REFNR: LUM-007

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Lekker luksusvilla med svømmebasseng, nær sandstrand og sentrum!

For de som vil unne seg litt ekstra komfort i ferien har vi en ny, lekker villa beliggende i et rolig og familievennlig område, kun 100m fra en barnevennlig sandstrand. Villaen er velutstyr og holder svært god standard. Privat svømmebasseng og stor, flott terrasse med nydelig utsikt til sjøen og vakker natur.

Dette lekre og velutstyrte huset passer fint for en storfamilie / to familier som vil nyte ferien i en komfortabel feriebolig nær sjøen og sentrum. Her er det duket for et avslappende opphold i rolige og idylliske omgivelser, med alt det man trenger i ferien. Villaen har 3 plan og sengeplass for 10 personer. Huset er velutstyrt og holder svært god standard. Den store terrassen har både sofagruppe og stor spiseplass, samt privat svømmebasseng der man kan ta en forfriskende dukkert.

Det er ca 100m til nærmeste sandstrand, og der finnes det også et par små restauranter. Fra sjøkanten går det en liten promenade som fører til sentrum av Lumbarda eller videre utover odden hvor det finnes flere fine sandstrender. Det er også klipper og stenstrand i området om man foretrekker det, så her er det mange bademuligheter å velge mellom.

Langs sjøen ligger det flere små koselige restauranter som serverer grillmat, sjømat og pizza. Den nærmeste ligger ca 100m fra huset. Området er ypperlig for turer til fots eller på sykkel, med mange små veier gjennom vinmarkene i området.

Villaen er bygget i tradisjonell kroatisk stil og er smakfullt innredet med svært god standard på interiøret. Aircondition, trådløs internettilgang, oppvaskmaskin, vaskemaskin og alt annet man ønsker for en komfortabel ferie.

Huset er nabo med LUM-006 og ligger rett bak leilighet med ref.nr LUM-005.Les mer om Lumbarda  
AVSTANDER
Sentrum 400m
Sjøen 100m
Badeplass 100m
Butikk 400m
Restaurant 100m
Buss 400m
Båt 5 km
Parkering Ja

Huset

 Tips en venn      Skriv ut

Lekker villa med svømmebasseng beliggende i et rolig og familievennlig område i sjarmerende Lumbarda, kun 100m fra en barnevennlig sandstrand. Huset er velutstyrt og holder svært god standard. Her er det smakfult innredet og høy kvalitet. Privat svømmebasseng og fantastisk terrasse med nydelig utsikt til sjøen og vakker natur.

Fullbooket juli og august 2019!

Den romslige villaen går over 3 plan og inneholder følgende:
Plan 1: Romslig oppholdsrom med salong og spisestue, satetlitt TV. Åpen løsning mot moderne kjøkken med bl.a komfyr, micro og oppvaskmaskin. Soverom med køyseseng. Flott flislagt bad med dusjkabinett, vask og toalett. Utgang til kjempestor terrasse.
Plan 2: Ett soverom med dobbeltseng og ett soverom med 2 enkeltsenger. Stort, elegant bad med badekar m/dusj, vask, toalett og vaskemaskin. Utgang til balkong fra soverom og bad.
Plan 3: Stort soverom med dobbeltseng og 2 enkeltsenger. Fint, flislagt bad med dusj, vask og toalett.
Ekstra barneseng er mulig.

Den store, sjarmerende terrassen har loungeområde, stort spisebord, utepeis/grill og fullt utstyrt utekjøkken. Nydelig utsikt over sjøen og fjellene på fastlandet. Svømmebasseng. God plass for lek i et rolig og nesten bilfritt område.
DETALJER
Standard Svært god
Ant soverom 4
Ant sengeplasser 10
Ant ekstraplasser 0
Ant bad 3
Ant stuer 1
Terrasse/Balkong Ja
Sjøutsikt Ja
Air Condition Ja
TV Ja
Internett Ja
Vaskemaskin Ja
Oppvaskmaskin Ja

PRIS PÅ LEIEOBJEKTET PR UKE/DøGN 2019


LUM-007.H Inntil 10 pers
UkeDøgn
Lavsesong10500,- -
25/05 - 28/0615900,- -
22/06 - 28/0620900,- -
29/06 - 23/0828900,- -
24/08 - 05/1014500,- -
* For hver bestilling gjelder følgende:

- Det tilkommer en avgift på kr. 500,- som dekker sluttrengjøring av leieobjektet, inkl. sengetøy og håndklær (ikke strand-håndklær), administrasjonskostnader, vekslingsgebyr og turist-skatt.
- 30% av beløpet betales ved bestilling, resterende senest 30 dager før avreise.
- Det er kun mulig å leie dette objektet lørdag-lørdag uansett sesong.


For øvrige leiebetingelser les HER 

Alle ferieboliger i Lumbarda


©2009- 2019 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser