SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Gradac  Nyhet!
 Podgora
 Igrane
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Zadar
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Fazana
 Rabac
 Cres
 Baska


CRUISE
 Skjærgårdscruise
 Skjærgårdscruise
  med sykkelmulighetKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 

  Våre anbefalinger


TOG-001

TOG-061

TOG-056

TOG-022

TSA-004
Søk ferieboliger i Trogir    Les om Trogir

Søkeresultat


KLIKK på ref.nr i venstre kolonne eller på bildet for å lese mer detaljert informasjon om boligene under eller benytt søkeboksen til høyre for et mer detaljert søk.    

Sjøutsikt   Aircondition   Terrasse  
 
69 av totalt 69 hus i og rundt Trogir
Feriebolig Beskrivelse Bilde
TOG-001Villa med stor hage, rett ved hovedstranden på Ciovo! 

Villa med kjempestor hage og sjøutsikt beliggende rett ved hovedstranden på Ciovo, utenfor Unescobyen Trogir. Sengeplass for inntil 10 personer, 12 hvis små barn er med.

TOG-003Velutstyrt leilighet med utsikt til stranden! 

Stor, flott toppleilighet for inntil 9 personer, 250m fra Ciovos beste strand, med stor flott terrasse og nydelig utsikt. Det går busser og båter til Trogir sentrum for de som ikke ønsker å spasere.

TOG-004 Flotte leiligheter 5 minutters gange fra stranden!  

Hus med flere leiligheter av meget god standard beliggende kun 200 m fra den lengste og flotteste stranden på Ciovo. Sentralt, men likevel i et rolig område. En av leilighetene har 4 soverom. Barnevennlig.

TOG-006Moderne leilighet med flott sjøutsikt! 

Hus med en moderne leilighet for inntil 6 personer beliggende på en høyde, ca 200m fra sjøen og den mest populære stranden på Ciovo. Fra leilighetens koselige terrasse har man fin utsikt over sjøen og og naturen rundt.

TOG-007Barnevennlige leiligheter, 100m fra stranden! 

I et hus beliggende kun 100 m fra den lengste og flotteste stranden på Ciovo, har vi flere rimelige leiligheter til leie. Fra huset er det kort gangavstand til butikk, cafeer, restaurant og andre fasiliteter. I husets hage finnes en kjempestor terrasse som gjør huset velegnet for grupper som reiser sammen.

TOG-008Moderne leiligheter med sjøutsikt! 

Nytt hus med 4 flotte og godt utstyrte leiligheter innredet i meget delikat og moderne stil, beliggende i et rolig område på Ciovo, ca 250m fra sjøen. Alle leiligheter har romslig balkong med utsikt til sjøen. Leiligheter passende fra 2 til 6 personer.

TOG-010 Leiligheter med svømmebasseng, nær stranden!  

Sentralt plassert ved Ciovos lengste strand, har vi ferieleiligheter for 2 - 4 personer til leie. I hagen finnes et svømmebasseng, store terrasser områder og en liten bar hvor man får kjøpt noe kaldt å drikke. De fleste av husets leiligheter har sjøutsikt.

TOG-0113 flotte leiligheter med meget god beliggenhet! 

I et hus beliggende kun 200 m fra den lengste og flotteste stranden på Ciovo, har vi 3 flotte leiligheter med meget god standard til leie. Det er kun få minutters gange til restauranter, butikk, båt til Trogir og andre fasiliteter på Ciovo.

TOG-013 Romslige leiligheter med store terrasser, 150 m fra stranden!  

I et rolig boligområde, ca 150m fra den lange stranden på Ciovo, ligger et pent og velholdt hus med hvor hver leilighet har stor terrasse. Her har vi 3 separate leiligheter med god standard til leie, som egner seg ypperlig for barnefamilier. Kort gange til alle fasiliteter!

TOG-0142 store leiligheter med kjempeterasser, 50m fra stranden! 

50m fra den flotte lange stranden på Ciovo, har vi et hus med 2 store leiligheter for inntil 8 personer, samt et lite hus i hagen for 3 til leie. Meget barnevennlig og meget rimelige priser. Mer sentralt kan du ikke bo på Ciovo, huset ligger midt på den lengste stranden, så her er det få minutters gange til alt: butikk, cafeer, restauranter, vannsportsaktiviterer, buss og båt.

TOG-015Nye, fine leiligheter med romslige terrasser og svømmebasseng! 

Huset ligger i et rolig boligområdet på Ciovo, ca 150 meter fra stranden, og det rommer flere fine og nye leiligheter av høyere standard enn vanlig i Kroatia. Huset har også 2 mindre basseng hvor gjestene kan kose seg og i tilllegg er det også kort vei til stranden.

TOG-016Flott, stort hus med svømmebasseng! 

I et rolig boligområde, ca 500 m fra den lange stranden på Ciovo, ligger et nytt og flott hus med et oppvarmet, lite svømmebasseng, solterrasse og grillplass. Her er det plass for inntil 20 personer. Huset holder svært god standard og har sjøutsikt.TOG-017Leiligheter med flott sjøutsikt, 100m fra stranden! 

Leiligheter med perfekt beliggenhet i koselig område 100m ovenfor den lange stranden på Ciovo, med kort gangavstand til alle fasiliteter. Alle leilighetene har nydelig utsikt til sjøen. Passer fra 2 - 5 personer.

TOG-018Nye flotte leiligheter, 100m fra stranden! 

Nye og moderne leiligheter med sjøutsikt beliggende ca 100m fra stranden i et rolig og barnevennlig område på Ciovo. Leilighetene har sengeplass for inntil 6 personer, holder meget god standard og har romslige terrasser. Huset ligger 5-10 minutters gange fra restauranter, butikk og buss/båt til Trogir sentrum.

TOG-019Topp beliggenhet, med direkte adkomst til stranden! 

Moderne og flott leilighet med direkte adkomst til stranden via hagen. Rolig og barnevennlig område på Ciovo med flere fine strender i området. Nydelig promenade langs sjøen fører til lokalt sentrum med flere restauranter, butikk og buss. Maks 10 personer.

TOG-020Leiligheter med store terrasser og perfekt beliggenhet! 

I dette huset finnes en stor velutstyrt leilighet for inntil 9 personer, samt to mindre leiligheter for inntil 4 personer, alle med romslige terrasser og sjøutsikt. Perfekt beliggenhet på Ciovo, 100m fra sjøen og nær alle fasiliteter. Velutstyrte leiligheter med god innvendig standard.

TOG-022Flotte leiligheter i prydhage nær sjøen og med nytt basseng sommeren 2017! 

I en stor og vakkert opparbeidet hage, med svømmebasseng, grillplass og god plass for barn å leke, kan vi tilby 4 leiligheter av meget god standard. Det er kort gangavstand til sjøen, butikk og restaurant ved det mest populære strandområdet på Ciovo. Oppvarmet basseng!

TOG-023Leiligheter med svømmebasseng og sjøutsikt! 

Flere leilighet for 2 - 7 personer, alle med romslig balkong og flott utsikt til sjøen og det grønne landskapet rundt bukten. Kort gange til flere strender på Ciovo (Trogir), vannsport, restauranter etc. Basseng og solsenger.

TOG-025Nye, fine leiligheter nær hovedstranden på Ciovo! 

Nytt hus med flere leiligheter av meget god standard beliggende kun 200 m fra den lengste og flotteste stranden på Ciovo. Sentralt, men likevel i et rolig område. 6 leiligheter av omtrent samme størrelse og standard. Barnevennlig. Internett.

TOG-028Leiligheter med stor terrasse og flott sjøutsikt! 

Hus med to store leiligheter beliggende på en høyde, ca 200m fra sjøen og den mest populære stranden på Ciovo. Store terrasser, grillplass og nydelig utsikt til sjøen.

TOG-029Nye, moderne leiligheter nær hovedstranden på Ciovo! 

Nytt hus med 3 leiligheter av meget god standard, beliggende kun 200 m fra den lengste og flotteste stranden på Ciovo. Sentralt, men likevel i et rolig område. Barnevennlig. Internet.

TOG-031Leilighet med stor terrasse og sjøutsikt! 

Fin feriebolig beliggende ca 100m fra stranden i et rolig og barnevennlig område på Ciovo. Stor, flott terrasse med utsikt utover sjøen og området. Huset ligger 5-10 minutters gange fra restauranter, butikk og buss/båt til Trogir sentrum.

TOG-032Moderne og velutstyrte leiligheter med sjøutsikt og basseng nær hovedstranden på Ciovo 

2 moderne og velutstyrte leiligheter med romslig terrasse og sengeplass for inntill 8 personer. Hage med fint bassengområdet, solstoler og grill til gjestenes disposisjon. Huset ligger i et rolig område på Ciovo utenfor Trogir by, ca 250m fra sjøen.

TOG-033Fine og moderne leiligheter nær strand! 

I et hus med frodig hage beliggende på Ciovo, kun 100m fra stranden og gangavstand til Trogir sentrum, har vi fire fine leiligheter for inntil 5 personer til leie. Alle leilighetene har vaskemaskin og aircondition. Stor uteplass med grillmuligheter i hagen.
Innenfor 10 minutters gange fra huset finner du alt du trenger i ferien - butikker, restauranter, en flott lang strand med vannsportsaktiviteter, cafeer, strandbarer og fine turmuligheter.

TOG-034Nye leiligheter med sjøutsikt kun 50m fra stranden! 

To nye leiligheter for inntil 6 personer beliggende i et hus kun 50m fra strand, i et rolig og barnevennlig område på Ciovo. Huset ligger 5-10 minutters gange fra restauranter, butikk og buss/båt til Trogir sentrum. Stor terrasse og uteplass med sjøutsikt!

TOG-037Moderne og flott leilighet med terrasse og sjøutsikt! 

Ny, moderne leilighet av meget god standard, beliggende kun 300m fra den lengste og flotteste stranden på Ciovo. Sentralt, men likevel i et rolig område. Trivelig hage og terrasse med sjøutsikt. Barnevennlig.

TOG-038Velutstyrt leilighet nær stranden, med terrasse og tilgang stor hage! 

Maks 100m fra stranden, og med meget sentral beliggenhet til alle fasiliteter ved hovedstranden på Ciovo, Trogir har vi en moderne ferieleilighet for inntil 5 personer til leie. Stor terrasse og direkte adkomst til stor hage hvor barna kan leke. Svært barnevennlig!

TOG-041Fine leiligheter med store terrasser, 100m fra stranden! 

Nye og pene leiligheter med sjøutsikt beliggende ca 100m fra stranden i et rolig og barnevennlig område på Ciovo. Leilighetene har sengeplass for inntil 6 personer, holder god standard og har store terrasser. Huset ligger 5-10 minutters gange fra restauranter, butikk og buss/båt til Trogir sentrum.

TOG-052Villa med svømmebasseng, store terrasser og flott utsikt! 

I et rolig boligområde på Ciovo, ca 150 m fra sjøen, har vi en hyggelig villa med flott utsikt, oppvarmet svømmebasseng, solterrasse og koselig grillplass til leie. Huset er velutstyrt med oppvaskmaskin og vaskemaskin. Maks 9 personer.TOG-055Nytt hus med svømmebasseng på Ciovo! 

Moderne hus, ferdigstilt 2015, med 3 moderne leiligheter til leie. Huset har svømmebasseng og felles terrasse område, og hver leilighet har egen romslig terrasse i tillegg. Leilighetene er lyse, romslige og svært moderne innredet med alt utstyr man har behov for.

TOG-056Stor villa med svømmebasseng på Ciovo! 

Moderne velutstyrt villa med svømmebasseng, flere store terrasser med sjøutsikt, og kort gange til sjøen. Huset går over 3 etasjer og er inndelt i 4 leiligheter som leies ut som en enhet, slik at man kan velge å være litt for seg selv om ønskelig. Passer for inntil 20 personer.TOG-058Moderne og lekre leiligheter med basseng nær hovedstranden på Ciovo! 

3 luksuriøse leiligheter med svømmebasseng og sjøutsikt beliggende i et rolig boligområde, ved den flotte og populære hovedstranden på Ciovo.
Flott bassengområde med solstoler samt et eget grillhus.

TOG-059Luksusvilla med flott bassengområde, jacuzzi og fantastisk utsikt 

I et flott boligområde på Ciovo, ca. 150 meter fra sjøen, har vi denne luksusvillaen til leie. Villaen har stort uteområde med svømmebasseng, jacuzzi, solterrasse, sittegrupper, grillplass og fantastisk utsikt, samt innendørs relax-avdeling med badstue. Husets standard er topp moderne og inneholder alt hva man ønsker seg for en lukseriøs og avslappende ferie.
Maks 9 personer. Kun utleie lørdag-lørdag!

TOG-060Leiligheter med svømmebasseng og sjøutsikt! 

Flere leiligheter for 2 - 6 personer, alle med romslig terrasse eller balkong og flott utsikt til sjøen ved Okrug Gornije. Kort gange til flere strender på Ciovo (Trogir), vannsport, restauranter etc. Oppvarmet basseng, solsenger og flott felles grillplass.

TOG-061Lekker leilighet med stor terrasse, sjøutsikt og basseng! 

I et flott boligområde på Ciovo, ca. 150 meter fra sjøen, ligger denne lekre, moderne leiligheten. Her er det 3 soverom, romslige oppholdsrom og en stor terrasse med sittegruppe og solstoler. Nydelig utsikt mot sjøen og strendene på Ciovo. Tilgang til basseng på eiendommen.

TOG-062Stor ferieleilighet med stor terrasse, sjøutsikt og basseng! 

I et flott boligområde på Ciovo, ca. 150 meter fra sjøen, ligger denne velutstyrte og moderne leiligheten. Her er det 3 soverom, 3 bad, romslige oppholdsrom og en stor terrasse med nydelig utsikt mot sjøen og Trogir sentrum. Tilgang til basseng på eiendommen.

TOG-083Moderne og velutstyrte leiligheter med nydelig utsikt! 

Ca 150m fra stranden, og med meget sentral beliggenhet til alle fasiliteter ved hovedstranden på Ciovo, Trogir har vi en splitter ny og moderne ferieleilighet for inntil 6 personer til leie. Leiligheten er moderne innredet og har alt utstyr man har behov for i ferien, smat nydelig utsikt over Ciovo bukten. Vi har også en leilighet til 7 personer som holder høy standard.

TOG-101Flott hus med stort uteområde og svømmebasseng på Ciovo 

I et rolig boligområde ca. 250 meter fra den lange stranden på Ciovo ligger dette flotte og velutstyrte huset med stor uteplass, flott grillhus med utekjøkken, svømmebasseng og sjøutsikt for inntil 9 personer. Det er 5-10 minutters gange til lokale butikker, restauranter, barer og kafeer. Huset går over to etasjer, og inneholder alt man trenger for en avslappet ferie.

TOG-102Ny, moderne villa med basseng! 

Ny og lekker villa med basseng, flere terrasser og nydelig sjøutsikt. Ligger på Ciovo, utenfor den vakre og livlige middelalderbyen Trogir.
Her finner man alt man trenger for en luksusferie - flott bassengområde, jacuzzi, treningsrom og flere uteplasser med nydelig sjøutsikt. Passer for inntil 8 personer.

TOG-103Flott feriehus med svømmebasseng og romslig uteområde nær sjøen! 

Hus med svømmebasseng og romslig uteområde, kun 100 meter ifra sjøen og strand i rolig område på Ciovo ved Trogir. Huset går over to etasjer og har en leilighet i hver etasje. Til sammen plass for inntil 10 personer. Ypperlig for to familier som reiser sammen.

TOK-001Fint hus med fantastisk sjøutsikt! 

Hus bestående av to separate leiligheter hvor det tilsammen er plass til inntil 10 personer.
Ligger i en liten landsby på Ciovo, utenfor den vakre middelalderbyen Trogir.
Kort vei til stranden.

TRS-001Moderne leilighet i sentrum av Unescobyen Trogir! 

Fin og moderne leilighet for inntil 4 personer beliggende i sentrum av den vakre Unescobyen Trogir. Kort gangavstand til alle fasiliteter denne byen kan tilby. Gamlebyen av Trogir er et bilfritt område med smale sjarmerende gater og vakre gamle steinhus. Her finnes en rekke gode restauranter, små trivelige butikker og mye flott å se på.

TRS-003Koselig, velutstyrt leilighet i gamlebyen Trogir! 

Sjarmerende og velutstyrt leilighet midt i Unesco-byen Trogir! For deg som vil bo midt i begivenhetenes sentrum har vi her en meget koselige leilighet med terrasse for inntil 6 personer til leie, inne i den idylliske gamlebyen av Trogir. Rolig område, men nær alle severdigheter.

TRS-005Pene leiligheter med svømmebasseng og fin hage! 

Flere leilighet for 2 - 6 personer, alle med romslig balkong og nytt, pent interiør. Huset ligger i rolig område i utkanten av Trogir sentrum, med kort gange til alt den vakre byen har å by på. Stor fin hage med basseng, solsenger, grillplass, og god plass til lek.

TRS-010Koselige leiligheter og rom i hjertet av Togir! 

I et flott oppusset steinhus beliggende midt inne i den sjarmerende gamlebyen i Trogir sentrum, har vi 2 fine leiligheter og 1 rom med meget god standard til leie. Her oser det av sjarm og idyll, både inne i huset og i omgivelsene rundt. En helt spesiell opplevelse!

TSA-0013 leiligheter i hus med hage ned til sjøkanten! 

I dette huset kan du ta et morgenbad før frokost!
Leilighetene har direkte adkomst til sjøen via hagen og det finnes flere fine strender i området.
Huset ligger ca 10 minutters gange fra den vakre middelalderbyen Trogir hvor det finnes et stort utvalg av restauranter og butikker.
Leilighetene har variabel størrelse fra 2 - 9 personer.
Store terrasser og uteplasser i hagen.

TSA-002Gangavstand til gamlebyen og fantastisk utsikt! 

I gangavstand til flott Trogir sentrum som ligger på Unesco liste, har vi et nytt hus med 3 fine, velutstyrte leiligheter (hver for inntil 4 personer) av meget god standard og med flotte uteplasser. Ca 200 meter til nærmeste strand.
Også et godt valg hvis man er flere i følge siden den ene leiligheten har en veldig stor terrasse med grill.

TSA-004Fine leiligheter i nærheten av strand! 

I kort gåavstand til Unescobyen Trogir har vi leiligheter for 2 til 4 personer til leie. Kort vei til strand og alle fasiliteter. Alle leilighetene har aircondition og tilgang til internett.

TSA-007Leiligheter med basseng og flott utsikt, 30m fra sjøen! 

Fine leiligheter med svømmebasseng og direkte adkomst til sjøen via hagen. Bademuligheter både i bassenget og i havet, samt flere fine strender i området. Huset ligger kun 10 minutters gange fra den vakre middelalderbyen Trogir hvor det finnes et stort utvalg av restauranter og butikker. Leilighetene passer for 2 - 4 personer. Flott utsikt til sjøen.

TSA-018Leiligheter med flott sjøutsikt, 30m fra sjøen! 

Start dagen med et morgenbad rett nedenfor huset! Fine leiligheter med direkte adkomst til sjøen via hagen. Bademuligheter og solsenger. Flere fine strender i området. Huset ligger kun 10 minutters gange fra den vakre middelalderbyen Trogir hvor det finnes et stort utvalg av restauranter og butikker. Leilighetene har variabel størrelse fra 2 - 6 personer. Flott utsikt til sjøen.

TSA-019Lekker villa med basseng, jacuzzi og flott utsikt! 

I gangavstand til flotte Trogir sentrum og til ulike strandområder på Ciovo, har vi et moderne og velutstyrt hus med nytt svømmebasseng, Jacuzzi, flere terrasser og grillplass. Flott utsikt over Trogir og sjøen!
Huset er innredet i moderne stil og inneholder alt hva man ønsker seg for en avslappende ferie med 4 soverom og 4 bad! Inntil 9 personer.

TSA_100Villa med oppvarmet basseng, hage og fantastisk utsikt! 

I gangavstand til flotte Trogir sentrum og det populære strandområdet på Ciovo, har vi et koselig og velutstyrt hus med nytt svømmebasseng, flere terrasser, grillplass og hage. Fantastisk utsikt utover havet og frodig natur!
Huset er innredet i sjarmerende landstil og inneholder alt hva man ønsker seg for en avslappende ferie! Inntil 11 personer.

Fullbooket 22/6 - 10/8

TSG-002Nye pene leiligheter med sjøutsikt fra terrassen! 

Nye flotte leiligheter for 2 - 4 personer til leie. Leilighetene har fine terrasser med nydelig utsikt utover havet, og kort gange til flotte strandområder. Langs sjøen går en nydelig turvei, med strender på rekke og rad. Meget attraktivt og barnevennlig område.

TSG-004Flotte leiligheter ved strandkanten! 

Beliggende på første rad til sjøen, med bademuligheter rett utenfor døren! Flere nye og meget flotte leiligheter for 2 - 6 personer til leie. Alle leilighetene har terrasser med nydelig utsikt utover havet! Kort gangavstand til flere restauranter og butikk, samt båtforbindelse til Trogir sentrum. Langs sjøen går en nydelig turvei, med strender på rekke og rad. Pent og rolig område.

TSG-005Lite hus, i liten landsby nær fine strender! 

Dette sjarmerende steinhuset ligger i en smal gate, slik husene gjerne gjør i Kroatia. Huset går over 3 plan og inneholder 2 leiligheter som leies ut samlet, maks 9 personer totalt. Huset ligger i en liten landsby rett nord for Trogir (1,5 km). Nydelig turvei langs sjøen med strender på rekke og rad. Rolig og barnevennlig område.

TSG-006Lekker leilighet med høy standard og privat basseng 

Ny og lekker leilighet med høy standard, grillplass og oppvarmet svømmebasseng. Leiligheten har sengeplass for inntil 8 personer. Stort uteområde med solsenger rundt bassenget, utedusj og langbord med grill/peis. Gangavstand til Trogir sentrum.

TSG-010Stor og flott villa med super beliggenhet og basseng! 

Flott villa med 11 soverom og 7 bad med meget god standard. Huset har sjøutsikt fra flere av terrassene og et stort uteområde med svømmebasseng og solterrasse med solsenger og parasoller. I bakgården er det en stor utepeis/ grill med langbord og benker til 20 personer. Kort gange til sjøen hvor det er flotte strender på rekke og rad. Frokost og transport fra flyplassen inkludert i prisen!

TSM-004Leiligheter med vakker utsikt og grillplass, nær strand! 

I et rolig område på østsiden av øya Ciovo har vi et hus med 3 leiligheter og hyggelig grillplass til leie, beliggende 100m fra sjø og strand. Hver av leilighetene har vid sjøutsikt fra terrassen. Romslig hage hvor barna kan leke, og grillplass til alles disposisjon. Gangavstand til matbutikk, restauranter og båt til Trogir sentrum og Split.

TSM-007Hus med basseng og grillplass, nær strand! 

I et rolig område på østsiden av øya Ciovo har vi et hus med basseng og hyggelig grillplass til leie, beliggende ca. 250m fra sjø og strand. Huset holder god standard og det er plass til opptil 9 personer. Romslig uteplass med svømmebasseng, solsenger og hyggelig uteplass med grill/peis. Kort gange til matbutikk, restauranter og båt til Trogir sentrum og Split.


TSM-008Nydelig hus beliggende i strandkanten ved Trogir! 

Ny, flott og velutstyrt villa med jacuzzi, kjempestor terrasse med fantastisk sjøutsikt. Beliggende på første rad til sjøen. Man må krysse en bilvei for å komme på stranden.
Ligger i en rolig, liten landsby på Ciovo utenfor den vakre middelalderbyen Trogir. Kort vei til butikker, restauranter og kafeer.

TSM-010Flott hus med basseng og sjøutsikt! 

Flott hus med basseng og plass for inntil 12 personer. Huset består av 2 separate leiligheter - én i hver etasje - som leies ut samlet. Ligger på Ciovo, rett utenfor Unescobyen Trogir.

TSV-001Moderne hus i sjøkanten med svømmebasseng og nydelig utsikt! 

Flott og velutstyrt hus i beliggende i den hyggelige landsbyen Sevid utenfor Trogir. Her bor du rett i sjøkanten og kan ta deg ett morgenbad før frokost! Huset har et romslig og flott uteområde med svømmebasseng, solstoler og sitteområde. Terrasse med en fantastisk utsikt utover havet. Hyggelig sitteområde på baksiden av huset med grill/utepeis. Huset har meget god standard og inneholder alt hva man kan ønske seg for en luksuriøs og avslappende ferie. Maks 10 personer.

TVR-009Hus med 4 soverom, stor terrasse og svømmebasseng! 

I et rolig og koselig område utenfor Unesco byen Trogir, har vi et hus med svømmebasseng til leie for inntil 8 personer. Huset ligger kun 2 minutters gange fra sjøen og sentrum av den lille landsbyen. Flere strender innenfor rekkevidde til fots.

TVR-015Flotte leiligheter med svømmebasseng! 

Fine leiligheter i et hus med svømmebasseng, egen fotballbane, stor hage og hyggelig grill-hus beliggende i et rolig og barnevennlig område nord for Trogir. . Strender og restauranter/butikk i gangavstand fra huset. Hver leilighet har egen terrasse, samt stor felles terrasse i hagen og ved bassenget. Meget barnevennlig!


TVR-022Stort hus med svømmebasseng og stor hage. 

Huset inneholder 4 separate leiligheter samt et felles areal med stue, kjøkken og bad - alt leies ut samlet. Huset har oppvarmet svømmebasseng og stort fellesareal med grillplass i hagen. Huset ligger i et rolig og barnevennlig område nord for Trogir. Strender og restauranter/butikk i kort gange fra huset. Hver leilighet har egen terrasse, samt stor felles terrasse/grillplass ved bassenget.

TVR-024Leiligheter med store terrasser på første rad til sjøen! 

I et nytt hus beliggende på første rad mot sjøen, maks 100 m fra stranden, har vi 3 pene barnevennlige leiligheter med god standard til leie. Hver leilighet har fin terrasse med flott utsikt til sjøen - ypperlig for flere familier som reiser sammen.

TVR-027Flotte leiligheter med sjøutsikt, 100m fra stranden! 

2 romslige og flotte leiligheter for 4-7 personer med god standard til en rimelig pris, beliggende i et rolig område nord for Trogir, ca 100m fra stranden. Leilighetene har utsikt til sjøen. Båt/buss forbindelse til Trogir by, ca 5 km.

TVR-030God standard på første rad til sjøen! 

I et hus beliggende maks 100 meter fra stranden i en liten rolig landsby utenfor Trogir, har vi 2 fine leiligheter til leie. Leilighetene passer for henholdsvis inntil 7 og 5 personer, og den ene har stor terrasse. Passer fint for en større gruppe som reiser sammen!

TVR-031Flott hus i koselig landsby! 

Stort og velutstyrt hus som ligger i en hyggelig landsby nord for Trogir sentrum. Plass til opptil 12 personer, med 6 soverom, 4 bad, flere terrasser og frodig hage med grill. Det er kort gangavstand til butikk, restauranter og andre fasiliteter. Flere strender innenfor rekkevidde til fots.  © 2009-2019 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser