REFNR: ORB-019

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Velutstyrt villa med basseng og høy standard!

Svært sjarmerende og moderne eiendom i et rolig område av vakre Orebic, med gangavstand til flott sandstrand. Eiendommen består av 3 hus som leies samlet og egner seg derfor svært godt for en større gruppe som ferier sammen. Eiendommen er utstyrt med alt man kan tenke seg for en drømmeferie. Stor tomt med svømmebasseng, solsenger, grill og langbord. 7 soverom, 4 stuer/kjøkken og bad, totalt plass for inntil 18 personer.

Det er totalt 7 soverom, 4 oppholdsrom/kjøkken og 4 bad. I hovedhuset er det 2 etasjer, hvor hver etasje har eget kjøkken/stue og bad, slik at det totalt sett passer fint for inntil 4 familier her. Hovedhuset har også en bar og stor stue med peis. Her kan storfamilien eller vennegjengen samles, men samtidig ha mulighet til å trekke seg tilbake om ønskelig. Uteområdet er også stort med flere terrasser. Det finnes også diverse leker for barn, bordtennis etc.

Eiendommen ligger i et flott og rolig boligområde i vakre Orebic. En liten spasertur tar deg ned til sjøen hvor du finner den vakre sandstranden i Orebic. Ved denne stranden finnes strandbar og diverse vannsportsaktiviteter, og rusler man videre langs sjøen innover mot sentrum finner man flere hyggelige restauranter. Langs sjøen går en hyggelig turvei med frodig vegetasjon og sjarmerende sommerhus, og langs denne finner man flere koselig baseviker. Sentrum av Orebic er ikke stort men sjarmerende med flere koselige restauranter, små butikker og isbarer. Fra havnen går det hyppig båt over til den vakre byen Korcula som absolutt er verdt å se.

Ønsker man å gå turer er det flotte turveier flere kilometer langs sjøen. Det går også ferje til Korcula by mange ganger daglig om man ønsker å se flere steder i ferien. Peljesac er også kjent for produksjon av vin, så det er mulig å besøke flere vingårder for prøvesmaking i området.

NB: Kun lørdag-lørdag booking i høysesong.

Les mer om Orebic  
AVSTANDER
Sentrum 1500 m
Sjøen 800 m
Badeplass 800 m
Butikk 600 m
Restaurant 600 m
Buss 600 m
Båt 1800 m
Parkering Ja

Huset

 Tips en venn      Skriv ut

Sjarmerende og velutstyrt stein villa med høy innvendig standard, svømmebasseng og store uteområder med utsikt til sjøen. Gangavstand til flott sandstrand og øvrige fasiliteter i Orebic. Huset er utstyrt med alt man kan tenke seg for en drømmeferie til en meget god pris og egner seg supert for en større gruppe som reiser sammen. 7 soverom og 4 bad - for inntil 18 personer.

Eiendommen består av 3 meget sjarmerende steinhus som står like ved hverandre. Hovedhuset har 2 etasjer som begge er innredet som egne leiligheter med kombinert kjøkken/stue og bad. i 1 etasje er det 2 soverom + sovesofa, i 2 etasje 1 soverom + sovesofa. Hus nr 2 og 3 består begge av 2 soverom, kjøkken/stue med sovesofa og bad.

Alle rom er innredet i lekker land-stil og huset er moderne utstyrt med aircondition, oppvaskmaskin, vaskemaskin og alt utstyr man kan tenke seg for en vellykket ferie.
Barneseng er også mulig.

Romslig plass både ute og inne. Nytt basseng (mars 2017) og solsenger til disposisjon.
DETALJER
Standard Svært god
Ant soverom 7
Ant sengeplasser 14
Ant ekstraplasser 4
Ant bad 4
Ant stuer 3
Terrasse/Balkong Ja
Sjøutsikt Ja
Air Condition Ja
TV Ja
Internett Ja
Vaskemaskin Ja
Oppvaskmaskin Ja

PRIS PÅ LEIEOBJEKTET PR UKE/DøGN 2019


ORB-019.H Inntil 18 pers
UkeDøgn
Lavsesong22900,- -
25/05 - 21/0629900,- -
22/06 - 12/0739900,- -
13/07 - 23/0849900,- -
24/08 - 06/0936900,- -
07/09 - 04/1029900,- -
* For hver bestilling gjelder følgende:

- Det tilkommer en avgift på kr. 500,- som dekker sluttrengjøring av leieobjektet, inkl. sengetøy og håndklær (ikke strand-håndklær), administrasjonskostnader, vekslingsgebyr og turist-skatt.
- 30% av beløpet betales ved bestilling, resterende senest 30 dager før avreise.
- I høysesong gjelder kun lørdag-lørdag bookinger.
- Utenom høysesong gjelder minimum 1 ukes leie, og andre ankomst dager enn lørdag kan vurderes.
- NB: Døgnpris utover 1 ukes leie = ukespris/7.


For øvrige leiebetingelser les HER 

Alle ferieboliger i Orebic


©2009- 2019 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser