FERIEBOLIG: JEL-040

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Nye, flotte leiligheter med store terrasser og vakker utsikt!

Stor terrasse og sjøutsikt
Sentralt beliggende, rett ved sentrum av den idylliske landsbyen Jelsa, har vi 2 nye og pene leiligheter med store terrasser og kjempeflott utsikt til leie. Her er det kun et par minutters gange til havnepromenaden med mange koselige restauranter, kaffebarer etc på rekke og rad.


20m fra kaia og promenaden i Jelsa sentrum, har vi 2 leiligheter med romslige terrasser og fantastisk utsikt til sjøen og den idylliske landsbyen til leie.

Her er det duket for en avslappende ferie i vakre omgivelser og man har kort gangavstand til alle fasiliteter. Få minutters gange fra huset finner du : koselige restauranter, isbarer, matbutikker, bakeri, bank, posthus, internettkafe etc.

Det finnes flere typer strender i gangavstand fra huset (sand, småstein, klipper, og oppmurte badebrygger med ferksvanndusj). Nærmeste oppmurte badebrygge ligger kun 50 meter unna huset. Her er det også mulighet å bade fra svaberg.
Leier du sykkel kan du utforske nye bukter hver dag! Til den langrunne sandstranden utenfor sentrum er det ca 15 minutters spasertur.Les mer om Jelsa  
AVSTANDER
Sentrum 150m
Sjøen 20m
Badeplass 300m/1000m
Butikk 200m
Restaurant 50m
Buss 300m
Båt 200m
Parkering Nei

Leieobjekter i dette huset

(klikk på alternativet du ønsker for å se mer informasjon)

Leieobjekt Type Antall
sengeplasser
Pris uke/døgn
(fra kr)
Bilde
A2Leilighet 4+18900,- / -
A3Leilighet 2+16400,- / 950,-

 Tips en venn
©2009- 2024 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser