SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Porec  Nyhet!
 Fazana
 RabacKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 

  Våre anbefalinger


VOD-041

VOD-001

VOD-007
Søk ferieboliger i Vodice    Les om Vodice

Søkeresultat


KLIKK på ref.nr i venstre kolonne eller på bildet for å lese mer detaljert informasjon om boligene under eller benytt søkeboksen til høyre for et mer detaljert søk.    

Sjøutsikt   Aircondition   Terrasse  
 
Viser 1-12 av totalt 12 hus i og rundt Vodice
Feriebolig Beskrivelse Bilde
VOD-001Leiligheter i stor hage med svømmebasseng! 

Nye, pene leiligheter i varierende størrelse, alle med romslig terrasse, internettforbindelse og aircondition. Huset ligger i et rolig boligområde i utkanten av Vodice, ca 100m fra sjøen. Stort uteområde med oppvarmet svømmebasseng og solsenger. Supert hus for en gruppe som reiser sammen!
Basseng ferieleilighet
VOD-006Moderne leiligheter i flott område, nær stranden! 

Nye, pene leiligheter i varierende størrelse, de fleste med stor terrasse. Huset ligger i et rolig boligområde i utkanten av Vodice, ca 100m fra sjøen. Koselig hage med grill/peis. Flere strender, restauranter, og aktiviteter innenfor 5 minutters gange.
Moderne leiligheter Vodice Kroatia
VOD-007Velutstyrte leiligheter med svømmebasseng, jacuzzi og grillplass! 

Flotte ferieleiligheter i et rolig boligområde nær det fineste strandområdet i Vodice. Alle leilighetene har romslige terrasser, og i tillegg finnes et stort uteområde med grillhus, svømmebasseng, jacuzzi, noen trimapparater, samt spill og leker for barn. Leilighetene har aircondition i alle soverom, internet og tilgang til vaskemaskin. Ypperlig for grupper!
Leie leiligheter med svømmebasseng Vodice
VOD-010Stor, moderne leilighet med flott sjøutsikt! 

Ny og flott leilighet for inntil 8 personer, med meget god standard og beliggenhet nær sjøen. Leiligheten er velutstyrt og moderne innredet. Huset ligger i et rolig boligområde i utkanten av Vodice, ca 70m fra sjøen.
Ferie i Vodice Kroatia
VOD-014Leiligheter på første rad mot sjøen og 15 m til stranden! 

Nytt og flott hus med 3 ferieboliger beliggende rett ovenfor stranden. Koselig hage med god plass til lek og rekreasjon. Flotte turmuligheter. Barnevennlig!
Ferie for hele familien i Vodice
VOD-015To flotte leiligheter i nytt hus nær stranden i Vodice. 

I et nytt og pent hus, i kort avstand til strandpromenaden, har vi 2 lyse, flotte leiligheter for 2-6 personer til leie. I nærheten av huset har man tilgang til flere strender på rekke og rad. Langs strendene går det en turvei inn til Vodice sentrum.
Reis til vakre Kroatia for en avslappende ferie
VOD-020Nye leiligheter beliggende nær strand i Vodice! 

Nye, moderne leiligheter for 2 til 4 personer beliggende kun ca. 100m fra stranden i den populære badebyen Vodice. Aircondition og trådløst internett.
Sommerferie i Kroatia
VOD-041Leiligheter med basseng på første rad til sjøen! 

Fine leiligheter med basseng og kort vei til flotte strandområder og til Vodice sentrum. Det finnes 3 leiligheter som leies ut i huset og det er til sammen plass for inntil 13 personer. Hyggelig bassengområde med solsenger, samt bord og stoler slik at man kan sitte samlet hvis man reiser flere sammen.
Grill tilgjengelig for husets gjester.
Leiligheter i hus med svømmebasseng Vodice
VOD-042Leilighet og rom sentralt i Vodice! 

Leilighet og rom med fantastisk sjøutsikt, beliggende sentralt i Vodice med kort vei til alt. Her bor man midt i smørøyet. Det finnes én leilighet samt 4 rom i dette huset og er dermed et supert valg hvis man reiser flere sammen.
Rom og leiligheter sentralt Vodice
VOD-043Leiligheter med basseng nær Vodice sentrum! 

Fine leiligheter med basseng og kort vei til den koselige gamlebyen i Vodice hvor det yrer av liv om sommeren. Det finnes 3 leiligheter til leie i dette huset. Hyggelig hage og bassengområde med solsenger og utedusj .
Grill tilgjengelig for husets gjester. Parkering på eiendommen.
Feriehus med basseng, Vodice!
VOD-044Leiligheter med basseng og stor, flott hage! 

Leiligheter med basseng og stor flott hage som egner seg godt for flere familier som reiser sammen. Det er kort vei til stranden som strekker seg flere kilometer ut fra sentrum. Langs sjøen går en koselig strandvei som også er egnet for sykkel. Der finner man også noen restauranter og barer. I gamlebyen av Vodice yrer det av liv om sommeren.

Det finnes 4 leiligheter med enkel standard som leies ut i huset. Grill tilgjengelig for husets gjester. Parkering på eiendommen.
Kroatia feriehus basseng
VOD-050Flotte leilgiheter med basseng, rett ved sentrum og sjøen! 

Dette er to velutstyrte hus som ligger vegg i vegg, kun et steinkast fra sjøen og sentrum av Vodice, men allikevel i en grønn "lunge". Her kan du bo nær alt - men allikevel føles det rolig og behagelig. Flott bassengområde med solterrasse for husets gjester. Huset har flere flotte leiligheter og egner seg for flere familier som reiser sammen.
Svømmebasseng på ferie i Vodice Kroatia


  © 2009-2024 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser