SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Porec  Nyhet!
 Fazana
 RabacKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 

  Våre anbefalinger


TOG-001

TOG-061

TOG-056

TOG-022

TSA-004
Søk ferieboliger i Trogir    Les om Trogir

Søkeresultat


KLIKK på ref.nr i venstre kolonne eller på bildet for å lese mer detaljert informasjon om boligene under eller benytt søkeboksen til høyre for et mer detaljert søk.    

Sjøutsikt   Aircondition   Terrasse  
 
Viser 1-20 av totalt 64 hus i og rundt Trogir
Feriebolig Beskrivelse Bilde
TOG-001Villa med stor hage, rett ved hovedstranden på Ciovo! 

Villa med kjempestor hage og sjøutsikt beliggende rett ved hovedstranden på Ciovo, utenfor Unescobyen Trogir. Velutstyrt bolig med 4 soverom.
Villa til leie ved Copacabana Beach, Ciovo
TOG-003Velutstyrt leilighet med utsikt til stranden! 

Stor, flott toppleilighet for inntil 9 personer, 250m fra Ciovos beste strand, med stor flott terrasse og nydelig utsikt. Det går busser og båter til Trogir sentrum for de som ikke ønsker å spasere.
Utsikt fra terrassen til stranden Ciovo
TOG-004Flotte leiligheter 5 minutters gange fra stranden! 

Hus med 3 leiligheter i ulik størrelse, beliggende kun 150 m fra den lengste og flotteste stranden på Ciovo. Sentralt, men likevel i et rolig område. Stor hage og grill. En av leilighetene har 4 soverom. Barnevennlig. Utleie lørdag-lørdag i høysesong.
Sommerferie i Trogir
TOG-006Moderne leilighet med flott sjøutsikt! 

Hus med en moderne leilighet for inntil 6 personer beliggende på en høyde, ca 200m fra sjøen og den mest populære stranden på Ciovo. Fra leilighetens koselige terrasse har man fin utsikt over sjøen og og naturen rundt.
Moderne leilighet nær stranden i Trogir
TOG-008Moderne leiligheter med sjøutsikt! 

Nytt hus med 4 flotte og godt utstyrte leiligheter innredet i meget delikat og moderne stil, beliggende i et rolig område på Ciovo, ca 250m fra sjøen. Alle leiligheter har romslig balkong med utsikt til sjøen. Leiligheter passende fra 2 til 6 personer.
Feriebolig med sjøutsikt i Trogir
TOG-009Moderne leiligheter med store terrasser og flott sjøutsikt! 

Hus med flere moderne og velutstyrte leiligheter i ulik størrelse, beliggende på en høyde, ca 200m fra sjøen og den mest populære stranden på Ciovo. Alle leilighetene har store terrasser og huset egner seg god for store grupper som reiser sammen.

TOG-010 Leiligheter med svømmebasseng, nær stranden!  

Sentralt plassert ved Ciovos lengste strand, har vi ferieleiligheter for 2 - 4 personer til leie. I hagen finnes et svømmebasseng, store terrasser områder og en liten bar hvor man får kjøpt noe kaldt å drikke. De fleste av husets leiligheter har sjøutsikt.
Leiligheter med svømmebasseng i Trogir
TOG-013 Romslige leiligheter med store terrasser, 150 m fra stranden!  

I et rolig boligområde, ca 150m fra den lange stranden på Ciovo, ligger et pent og velholdt hus med hvor hver leilighet har stor terrasse. Her har vi 3 separate leiligheter med god standard til leie, som egner seg ypperlig for barnefamilier. Kort gange til alle fasiliteter!
Leilighet til leie i rolig område Ciovo, Trogir
TOG-014Store leiligheter med kjempeterasser, 50m fra stranden! 

50m fra den flotte lange stranden på Ciovo, har vi et hus med 2 store leiligheter for inntil 8 personer, samt et lite hus i hagen for 3 til leie. Meget barnevennlig og meget rimelige priser. Mer sentralt kan du ikke bo på Ciovo, huset ligger midt på den lengste stranden, så her er det få minutters gange til alt: butikk, cafeer, restauranter, vannsportsaktiviterer, buss og båt.
Feriebolig med stor terrasse - Trogir
TOG-015Nye, fine leiligheter med romslige terrasser og oppvarmet svømmebasseng! 

Huset ligger i et rolig boligområdet på Ciovo, ca 100 meter fra stranden, og det rommer flere fine og nye leiligheter av høyere standard enn vanlig i Kroatia. Huset har også 2 mindre basseng hvor gjestene kan kose seg og i tilllegg er det også kort vei til stranden.

TOG-017Leiligheter med flott sjøutsikt, 100m fra stranden! 

Leiligheter med perfekt beliggenhet i koselig område 100m ovenfor den lange stranden på Ciovo, med kort gangavstand til alle fasiliteter. Alle leilighetene har nydelig utsikt til sjøen. Passer fra 2 - 5 personer.
Utsikt fra leiligheten ned til sjøen, Ciovo
TOG-018Nye flotte leiligheter, 100m fra stranden! 

Nye og moderne leiligheter med sjøutsikt beliggende ca 100m fra stranden i et rolig og barnevennlig område på Ciovo. Leilighetene har sengeplass for inntil 6 personer, holder meget god standard og har romslige terrasser. Huset ligger 5-10 minutters gange fra restauranter, butikk og buss/båt til Trogir sentrum.
Moderne og barnevennlig leilighet i Trogir
TOG-020Leiligheter med store terrasser og perfekt beliggenhet! 

I dette huset finnes en stor velutstyrt leilighet for inntil 9 personer, samt to mindre leiligheter for inntil 4 personer, alle med romslige terrasser og sjøutsikt. Perfekt beliggenhet på Ciovo, 100m fra sjøen og nær alle fasiliteter. Velutstyrte leiligheter med god innvendig standard.
Stor terrasse og god beliggenhet på Ciovo
TOG-022Flotte leiligheter i prydhage nær sjøen og med svømmebasseng! 

I en stor og vakkert opparbeidet hage, med svømmebasseng, grillplass og god plass for barn å leke, kan vi tilby 4 leiligheter av meget god standard. Det er kort gangavstand til sjøen, butikk og restaurant ved det mest populære strandområdet på Ciovo. Oppvarmet basseng!
Leiligheter med svømmebasseng til leie på Ciovo ved Trogir
TOG-023Leiligheter med svømmebasseng og sjøutsikt! 

Flere leilighet for 2 - 7 personer, alle med romslig balkong og flott utsikt til sjøen og det grønne landskapet rundt bukten. Kort gange til flere strender på Ciovo (Trogir), vannsport, restauranter etc. Basseng og solsenger.
Ferie i Trogir, basseng
TOG-025Nye, fine leiligheter nær hovedstranden på Ciovo! 

Nytt hus med flere leiligheter av meget god standard beliggende kun 200 m fra den lengste og flotteste stranden på Ciovo. Sentralt, men likevel i et rolig område. Totalt 7 leiligheter av omtrent samme standard. Barnevennlig. Internett.
Leilighet nær hovedstranden i Okrug Gornji
TOG-028Leiligheter med stor terrasse og flott sjøutsikt! 

Hus med to store leiligheter beliggende på en høyde, ca 200m fra sjøen og den mest populære stranden på Ciovo. Store terrasser, grillplass og nydelig utsikt til sjøen.
Lei en feriebolig nær den mest populære stranden på Ciovo
TOG-029Nye, moderne leiligheter nær hovedstranden på Ciovo! 

Nytt hus med 2 leiligheter av meget god standard, beliggende kun 200 m fra den lengste og flotteste stranden på Ciovo. Sentralt, men likevel i et rolig område. Barnevennlig. Internet.

TOG-031Leilighet med stor terrasse og sjøutsikt! 

Fin feriebolig beliggende ca 100m fra stranden i et rolig og barnevennlig område på Ciovo. Stor, flott terrasse med utsikt utover sjøen og området. Huset ligger 5-10 minutters gange fra restauranter, butikk og buss/båt til Trogir sentrum.Side  


  © 2009-2024 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser