REFNR: ROV-025

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Hyggelig liten leilighet i sentrum!

I gamlebydelen av vakre Rovinj har vi en fin liten leilighet for 2-3 personer med balkong med sjøutsikt. Her kan du bo i begivenhetens sentrum med alt den vakre byen kan tilby like rundt hjørnet!

Leiligheten ligger ute på selve kulen som utgjør sentrum av gamlebyen i Rovinj og her kan man bo nær alt. Boligen ligger allikvel litt tilbaketrukket så ikke i et støyete området. Leiligheten har en liten balkong med vakker utsikt mot sjøen.
Nærmeste bademuligheter er ikke så langt unna men nærmeste strand kommer man til ved å spasere ut av byen i retning den fine naturparken som ligger like utenfor sentrum. Bildet viser denne nærmeste stranden, men det finnes mange strender videre utover i dette området, og på noen av de finnes serveringsmuligheter i høysesong. Flotte turmuligheter, og leier man sykkel kommer man seg raskt rundt og kan finne nye strender hver dag.
Det finnes også alternative bademuligheter på øyene utenfor byen hvor badebåtene putrer jevnlig fra brygga utenfor gamlebyen. Turen tar ca 10 minutt. Øyene byr på bademuligheter fra klipper og strender av småstein, pen natur og noen historiske byggverk. Det finnes også gode muligheter for forfriskninger og lunsj på øyene.
Det er også flotte turmuligheter videre utover i den andre retningen fra sentrum, og her kommer man etterhvert inn i et naturlandskap slik at man føler seg ordentlig på landet, og man kan også i denne retningen finne flotte strandområder.

Rovinj er den vakreste byen i den nordlige delen av Kroatia. Den sjarmerende middelalderbyen ligger som en halvøy ute i havet, hvor de fargerike husene står tett i tett for å skjerme seg for vinterens kalde vinder. Halvøyen er fri for biltrafikk og huser mange koselige restauranter og kaffebarer både inne i de trange smugene og langs sjøkanten. Om sommeren yrer det av liv i den lille byen, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig.

Les mer om Rovinj  
AVSTANDER
Sentrum 50m
Sjøen 100m
Badeplass 900m
Butikk 100m
Restaurant 100m
Buss 300m
Båt 300m
Parkering Nei
 Tips en venn
©2009- 2019 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser