FERIEBOLIG: ROG-004

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Rimelige leiligheter med fantastisk beliggenhet bare et steinkast fra sjøen!

Rogoznica - en vakker perle i Kroatia
Kun 50 m fra sjøen og stranden i en koselig bukt i Rogoznica har vi et hus med to leiligheter for 4 personer til leie. I tillegg er det et lite hus med en studioleilighet for 2 personer. For de som synes beliggenhet og pris er viktigere enn innvendig standard - her bor du i en koselig bukt kun få meter fra stranden, hvor du kan ta et forfriskende morgenbad i det azurblå havet.

Huset har en fantastisk beliggenhet kun et steinkast fra en koselig bukt med badestrand med en kiosk hvor man kan få kjøpt seg kald drikke og is. Fra huset er det ca 15 minutters spasertur til sentrum hvor du finner en rekke gode restauranter, isbarer, butikker etc. Langs sjøen går en fin sti hvor du finner både rullesteinstrender og småbrygger. 100 m fra huset ligger en lokal matbutikk hvor man får kjøpt det mest nødvendige.

Rogoznicas beste strandområde ligger litt utenfor sentrum, og disse leilighetene ligger sentralt til dette og har flere strender innenfor 5-10 minutters gange fra huset.

Stor uteplass med grill til alles disposisjon. Huseier har også 6 sykler til utlån, området er et flott sted å sykle turer og se seg om. Muligheter for å vaske tøy. Parkeringsplass.

Les mer om Rogoznica  
AVSTANDER
Sentrum 800 m
Sjøen 50 m
Badeplass 50 m
Butikk 100 m
Restaurant 250 m
Buss 850 m
Båt 49 km
Parkering Ja

Leieobjekter i dette huset

(klikk på alternativet du ønsker for å se mer informasjon)

Leieobjekt Type Antall
sengeplasser
Pris uke/døgn
(fra kr)
Bilde
A1Leilighet 4+1Be om pris
A2Leilighet 4+1Be om pris
A9Leilighet 8+2Be om pris

 Tips en venn
©2009- 2024 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser