REFNR: LUM-022

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Lekker villa med basseng!

Lekker villa med basseng og 6 soverom. God beliggenhet i den hyggelige landsbyen Lumbarda på øya Korcula. Plass for inntil 12 personer. Meget god standard, og gangavstand til alle fasiliteter.

Kun ledig i perioden 27/7 - 3/8 innenfor skoleferien

Denne villaen ligger i et rolig boligområde i Lumbarda, med alle fasiliteter innen rekkevidde, inkludert en av de fine sandstrendene i området. Huset holder en standard som ligger godt over det som er vanlig i Kroatia. Det er et nydelig bassengområde med solstoler, egen solterrasse, hage samt en overbygd terrasse med et koselig utekjøkken hvor det er plass nok for at alle kan samles ved måltidene.
Det er ca. 100m til sandstranden som ligger nærmest, og der finnes det også et par små restauranter. Fra sjøkanten går det en liten promenade som fører til sentrum av Lumbarda eller videre utover odden som huser flere fine sandstrender - alt innenfor gangavstand. Det finnes også klipper og steinstrand i området om man foretrekker det.

Langs sjøen ligger det flere små koselige restauranter som serverer grillmat, sjømat og pizza. Den nærmeste er ca 100m fra huset. Området er ypperlig for turer til fots eller på sykkel med mange små veier gjennom olivenlunder og vin markene i området.

Huset er nabo med LUM-006 og LUM-007.

Les mer om Lumbarda  
AVSTANDER
Sentrum 400m
Sjøen 100m
Badeplass 100m
Butikk 400m
Restaurant 100m
Buss 400m
Båt 5km
Parkering Ja

Huset

 Tips en venn      Skriv ut

Lekker villa for inntil 12 personer beliggende i hyggelige Lumbarda på Korcula. Meget velholdt hage, med basseng, solterrasse, hot-tub og spisebord og stoler for inntil 12 personer.
Svært god standard. Egner seg godt for 2 eller 3 familier som reiser sammen.

Villaen består i utgangspunktet av 3 separate leiligheter. En leilighet som går over 2 plan, med 3 soverom og 3 bad i 2. etasje. Alle bad med dusj, vask og toalett. I 1. etasje er det stue og kjøkken samt et bad med dusj, vask/toalett. Oppvaskmaskin og vaskemaskin. Utgang til hagen og bassengområdet.
Den andre leiligheten ligger i husets 2. etasje og består av 2 soverom, 1 bad med dusj og vask/toalett samt kjøkken. Utgang til balkong. Den siste leiligheten ligger i husets første etasje og har ett soverom, et bad med dusj, vask og toalett samt et velutstyrt kjøkken og oppholdsrom. Oppvaskmaskin og vaskemaskin. Utgang til hagen og bassengområdet.
Samtlige soverom i villaen har aircondition. Det er store terrasser hvor det er mulig å sitte samlet. Jacuzzi, solterrasse med solstoler og flott basseng.
Denne villaen fremstår som meget elegant og velholdt og er et ypperlig alternativ for de som ønsker seg det lille ekstra i ferien.
DETALJER
Standard Svært god
Ant soverom 6
Ant sengeplasser 12
Ant ekstraplasser 0
Ant bad 6
Ant stuer 2
Terrasse/Balkong Ja
Sjøutsikt Ja
Air Condition Ja
TV Ja
Internett Ja
Vaskemaskin Ja
Oppvaskmaskin Ja

PRIS PÅ LEIEOBJEKTET PR UKE/DøGN 2019


LUM-022.H Inntil 12 pers
UkeDøgn
Lavsesong27500,- -
22/06 - 12/0747500,- -
13/07 - 30/0853500,- -
31/08 - 04/1028500,- -
* For hver bestilling gjelder følgende:

- Det tilkommer en avgift på kr. 500,- som dekker sluttrengjøring av leieobjektet, inkl. sengetøy og håndklær (ikke strand-håndklær), administrasjonskostnader, vekslingsgebyr og turist-skatt.
- 30% av beløpet betales ved bestilling, resterende senest 30 dager før avreise.
- Minimum 1 ukes leie i høysesong, minimum 3 døgn utenom høysesong.
- NB: Døgnpris utover 1 ukes leie = ukespris/7. Døgnpris utenom høysesong gjelder ved kortere enn 1 ukes leie.
- Langtidsleie utenfor høysesong: pris etter avtale.

For øvrige leiebetingelser les HER 

Alle ferieboliger i Lumbarda


©2009- 2019 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser