REFNR: ORB-017

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Velutstyrt villa med basseng og høy standard!

Hyggelig og moderne hus i et rolig område av vakre Orebic, kun 300m fra sjøen. Dette huset er utstyrt med alt man kan tenke seg for en drømmeferie. Stor tomt med svømmebasseng, solsenger, grill og langbord. 4 soverom og 4 bad - passer for inntil 8 personer.

Huset ligger i et flott og rolig boligområde i vakre Orebic. En liten spasertur tar deg ned til sjøen hvor strendene ligger på rekke og rad. Hovedstranden med vannsportsaktiviteter etc ligger ca 500m fra huset. Langs sjøen går en hyggelig turvei inn til sentrum av Orebic hvor det finnes koselige restauranter, små butikker og isbarer. Nærmeste matbutikk ligger kun noen minutters gange fra huset.

Velutstyrt villa med 4 soverom - alle med aircondition og eget bad. Badstue og alt utstyr man kan tenke seg for en vellykket ferie. Romslig plass både ute og inne. Nytt basseng og solsenger til disposisjon.
Gjester i huset har også gratis tilgang til et lite treningssenter i nærheten.

Ønsker man å gå turer er det flotte turveier flere kilometer langs sjøen. Det går også ferje til Korcula by mange ganger daglig om man ønsker å se flere steder i ferien. Peljesac er også kjent for produksjon av vin, så det er mulig å besøke flere vingårder for prøvesmaking i området.

NB: Vi gjør oppmerksom på at eier av dette huset krever et depositum på 200 EUR som betales direkte til eier ved ankomst som sikkerhet for eventuelle skader og mislighold av huset. Beløpet betales tilbake på avreisedagen hvis alt er i orden.Les mer om Orebic  
AVSTANDER
Sentrum 600 m
Sjøen 300 m
Badeplass 300 m
Butikk 200 m
Restaurant 200 m
Buss 200 m
Båt 800 m
Parkering Ja

Huset

 Tips en venn      Skriv ut

Hyggelig og moderne hus i et rolig område av vakre Orebic, kun 300m fra sjøen. Dette huset er utstyrt med alt man kan tenke seg for en drømmeferie. Stor tomt med svømmebasseng, solsenger med bord og parasoller, grill og langbord. 4 soverom og 4 bad - for inntil 8 personer.

Flott feriehus med stort uteareal og kort gange til sjøen med følgene innhold:
4 doble soverom alle med eget, lekkert bad. Moderne og innholdsrikt kjøkken med stort spisebord og lys og trivelig stue med salong. Det finnes også badstue i huset.
Terrasse med grill og langbord, svømmebasseng og solsenger med parasoller. Det er AC i alle soverom + stue, oppvaskmaskin, wifi og alt annet utstyr man ønsker seg for en drømmeferie.

Ypperlig hus for 4 par eller 2 familier som reiser sammen.
DETALJER
Standard Svært god
Ant soverom 4
Ant sengeplasser 8
Ant ekstraplasser 0
Ant bad 4
Ant stuer 1
Terrasse/Balkong Ja
Sjøutsikt Nei
Air Condition Ja
TV Ja
Internett Ja
Vaskemaskin Ja
Oppvaskmaskin Ja

PRIS PÅ LEIEOBJEKTET PR UKE/DøGN 2019


ORB-017.H1 Inntil 8 pers
UkeDøgn
Lavsesong17900,- -
25/05 - 21/0624900,- -
22/06 - 30/0830900,- -
31/08 - 04/1024900,- -
* For hver bestilling gjelder følgende:

- Det tilkommer en avgift på kr. 500,- som dekker sluttrengjøring av leieobjektet, inkl. sengetøy og håndklær (ikke strand-håndklær), administrasjonskostnader, vekslingsgebyr og turist-skatt.
- 30% av beløpet betales ved bestilling, resterende senest 30 dager før avreise.
- Minimum 1 ukes leie i høysesong, minimum 3 døgn utenom høysesong.
- NB: Døgnpris utover 1 ukes leie = ukespris/7. Døgnpris utenom høysesong gjelder ved kortere enn 1 ukes leie.
- Langtidsleie utenfor høysesong: pris etter avtale.

For øvrige leiebetingelser les HER 

Alle ferieboliger i Orebic


©2009- 2019 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser