FERIEBOLIG: ROG-017

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Fantastisk beliggenhet ved koselig bukt!

Flott utsikt over sjøen og båtlivet
Nede ved vannkanten i en koselig bukt ligger dette huset med 3 leiligheter for inntil 4 og 6 personer. Fantastisk sjøutsikt fra alle leilighetene. Få minutters gange til flere strandområder i Rogoznicas mest populære ferieområde.

Huset har en rolig beliggenhet i en koselig bukt med flere strandområder i kort gangavstand. Huset ligger på første rad til sjøen, så det er ikke langt å gå for et forfriskende morgenbad fra en oppmurt platting. En liten strand med en strandbar ligger 2 minutters gange fra huset, og deretter kommer et større strandområde. Innenfor ca 15 minutters gange ligger det flere restauranter, bakeri, matbutikker og iskrembarer i sentrum. Langs sjøen går en fin sti hvor du finner både rullesteinstrender og småbrygger. 150 m fra huset ligger en lokal matbutikk hvor man får kjøpt det mest nødvendige.

Flott opparbeidet uteområde med grillplass til disposisjon.

Eier har en speedbåt det er mulig å leie, eventuelt kan eier ta med gjestene på båttur dersom man ikke ønsker å kjøre selv.

Rogoznicas beste strandområde ligger litt utenfor sentrum, og disse leilighetene ligger sentralt til dette og har flere strender innenfor få minutters gange fra huset.

Les mer om Rogoznica  
AVSTANDER
Sentrum 900
Sjøen 10 m
Badeplass 60 m
Butikk 150 m/1 km
Restaurant 650 m
Buss 1 km
Båt 49 km
Parkering Ja

Leieobjekter i dette huset

(klikk på alternativet du ønsker for å se mer informasjon)

Leieobjekt Type Antall
sengeplasser
Pris uke/døgn
(fra kr)
Bilde
A1       (2 stk)Leilighet 4+25400,- / 850,-
A2Leilighet 2+24500,- / 700,-

 Tips en venn
©2009- 2021 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser