REFNR: ORB-020

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Flott steinvilla med svømmebasseng og nydelig sjøutsikt!

I et rolig område ved vakre Orebic har vi denne sjarmerende steinvillaen med svømmebasseng. Huset ligger usjenert til i et frodig område omgitt av vinmarker og oliventrær. Flere fine uteplasser med nydelig sjøutsikt, både solfylte og skyggefulle. Solsenger og parasoll til disposisjon. Svært god standard. 3 soverom og 3 bad - passer for inntil 8 personer.

Huset ligger tilbaketrukket i et område omgitt av vinmarker og oliventrær i utkanten av Orebic. Her kan man slappe av og nyte stillheten i frodige omgivelser.

En liten spasertur tar deg ned til sjøen hvor du finner den vakre sandstranden i Orebic. Ved denne stranden finnes strandbar og diverse vannsportsaktiviteter, og rusler man videre langs sjøen innover mot sentrum finner man flere hyggelige restauranter. Sentrum av Orebic er ikke stort men sjarmerende med flere koselige restauranter, små butikker og isbarer.

Ønsker man å gå turer er det flotte turveier flere kilometer langs sjøen. Det går også ferje til Korcula by mange ganger daglig om man ønsker å se flere steder i ferien. Peljesac er også kjent for produksjon av vin, så det er mulig å besøke flere vingårder for prøvesmaking i området.

Sykkelmulighetene er mange - både for de som ønsker å ta en rolig tur langs strandpromenaden og for de som ønsker mer utfordrende klatreturer i fjellene bak byen gjennom vinmarker og olivenlunder. Huseier har to sykler som kan lånes uten ekstra kostnad.

NB: kun utleie lørdag til lørdag.

Les mer om Orebic  
AVSTANDER
Sentrum 1500 m
Sjøen 1300 m
Badeplass 1300 m
Butikk 750 m
Restaurant 1100 m
Buss 1100 m
Båt 1500 m
Parkering Ja

Huset

 Tips en venn      Skriv ut

Sjarmerende steinvilla i kroatisk stil. Velutstyrt og svært god standard. Eiendommen har flere uteområder, både solfylte og skyggefulle med nydelig utsikt utover sjøen. Eiendommen består av ett hus med 2 soverom, 2 bad, kjøkken/stue, samt separat bygg (anneks) med 1 soverom og 1 bad. Passer for inntil 8 personer.

Eiendommen består av ett hovedhus samt ett anneks med soverom og bad. Huset inneholder følgende: 2 soverom med dobbeltseng, 1 bad med toalett, vask og dusj samt 1 bad med toalett, vask og vaskemaskin. Åpen stue/kjøkkenløsning. Velustyrt kjøkken med ovn, mikrobølgeovn, kaffemaskin, vannkoker og oppvaskmaskin. Dør fra kjøkken fører videre til kjøkkenrom med stenovn. I oppholdsrom finnes en dobbel sovesofa for 1 voksen eller 2 barn. Bord og stoler med plass til alle å sitte samlet.

Fra oppholdsrom i hovedhuset er det utgang til overbygget terrasse hvor en har utsikt over bassengområdet og sjøen. Her finnes det flere hyggelige sitteområder samt langbord med plass til alle. En liten trapp fra terrassen fører ned til bassengområdet med solsenger og parasoller.

Annekset er et eget bygg på siden av hovedhuset. I annekset er det ett soverom med dobbeltseng samt et nyoppusset bad med dusj og toalett. Soverommet har air-condition. Romslig takterrasse på toppen av annekset møblert med stoler, bord og solstoler. Herfra er det nydelig utsikt ut over havet og det grønne nærområdet.

Huset har air-condition, vaskemaskin, Sat-tv og trådløst internett.
DETALJER
Totalvurdering Svært god
Ant soverom 3
Ant sengeplasser 6
Ant ekstraplasser 2
Ant bad 3
Ant oppholdsrom 1
Terrasse/Balkong Ja
Sjøutsikt Ja
Air Condition Ja
TV Ja
Internett Ja
Vaskemaskin Ja
Oppvaskmaskin Ja

PRIS PÅ LEIEOBJEKTET PR UKE/DøGN 2020


ORB-020.H1 Inntil 8 pers
UkeDøgn
Lavsesong13500,- -
23/05 - 19/0619500,- -
20/06 - 31/0826900,- -
01/09 - 09/1019500,- -
* For hver bestilling gjelder følgende:

- Det tilkommer en avgift på kr. 500,- som dekker sluttrengjøring av leieobjektet, inkl. sengetøy og håndklær (ikke strand-håndklær), administrasjonskostnader, vekslingsgebyr og turist-skatt.
- 30% av beløpet betales ved bestilling, resterende senest 30 dager før avreise.
- Det er kun mulig å leie dette objektet lørdag-lørdag uansett sesong.


For øvrige leiebetingelser les HER 

Alle ferieboliger i Orebic


©2009- 2019 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser