REFNR: SUT-004

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Villa med flott beliggenhet - og privat svømmebasseng!

I en frodig og usjenert hage beliggende i et rolig boligområdet i landsbyen Sutivan har vi et hus med privat svømmebasseng. Huset består av 3 leiligheter og er et flott alternativ for f.eks flere familier som reiser sammen. Huset passer for inntil 14 personer hvis det er barn i følge - og har 5 soverom.
Barnevennlig!

Her kan du bo usjenert og huset har flere terrasser hvis man f.eks vil slappe av litt på avstand fra de andre i følge. Rundt bassenget er det solsenger og på eiendommen er det en privat lekeplass med noen lekeapparater. En hyggelig eier kommer innom for å ta seg av rensing av bassenget.
Hvis man ønsker et alternativ til bassenget er nærmeste strand ikke mer enn ca 300 meter unna, og langs sjøen går en fin liten vei hvor strendene ligger på rekke og rad. Her kan du spasere eller sykle for å utforske nye bukter hver dag.
I sentrum av Sutivan finner du flere koselige restauranter, matbutikker, bakeri og iskrembarer, alt innenfor 5 minutters gange.

Huset er et godt alternativ for en gruppe som ønsker å bo sammen og som ønsker en hyggelig ferie i rolige omgivelser. Det er totalt sengeplass for 11 voksne, eventuelt 14 personer hvis det er barn med i følget.
Det er trådløs internett tilgang i huset og privat parkeringsplass.

En av våre kunder skriver til oss: "Nå har vi, 8 glade damer igjen vært på tur til fantastiske Kroatia, Sutivan denne gang, og vi er like fornøyde som vi har vært på Hvar og Ugljan. Huset fungerte veldig bra, herlig med basseng, og i hagen kunne vi plukke druer, fikner og tomater så mye vi ville. Eier var meget hjelpsom og hyggelig. Været og havet var slik vi hadde håpet, varmt og deilig. Jeg regner med at vi kommer tilbake til dere om to år på søk etter nok en Kroatiaperle. Med vennlig hilsen fra oss alle, Vivi Henriksen "

NB: Vi gjør oppmerksom på at eier av dette huset krever et depositum på 400 Eur som betales direkte til eier ved ankomst som sikkerhet for eventuelle skader og mislighold av huset. Beløpet betales tilbake på avreisedagen hvis alt er i orden.Les mer om Sutivan  
AVSTANDER
Sentrum 300m
Sjøen 300m
Badeplass 300m
Butikk 300m
Restaurant 300m
Buss 100m
Båt 7 km (Supetar)
Parkering Ja

Huset

 Tips en venn      Skriv ut

I et rolig boligområde ca 300m fra sentrum av koselige Sutivan og stranden har vi et fint hus med basseng og solterrasse i hagen. Huset har flere fine terrasser med sjøutsikt, 5 soverom og 4 bad. Total kapasitet for inntil 14 personer . Huset er velutstyrt med bl.a oppvaskmaskin, vaskemaskin og internet. Rimelige priser!

Huset består av 3 leiligheter men leies ut som 1 enhet:
I første etasje ligger en leilighet med 3 soverom, 2 bad, stue og kjøkken med spiseplass. AC (2 enheter), Sat TV, trådløs internettforbindelse, vaskemaskin og oppvaskmaskin.
Utgang til stor terrasse nær bassenget, med sjøutsikt.

I andre etasje ligger 2 studioleiligheter (1-roms) ved siden av hverandre. De er relativt like av innhold og størrelse men i den ene kan inntil 5 personer sove (1 dobbeltseng, 1 dobbel sovesofa og en singel sovesofa) mens i den andre er det soveplass for inntil 3 personer: 1 dobbeltseng og 1 singel sovesofa. Hver av disse har bad med dusj og et lite kjøkkenhjørne, AC, Sat tv og trådløs internettforbindelse.
Begge leilighetene i andre etasje har utgang til hver sin fine og romslige terrasse med flott utsikt over sentrum av Sutivan og sjøen.
Mulighet for 1 barneseng.

Huset er velutstyrt med bl.a oppvaskmaskin, vaskemaskin og internet, men har ellers enkel standard.

Kun utleie fra helg til helg i høysesong.
DETALJER
Standard Meget god
Ant soverom 5
Ant sengeplasser 11
Ant ekstraplasser 3
Ant bad 4
Ant stuer 1
Terrasse/Balkong Ja
Sjøutsikt Ja
Air Condition Ja
TV Ja
Internett Ja
Vaskemaskin Ja
Oppvaskmaskin Ja

PRIS PÅ LEIEOBJEKTET PR UKE/DøGN 2019


SUT-004.Huset Inntil 14 pers
UkeDøgn
Lavsesong19900,- -
28/04 - 22/0620900,- -
22/06 - 31/0830900,- -
31/08 - 28/0920900,- -
* For hver bestilling gjelder følgende:

- Det tilkommer en avgift på kr. 500,- som dekker sluttrengjøring av leieobjektet, inkl. sengetøy og håndklær (ikke strand-håndklær), administrasjonskostnader, vekslingsgebyr og turist-skatt.
- 30% av beløpet betales ved bestilling, resterende senest 30 dager før avreise.
- Minimum 1 ukes leie i høysesong, minimum 3 døgn utenom høysesong.
- NB: Døgnpris utover 1 ukes leie = ukespris/7. Døgnpris utenom høysesong gjelder ved kortere enn 1 ukes leie.
- Langtidsleie utenfor høysesong: pris etter avtale.

For øvrige leiebetingelser les HER 

Alle ferieboliger i Sutivan


©2009- 2019 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser