FERIEBOLIG: CAV-072

  Tilbake til søkeresultat      Nytt søk

   Flott renovert murvilla med basseng og sjøutsikt!

Nydelig steinhus beliggende i den ettertraktede gamlebyen i Cavtat, 100m fra sjøen, sentrum og den vakre promenaden. I området finnes kun gamle sjarmerende steinhus, trange idylliske smug, vakre frodige hager og ingen biltrafikk. Huset har 5 soverom, 5 bad og nydelig utsikt fra terrassen. Plass for inntil 10 personer hvis det er barn med i reisefølget.

Villaen ligger skjermet, med egen låsbar port fra gaten. Den går over 3 etasjer, og er godt utstyrt med AC i alle rom, oppvaskmaskin, vaskemaskin og internett. Huset har to romslige terrasser med fantastisk utsikt utover den frodige bukten, den ene med grillmuligheter og hyggelig spiseplass, den andre med en hyggelig sofagruppe. Den ene terrassen vil bli overbygd i 2019, for å skjerme for solen. Ved terrassen finnes også det lille bassenget, hvor det er deilig å avkjøle seg på varme dager. Det finnes også noen solsenger.

Huset ligger ute på den bilfrie odden, litt tilbaketrukket fra havneområdet hvor restauranter og kafeer ligger på rekke og rad innenfor palmealleén. Det er få minutters gange til strender, butikker og fine turveier. Ved havnen legger mange flotte båter til i sommerhalvåret, og båten som tar deg inn til gamlebyen i Dubrovnik legger til ved havnen ca. 200m fra huset.

Barnevennlig, bilfritt område.
Ikke egnet for barnevogn eller bevegelseshemmede, da det er mange trapper i dette området.
Det er trådløs internettforbindelse i huset.

Les mer om Cavtat  
AVSTANDER
Sentrum 100m
Sjøen 100m
Badeplass 200m
Butikk 250m
Restaurant 150m
Buss 400m
Båt 200m
Parkering Nei

Huset

 Tips en venn      Skriv ut

Sjarmerende velutstyrt steinhus med nydelig sjøutsikt og minibasseng på terrassen. Super beliggenhet i den ettertraktede gamlebyen, 100m fra sjø og sentrum. Passer for inntil 10 personer. Aircondition i alle rom.

Villaen ligger i en sjarmerende gamlebyen og inneholder følgende: I 1 etasje er det et velutstyrt, romslig kjøkken med spisebord, oppvaskmaskin, vaskemaskin og utgang til terrasse med grillmuligheter og hyggelig spiseplass. 2 soverom begge med dobbeltseng, og 2 bad med dusj, vask og toalett. Det er også et ekstra toalett i denne etasjen.
I husets 2. etasje er det 3 soverom hvorav 2 doble og ett med enkeltsenger (som kan settes sammen til dobbeltseng). Det er også 2 bad i denne etasjen. Utgang til stor terrasse møblert med en hyggelig sofagruppe.

I villaens 3 etasje finnes det en romslig loftsstue med hyggelig sofakrok, TV, kjøleskap og noe kjøkkenutstyr. Bad med dusj, vask og toalett.

Aircondition i alle rom, wi-fi og sat-TV.
DETALJER
Totalvurdering Meget god+
Ant soverom 5
Ant sengeplasser 10
Ant ekstraplasser 0
Ant bad 5
Ant oppholdsrom 1
Terrasse/Balkong Ja
Sjøutsikt Ja
Air Condition Ja
TV Ja
Internett Ja
Vaskemaskin Ja
Oppvaskmaskin Ja

PRIS PÅ LEIEOBJEKTET PR UKE/DøGN


CAV-072.H Inntil 10 pers
UkeDøgn
Lavsesong29500,-4300,-
21/05 - 17/063900,-5700,-
18/06 - 02/0953900,- -
03/09 - 07/1038900,-5700,-
* For hver bestilling gjelder følgende:

- Det tilkommer en avgift på kr. 500,- som dekker sluttrengjøring av leieobjektet, inkl. sengetøy og håndklær (ikke strand-håndklær), administrasjonskostnader, vekslingsgebyr og turist-skatt.
- 30% av beløpet betales ved bestilling, resterende senest 30 dager før avreise.
- Minimum 1 ukes leie i høysesong, minimum 3 døgn utenom høysesong.
- NB: Døgnpris utover 1 ukes leie = ukespris/7. Døgnpris utenom høysesong gjelder ved kortere enn 1 ukes leie.
- Langtidsleie utenfor høysesong: pris etter avtale.

For øvrige leiebetingelser les HER 

Alle ferieboliger i Cavtat


©2009- 2021 Kroatiaperler A/S. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser