FERIEBOLIG: DLA-001

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Studio og leiligheter med basseng, flott beliggenhet i utkanten av Dubrovnik!

Leilighet nære sjøen med basseng, Lapad, Dubrovnik
I et gammelt sjarmerende steinhus har vi fine nyoppussede studio og leiligheter til leie. Flott felles bassengområde (nytt 2019) møblert med solsenger og parasoll.
Huset ligger rett ved sjøen i den nyere delen av Dubrovnik og har hyppig bussforbindelse inn til Dubrovnik gamleby eller til stranden.

Både husets 2 studioleiligheter og 4 leiligheter er smakfullt innredet og har bedre standard enn vanlig i Kroatia.
Tilgang til flott bassengområde med solsenger og parasoll. Husets gjester disponerer også en koselig felles hage med noe sjøutsikt og fine utemøbler. Foran huset er det en koselig sitteplass med grill som husets gjester kan benytte og her er det også noe sjøutsikt.
Ca hvert 15. minutt går det buss 50m fra huset som i løpet av ca 10 minutter bringer deg til muren rundt gamlebyen i Dubrovnik, eller til stranden hvis det frister mer.
Ønsker man å bestille opphold med frokost så vil denne bli servert ved en av husets uteplasser eller i studioet/leiligheten. Frokost bestilles ved ankomst.

Det er bare noen få skritt til nærmeste restaurant eller kaffebar, og Lapad sentrum (den nyere delen av Dubrovnik) ligger ca 800m fra huset. Her er et godt utvalg av restauranter og kaffebarer og noen butikker.
De nærmeste strendene ligger også i Lapad sentrum, og her finnes også et hotell med svømmebasseng som tillater andre enn hotellet gjester å benytte bassenget.

Dette huset er et godt alternativ for deg som ønsker å bo rolig til litt utenfor gamlebyen, og samtidig på en enkel måte komme til stranden eller inn til gamlebyen.
Skal man videre med ferge til en av øyene, eller kommer derfra, så ligger denne fergekaien ca 1 km fra huset. Ca 100m fra huset er det småbåter som kan frakte deg over til andre siden av bukten hvor fergekaien, hovedbuss stasjonen og bl.a en større matbutikk ligger.


Les mer om Dubrovnik  
AVSTANDER
Sentrum 800m/3000m
Sjøen 20m
Badeplass 1000m
Butikk 400m
Restaurant 30m
Buss 50m/300m
Båt 1500m
Parkering Nei

Leieobjekter i dette huset

(klikk på alternativet du ønsker for å se mer informasjon)

Leieobjekt Type Antall
sengeplasser
Pris uke/døgn
(fra kr)
Bilde
A2       (4 stk)Leilighet 2+2Be om pris
S1       (2 stk)Studio 2Be om pris

 Tips en venn
©2009- 2024 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser