FERIEBOLIG: DML-022

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Velutstyrt villa med basseng og nydelig sjøutsikt!

Leilighet med svømmebasseng, Mlini/Dubrovnik
Moderne og velutstyrt villa beliggende i en hyggelig landsby med flotte strandområder og frodig natur, ca. 7 km sør for Dubrovnik. Her er det et hyggelig bassengområde hvor du kan nyte fantastisk utsikt fra solsengen! Huset er lyst og delikat innredet og flere terrasser. Passer for inntil 10 personer.

Huset ligger i åsen ovenfor landsbyens strender og sentrum. Det er kun en kort spasertur ned til alle fasiliteter. Butikk finnes i nærområdet.
Dette er et rolig boligområde, men i høysesongen kan man høre noe støy fra hovedveien som går nedenfor huset - og som man må krysse for å komme ned til stranden.

Det er mange idylliske, små badeviker i og utenfor denne landsbyen. Noen har også sandbunn, men de fleste består av de små hvite stenene som man finner på de fleste strendene i Kroatia. Vannet er selvfølgelig krystallklart, og holder en temperatur på godt over 20 grader til langt ut i oktober.

Området har et vell av palmer, sypress, pinjetrær og vakre blomster. En kort spasertur fra huset bringer deg til flere fine badestrender (småstein) og til sentrum i den lille frodige og idylliske fiskelandsbyen ca 8 km fra Dubrovnik sentrum.

Stedet passer utmerket for voksne og familier som ønsker å bo i rolige omgivelser med fine strender, men likevel ha tilgang på Dubrovniks fasiliteter. Det er god bussforbindelse til både Dubrovnik og flyplassen. Til Dubrovnik går det buss flere ganger i timen til langt på kvelden. Bussholdeplassen ligger en kort spasertur fra huset. Bussturen tar ca 15 minutter. Det går også jevnlig båt til gamlebyen i Dubrovnik fra sentrum av landsbyen. Det finnes flere koselige restauranter, cafeer, butikker og bakeri i gangavstand fra huset. Er man interessert i dykking, finnes det også et dykkersenter i landsbyen.

Leies kun ut fra søndag-søndag i høysesong.

Les mer om Dubrovnik  
AVSTANDER
Sentrum 800m
Sjøen 800m
Badeplass 800m
Butikk 500m
Restaurant 250m
Buss 100m
Båt 900m
Parkering Ja

Huset

 Tips en venn      Skriv ut

Flott nyoppusset (2018) villa med plass for inntil 10 personer hvis det er barn med i følget. Huset ligger på en høyde over den idylliske lille landsbyen Mlini, mellom Dubrovnik og Cavtat.
Flott bassengområde med nydelig utsikt over havet med solstoler og sittegrupper. Gangavstand til alle fasiliteter, og kort vei fra flyplassen.

Huset er en renovert gammel steinvilla og består i dag av følgende:
4 soverom - alle med dobbeltseng. Det ene soverommet har egen terrasse.
3 lekre bad - alle med dusj, vask og toalett.
Oppholdsrom med åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet er lite, men velutstyrt og funksjonelt med blant annet oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøl/frys og alt man trenger av nødvendig utstyr ellers. Spiseplass og hyggelig sofakrok med dobbel sovesofa hvor det er mulighet for ekstraoppredning for en voksen eller inntil to barn.
Utgang til det flotte bassengområde samt en koselig frokostterrasse.

Aircondition, wi-fi og sat-TV. Mulighet for parkering i privat garasje.
DETALJER
Totalvurdering Svært god
Ant soverom 5
Ant sengeplasser 8
Ant ekstraplasser 2
Ant bad 3
Ant oppholdsrom 1
Terrasse/Balkong Ja
Sjøutsikt Ja
Air Condition Ja
TV Ja
Internett Ja
Vaskemaskin Ja
Oppvaskmaskin Ja

PRIS PÅ LEIEOBJEKTET PR UKE/DøGN


DML-022.H Inntil 10 pers
UkeDøgn
Lavsesong23300,- -
21/05 - 17/0632700,- -
18/06 - 29/0851500,- -
30/08 - 07/1034900,- -
* For hver bestilling gjelder følgende:

- Det tilkommer en avgift på kr. 500,- som dekker sluttrengjøring av leieobjektet, inkl. sengetøy og håndklær (ikke strand-håndklær), administrasjonskostnader, vekslingsgebyr og turist-skatt.
- 30% av beløpet betales ved bestilling, resterende senest 30 dager før avreise.
- Minimum 1 ukes leie i høysesong, minimum 3 døgn utenom høysesong.
- NB: Døgnpris utover 1 ukes leie = ukespris/7. Døgnpris utenom høysesong gjelder ved kortere enn 1 ukes leie.
- Langtidsleie utenfor høysesong: pris etter avtale.

For øvrige leiebetingelser les HER 

Alle ferieboliger i Dubrovnik


©2009- 2021 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser