FERIEBOLIG: STG-002

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Hus med flere fine leiligheter, 100m fra sjøen!

Ferieleilighet romslig terrasse
I et pent hus 100m fra sjøkanten, har vi flere fine ferieleiligheter med romslige terrasser til leie. Kort gangavstand til det idylliske sentrum av Starigrad og bademuligheter. De fleste av leilighetene har sjøutsikt.

Huset ligger i et hyggelig område i den eldste byen på øya Hvar, Starigrad. Leilighetene er nyrenoverte og holder meget god standard. Hagen er velholdt og vakker. Det finnes vaskemaskin til utlån mot en avgift.

Langs sjøen går en liten vei som fører deg til sentrum og til strender på få minutter. Nærmete badebukt er kun noen minutters spasertur fra huset. Starigrad er en koselig by med perfekt beliggenhet for å utforske øya. Her finnes det mange koselige restauranter og cafeer både langs havnepromenaden og i de trange smugene i sentrum. Langs bryggen ligger isbarer, koselige cafeer og bakeri som perler på en snor.

Den nærmeste badestranden består av stein, klipper og en oppmurt brygge med badestige og her er det også en koselig strandbar. Det finnes også små idylliske bukter og større strender flere andre steder innenfor gangavstand. Området er meget velegnet for turer på sykkel eller til fots.

Ferjen ankommer ca 1,2 km fra huset, og derifra går det buss som stopper like ved huset. For mindre grupper kan huseier også hente sine gjester på ferjekaia.

Les mer om Starigrad  
AVSTANDER
Sentrum 250m
Sjøen 100m
Badeplass 300m
Butikk 400m
Restaurant 150m
Buss 60m
Båt 1200m
Parkering Ja

Leieobjekter i dette huset

(klikk på alternativet du ønsker for å se mer informasjon)

Leieobjekt Type Antall
sengeplasser
Pris uke/døgn
(fra kr)
Bilde
A1Leilighet 4+2Be om pris
A2Leilighet 4+1Be om pris
A3Leilighet 2+2Be om pris
A4Leilighet 2+2Be om pris
S1Leilighet 2Be om pris
S2Studio 2Be om pris

 Tips en venn
©2009- 2023 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser