SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Porec  Nyhet!
 Fazana
 RabacKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 

  Våre anbefalinger


SPL-007.A1

SPL-040
Søk ferieboliger i Split    Les om Split

Søkeresultat


KLIKK på ref.nr i venstre kolonne eller på bildet for å lese mer detaljert informasjon om boligene under eller benytt søkeboksen til høyre for et mer detaljert søk.    

Sjøutsikt   Aircondition   Terrasse  
 
Viser 1-17 av totalt 17 hus i og rundt Split
Feriebolig Beskrivelse Bilde
SKA-003Pene leiligheter og rom med basseng og grillhus! 

Enkle men hyggelige leiligheter med basseng beliggende i en liten landsby utenfor Split. Huset ligger innerst i en blindvei i et meget rolig boligområde. I tilknytning til bassengområdet er det også et overbygd utekjøkken/grillhus til gjestenes disposisjon. Alle rommene i huset har tilgang til å leie eget hybelkjøkken i husets første etasje, hvor det også er en felles spisesal/oppholdsrom.

Det er kun en kort spasertur til nærmeste strand og til sentrum av landsbyen. Matbutikk og en kaffebar finnes i kort avstand fra huset.

Leilighet med basseng nær Split, Kroatia
SKA-010Fine leiligheter nær stranden! 

Fine leiligheter beliggende i et idyllisk område utenfor Split. Her er det kun en kort spasertur ned til sjøen og nærmeste strand. Både matbutikk og flere restauranter ligger også i nærområdet.
Feriebolig nær stranden i område utenfor Split
SKA-011Leilighet med stor hage og kort vei til stranden! 

Fin leilighet med en praktfull hage. Passer godt for en familie på inntil 5 personer. Grillmuligheter, bordtennis og boblebadekar i hagen. Hagen er eksklusiv for denne leiligheten.
Fin beliggenhet med kort vei til alle fasiliteter.
Ferie med kort vei til stranden
SKA-012Nyrenoverte leiligheter i rolig boligområde! 

Flotte, nyrenoverte (2019) leiligheter beliggende i et bolig område utenfor Split. Kort vei til sjøen med flere fine strender, restauranter og turvei.
Hyggelig hage med grillmuligheter. Det er to leiligheter i huset og det er til sammen plass for inntil 8 personer. Ypperlig hvis man reiser to familier sammen.

SPL-001Hotell innenfor keiserpalassets murer! 

Har du lyst til å sove i keiser Diocletians palass? Hotellet vi kan tilby i Split ligger innenfor palassets murer i gamlebyen av Split. Her finner du svært koselige rom i historiske omgivelser, og alle severdigheter rett utenfor døren!
Hotell sentralt i Split, Kroatia
SPL-0052 koselige studioleiligheter, innenfor Diokletians palass! 

Innenfor bymuren i gamebyen i Split, har vi her 2 flotte små leiligheter til leie. Her har du alle severdigheter og fasiliteter rett utenfor døren!
Studioleilighet til leie i Split
SPL-006Flotte, nye rom med meget sentral beliggenhet! 

Inne i selve gamlebyen av Split, som er på Unescos liste over verdens kulturarv, kan vi tilby leie av flotte, nye rom med meget god standard. Her har man tilgang til alle byens severdigheter, shopping og restauranter rett utenfor døren!
Lei et rom sentralt i Split, Kroatia
SPL-007Topp moderne og flotte leiligheter i gamlebyen! 

Beliggende inne i gamlebyen i Split, 50 meter utenfor det flotte Diocletians palass, har vi 3 helt nyrenoverte leiligheter til leie. Leilighetene har plass til fra 2 til 5 personer og her kan du bo i topp moderne leilighet med alle fasiliteter - og samtidig ha den flotte byen rett utenfor døren - med alle sine historiske severdigheter, atmosfære, restauranter, kaffebarer og spennende butikker.
Leilighet i gamlebyen Split til leie
SPL-008Stor leilighet langs keiserpalassets mur! 

Leilighet i et hus som ligger i muren rundt Diocletians palass, midt i "smørøyet" i Split. Her kan du se utover til sjøen over hustakene i gamlebyen og folkelivet i markedsgaten fra leilighetens vinduer. Alle fasililteter i den spennende byen er rett utenfor døren! Leiligheten har 3 soverom og meget god standard til langt lavere pris enn hotellene i området.
Stor leilighet i Split til en god pris
SPL-0092 fine sentrumsnære leiligheter, i rolig område! 

I et hus beliggende i et rolig men allikevel sentrumsnært område i Split har vi 2 fine leiligheter til leie for inntil 4 og 5 personer. Den ene har romslig terrasse, noe som ikke er så vanlig i sentrumsnære boliger - så leilighetene kan også være fine å kombinere hvis man er flere i følge.
Sentral og rolig beliggenhet i Split
SPL-0212 smakfulle studioleiligheter nær Split gamleby! 

Nær den flotte gamlebyen i Split har vi 2 fine studioleiligheter til leie for inntil 4 personer i hver. De er nyoppusset i smakfull og frisk stil, og har begge flotte bad. Her bor du i kort gåavstand til gamlebyen og strand.
Feriebolig nær gamlebyen i Split
SPL-022Bo i keiserens palass i hyggelig leilighet! 

Hyggelige og særpregede leiligheter, beliggende innenfor murene i det gamle keiserpalasset, som utgjør gamlebyen i Split! Hyggelige kaffebarer, restauranter, historie og kultur bokstavelig talt rett utenfor dørstokken!
Leilighet i gamlebyen Split til leie
SPL-027Sjarmerende leilighet sentralt i Split! 

Her bor man i kort gangavstand fra både bystranden i Split, og den fantastiske gamlebyen med Diokletians Palass. Her ligger alt man trenger praktisk talt rett utenfor døren.
Leiligheten passer for inntil 3 personer.
Sentralt beliggenhet i Split, Kroatia
SPL-040Lekker leilighet i sentrum med gangavstand til stranden! 

Nyrenovert leilighet sentralt i Split for inntil 4 personer med alt du trenger. Her bor man "midt i smørøyet", med kort gangavstand til både strand og gamlebyen.
Leiligheten er pent innredet og velutstyrt .


SPL-041Delikate leiligheter sentralt i Split! 

Leiligheter beliggende rett utenfor selve gamlebyen i Split. Her bor man sentralt i den nyere delen av Split, med kort vei til alt man trenger.
Gangavstand til den flotte strandpromenaden og sjøen. Stor og koselig terrasse i hagen.
Ferie i Kroatia
SPL-042Lys og moderne leilighet i Split! 

Moderne innredet og velutstyrt leilighet beliggende nær sentrum av Split, med alle sine severdigheter og kulturelle aktiviteter. Her bor man ikke langt unna koselig smug og hyggelige gater og torg.
Moderne leilighet i Split
SST-001Hyggelig villa med fin hage i strandområdet nær Split! 

Fin villa med hage, jacuzzi og store terrasser med sjøutsikt for inntil 9 personer. Huset ligger i et hyggelig og rolig strandområde ca. 7 km utenfor Split sentrum.
Det er kort vei til flotte strender, fine turveier, matbutikk og flere restauranter. Muligheter for vannsport, tennis og fotball.
Feriehus med nydelig utsikt Split


  © 2009-2024 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser