingelser les HER 

Alle ferieboliger i Trogir


©2009- 2019 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser