FERIEBOLIG: MAK-066

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Moderne hus med eget svømmebasseng og fantastisk sjøutsikt!

Hus med basseng i Makarska
I et rolig boområde utenfor Makarska by har vi dette flotte og velutstyrte feriehuset av meget god standard å tilby. Plass for inntil 8 personer hvis det er barn i reisefølget. Flott uteområde med vid sjøutsikt og privat svømmebasseng.

Huset ligger i en rolig og stille gate i åsen ovenfor sentrum av Makarska. Boligen er av meget god standard og inneholder alt en behøver for en vellykket ferie. Uteområdet er inngjerdet og går langs hele framsiden og begge sider av huset. Svømmebasseng, utedusj, solstoler, grill og hyggelig sitteområde med nydelig sjøutsikt. Flere markiser som kan benyttes dersom en ønsker sitte under skygge.

Det er kort vei til nærmeste restaurant og nede ved sjøen finner en flere fine badeplasser. I Makarska finnes shoppingmuligheter for de som ønsker det, både i selve sentrum og langs promenaden mellom sentrum og hovedstranden. Hvis man ønsker å være aktiv i ferien kan Makarska by på det meste også her: tennis-, fotball-, volleyball- og basketballbane, samt innendørs treningssenter og svømmehall. I tillegg til alt av vannsportaktiviteter.

Mulighet for parkering ved huset. I tillegg vil en disponere egen parkeringsplass ved hovedstranden i Makarska uten ekstra kostnad.

NB: Vi gjør oppmerksom på at eier av dette huset krever et depositum på 300 Eur som betales direkte til eier ved ankomst som sikkerhet for eventuelle skader og mislighold av huset. Beløpet betales tilbake på avreisedagen hvis alt er i orden.

Les mer om Makarska  
AVSTANDER
Sentrum 3000 m
Sjøen 1800 m
Badeplass 2300 m
Butikk 1000 m
Restaurant 230 m
Buss 2000 m
Båt 4000 m
Parkering Ja

Huset

 Tips en venn      Skriv ut

Flott og rolig beliggenhet i åskammen bak Makarska by med svømmebasseng og vid sjøutsikt fra terrassen. Moderne inventar og svært god innvendig standard.

Huset går over to etasjer og inneholder følgende:

Åpen stue/kjøkkenløsning. Romslig og velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, kaffemaskin, kjøleskap og komfyr. Spisebord og stoler. Oppholdsrom møblert med sofa og stoler. Sovesofa i oppholdsrom for en voksen eller to barn. Flere utganger til terrassen fra oppholdsrom.

Boligen har tre soverom med dobbeltsenger. Air-condition i alle soverom. To av soverommene har utgang til liten balkong med sjøutsikt. Tre pene, flislagte bad med vask, toalett og dusjkabinett. Huset har trådløst internett og sat-tv.
DETALJER
Totalvurdering Svært god
Ant soverom 3
Ant sengeplasser 6
Ant ekstraplasser 2
Ant bad 3
Ant oppholdsrom 1
Terrasse/Balkong Ja
Sjøutsikt Ja
Air Condition Ja
TV Ja
Internett Ja
Vaskemaskin Ja
Oppvaskmaskin Ja

PRIS PÅ LEIEOBJEKTET PR UKE/DøGN


MAK-066.H Inntil 8 pers
UkeDøgn
Lavsesong12900,-1950,-
23/04 - 17/0619900,- -
18/06 - 08/0727500,- -
09/07 - 12/0831900,- -
13/08 - 02/0927900,- -
03/09 - 21/1019000,- -
* For hver bestilling gjelder følgende:

- Det tilkommer en avgift på kr. 500,- som dekker sluttrengjøring av leieobjektet, inkl. sengetøy og håndklær (ikke strand-håndklær), administrasjonskostnader, vekslingsgebyr og turist-skatt.
- 30% av beløpet betales ved bestilling, resterende senest 30 dager før avreise.
- Minimum 1 ukes leie i høysesong, minimum 3 døgn utenom høysesong.
- NB: Døgnpris utover 1 ukes leie = ukespris/7. Døgnpris utenom høysesong gjelder ved kortere enn 1 ukes leie.
- Langtidsleie utenfor høysesong: pris etter avtale.

For øvrige leiebetingelser les HER 

Alle ferieboliger i Makarska


©2009- 2022 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser