FERIEBOLIG: FAZ-034

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Flotte leiligheter med basseng!

Leiligheter basseng Fazana familieferie
I gåavstand fra den sjarmerende landsbyen Fazana kan vi tilby 5 fine leiligheter i hus med basseng. Noen av leilighetene har direkte tilgang til bassenget fra terrassen. Flott felles uteområde og velholdt hage. Ypperlig for barnefamilier.

Huset ligger i et rolig og hyggelig boområde rett utenfor Fazana sentrum. Fra huset er det ca 10-15 minutters gange ned til sjøen, flere flotte strender og sentrum av nydelige Fazana. Her finner du finner en rekke gode restauranter, isbarer, små butikker etc.

Leilighetene er av god standard og passer for fra 2 opp til 6 personer. Et godt valg for flere familier som reiser sammen. Tilgang til basseng som er fyllt med saltvann. Bassenget blir oppvarmet ved behov. Utedusj og fin felles solterrasse ved bassengområdet med flere solsenger. Hyggelig fellesområde på siden av huset med langbord og tilgang til grill.

Leiligheten har AC, Wifi og Sat-TV. Tilgang til gym, sauna og felles vaskemaskin mot liten avgift. Dersom det er behov for babyseng, kan dette settes inn i leiligheten. Mulighet for parkering på eiendommen. Leies kun ut lørdag til lørdag i høysesong.

Fazana er en rolig og idyllisk ferieby med flotte muligheter for deg som liker å være litt aktiv i ferien. Langs sjøen går en en fin liten vei som egner seg perfekt for sykkelturer eller turer til fots, og her ligger strendene på rekke og rad flere kilometer utenfor sentrum. Huseier har flere sykler til utleie.

Fazana er også velegnet for deg som søker et rolig oppholdsted med fine bademuligheter, men som samtidig ønsker å oppsøke severdige steder på dagstur. Pula, Rovinj og nasjonalparken Brijuni er lett tilgjengelig fra Fazana, og det er ellers mange muligheter for utflukter rundt på Istra.

NB: Vi gjør oppmerksom på at eier av dette huset krever et depositum på 150 Eur som betales direkte til eier ved ankomst som sikkerhet for eventuelle skader og mislighold av huset. Beløpet betales tilbake på avreisedagen hvis alt er i orden.

Les mer om Fazana  
AVSTANDER
Sentrum 1000 m
Sjøen 650 m
Badeplass 650 m
Butikk 1000 m
Restaurant 200 m
Buss 100 m
Båt 1000m / 8800m
Parkering Ja

Leieobjekter i dette huset

(klikk på alternativet du ønsker for å se mer informasjon)

Leieobjekt Type Antall
sengeplasser
Pris uke/døgn
(fra kr)
Bilde
A1Leilighet 4+2Be om pris
A2Leilighet 4+2Be om pris
A3Leilighet 4+2Be om pris
A4Leilighet 2+2Be om pris
A5Leilighet 4+2Be om pris

 Tips en venn
©2009- 2024 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser