FERIEBOLIG: ROV-052

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Leiligheter med god beliggenhet og flott uteplass!

Sommerferie i Rovinj
En studio og en leilighet med romslig hage og god beliggenhet i kort gåavstand til både sentrum av Rovinj og strand. Leilighetene ligger i et rolig boligområde med flotte turmuligheter og alle fasiliteter innenfor gåavstand.

Huset ligger omtrent 200 meter fra sjøen. Det er enkel tilgang til flere fine strender av varierende størrelse. Den vakre gamlebyen er også bare en liten spasertur unna. Nærmeste strand ligger ca 10 minutters gange fra huset, det er supert å sykle langs sjøen!

Huset har 2 leiligheter, en studioleilighet og en leilighet med plass til 4. Huset ligger i et rolig og idyllisk boligområde omgitt av fine hager, og det er kort gåavstand til nærmeste lokale matbutikk og restaurant. Kommer man med bil kan denne parkeres på eiendommen. Tilgang til utegrill i den romslige hagen.

Rovinj er den vakreste byen i den nordlige delen av Kroatia. Den sjarmerende middelalderbyen ligger som en halvøy ute i havet, hvor de fargerike husene står tett i tett for å skjerme seg for vinterens kalde vinder. Halvøyen er fri for biltrafikk og huser mange koselige restauranter og kaffebarer både inne i de trange smugene og langs sjøkanten. Om sommeren yrer det av liv i den lille byen, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. "

Les mer om Rovinj  
AVSTANDER
Sentrum 700m
Sjøen 200m
Badeplass 800m
Butikk 600m
Restaurant 50m
Buss 700m
Båt 700m
Parkering Ja

Leieobjekter i dette huset

(klikk på alternativet du ønsker for å se mer informasjon)

Leieobjekt Type Antall
sengeplasser
Pris uke/døgn
(fra kr)
Bilde
A1Leilighet 4+2Be om pris
S1Studio 2Be om pris

 Tips en venn
©2009- 2024 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser