FERIEBOLIG: MAK-065

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Store og velutstyrte leiligheter med eget basseng og flott utsikt!

Stor feriebolig svømmebasseng Kroatia
Moderne og nye leiligheter beliggende i åskammen bak Makarska by med fantastisk utsikt! Her har vi 2 leiligheter som leies ut samlet. Du vil ha hele 1. og 2. etasje i huset til disposisjon samt eget bassengområde som kun disponeres av gjester i disse leilighetene. Perfekt for storfamilien eller vennegjengen, passer for inntil 14 personer. Leilighetene har flere store terrasser, trimrom samt flott privat uteområde med svømmebasseng, solsenger og sittegruppe. Leilighetene har svært god innvendig standard.
Kun utleie lørdag-lørdag i høysesong.

Leilighetene ligger i hus i et rolig område i utkanten av Makarska by. Det er gangavstand ned til nærmeste butikk og restaurant. En spasertur på ca 15-20 minutter bringer deg ned til den vakre hovedstranden og promenaden i Makarska hvor restauranter og barer ligger på rekke og rad inn til selve sentrumskjernen.

Leilighetene er helt nye og er utstyrt med alt hva man trenger for en vellykket ferie. Eget privat område med svømmebasseng som kun disponeres av gjester i denne leiligheten. Solsenger sittegruppe og tilgang til grill på området. Her er det bare å lene seg tilbake og nyte livet!

I Makarska finnes shoppingmuligheter for de som ønsker det, både i selve sentrum og langs promenaden mellom sentrum og hovedstranden. Her finner du også en hyggelig park, med lekeplass for de minste, et hyggelig marked og tivoli. Her trenger man ikke å kjede seg. Hvis man ønsker å være aktiv i ferien kan Makarska by på det meste også her: tennis-, fotball-, volleyball- og basketballbane, samt innendørs treningssenter og svømmehall. I tillegg til alt av vannsportaktiviteter.

Makarska er også kjent for helse og rekreasjon. I tillegg til flotte tur- og sykkelmuligheter finnes det også et utvalg av SPA og ulike terapeutiske behandlingssentre.

Parkering på eiendommen.

NB: Vi gjør oppmerksom på at eier av dette huset krever et depositum på 400 Euro som betales direkte til eier ved ankomst som sikkerhet for eventuelle skader og mislighold av huset. Beløpet betales tilbake på avreisedagen hvis alt er i orden.

Les mer om Makarska  
AVSTANDER
Sentrum 2000m
Sjøen 1500m
Badeplass 1500m
Butikk 400m
Restaurant 800m
Buss 1200m
Båt 2000m
Parkering Ja

LEILIGHET A1

 Tips en venn      Skriv ut

Nye og moderne leiligheter beliggende i åskammen bak Makarska by med flott utsikt. Leilighetene ligger i husets 1. og 2. etasje og leies ut samlet. Passer for inntil 14 personer. Her finnes flere terrasser i tillegg til grillplass, samt privat svømmebasseng med solsenger. Svært god innvendig standard.

Leilighetene inneholder følgende:
1 etg: Moderne og velutstyrt kjøkken med spiseplass og åpen løsning til stue, 3 soverom, 3 bad, et lite trimrom og terrasse.
2 etg: Moderne og velutstyrt kjøkken med spiseplass og åpen løsning til stue, 4 soverom, 4 bad og terrasse.
Hver etasje har flere terrasser/balkong i tillegg til uteområdet.

Luksusferie for inntil 14 personer !
DETALJER
Totalvurdering Svært god
Ant soverom 7
Ant sengeplasser 14
Ant ekstraplasser 0
Ant bad 7
Ant oppholdsrom 2
Terrasse/Balkong Ja
Sjøutsikt Ja
Air Condition Ja
TV Ja
Internett Ja
Vaskemaskin Ja
Oppvaskmaskin Ja

PRIS PÅ LEIEOBJEKTET PR UKE/DøGN


MAK-065.A1 Inntil 14 pers
UkeDøgn
Lavsesong15500,- -
21/05 - 17/0626900,- -
18/06 - 08/0739500,- -
09/07 - 12/0849500,- -
13/08 - 28/0839500,- -
29/08 - 07/1023500,- -
* For hver bestilling gjelder følgende:

- Det tilkommer en avgift på kr. 500,- som dekker sluttrengjøring av leieobjektet, inkl. sengetøy og håndklær (ikke strand-håndklær), administrasjonskostnader, vekslingsgebyr og turist-skatt.
- 30% av beløpet betales ved bestilling, resterende senest 30 dager før avreise.
- I høysesong gjelder minimum 1 ukes leie og kun lørdag-lørdag bookinger.
- Utenom høysesong gjelder minimum 3 døgns leie. Døgnpris utenom høysesong gjelder ved 3-7 døgns leie.
- NB: Døgnpris utenom høysesong utover 1 ukes leie = ukespris/7.
- Langtidsleie utenfor høysesong: pris etter avtale.

For øvrige leiebetingelser les HER 

Alle ferieboliger i Makarska


©2009- 2022 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser