REFNR: ROV-040

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Meget god standard og beliggenhet!

Med god beliggenhet i kort gåavstand til både sentrum av vakre Rovinj og strand har vi et fint hus med leiligheter av forskjellig størrelse. Hyggelige eiere som tar veldig godt vare på renhold, hage og standard, og her føler man seg velkommen!

Huset har totalt 7 leiligheter for utleie (passer for fra 2 til 5 personer) og alle leilghetene har samme gode innvendige standard og hyggelige terrasser. Huset ligger i et idyllisk og rolig boligområdet og innerst i en blindvei.
Det er kort gåavstand både til nærmeste matbutikk og restaurant, og man bruker heller ikke så mange minuttene på å rusle ned mot gamlebyen og sentrum av Rovinj. Huset beliggenhet er avmerket med rødt på bildet.
Huset ligger i et av de mest attraktive områdene av Rovinj, helt inntil det populære reakreasjonsområdet Zlatni rat naturpark, som har flere fine strender av varierende størrelse å by på. Nærmeste strand ligger ca 5 minutters gange fra huset, men følger man sjøveien utover har man flere strender å velge mellom. Fint område å sykle i, så sykkelleie kan være noe å vurdere og det finnes utleie ikke langt fra huset.
Kommer man med bil kan denne parkeres på eiendommen.
Tilgang til utegrill.

Er man flere i følge så vil vi nevne at ROV-041 ligger i samme nabolag.

Rovinj er den vakreste byen i den nordlige delen av Kroatia. Den sjarmerende middelalderbyen ligger som en halvøy ute i havet, hvor de fargerike husene står tett i tett for å skjerme seg for vinterens kalde vinder. Halvøyen er fri for biltrafikk og huser mange koselige restauranter og kaffebarer både inne i de trange smugene og langs sjøkanten. Om sommeren yrer det av liv i den lille byen, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig.

Les mer om Rovinj  
AVSTANDER
Sentrum 800m
Sjøen 400m
Badeplass 400m
Butikk 200m
Restaurant 100m
Buss 900m
Båt 900m
Parkering Ja

Leieobjekter i dette huset

(klikk på alternativet du ønsker for å se mer informasjon)

Leieobjekt Type Antall
sengeplasser
Pris uke/døgn
(fra kr)
Bilde
A1       (3 stk)Leilighet 4+15500,- / 800,-
A2       (2 stk)Leilighet 2+14200,- / 550,-
A3       (2 stk)Leilighet 2+13900,- / 550,-

 Tips en venn
©2009- 2019 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser