SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Gradac  Nyhet!
 Podgora
 Igrane
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Zadar
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Fazana
 Rabac
 Cres
 Baska


CRUISE
 Skjærgårdscruise
 Skjærgårdscruise
  med sykkelmulighetKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 

  Våre anbefalinger


RAC-009

RAC-013

RAC-006
Søk ferieboliger i Rabac    Les om Rabac

Søkeresultat


KLIKK på ref.nr i venstre kolonne eller på bildet for å lese mer detaljert informasjon om boligene under eller benytt søkeboksen til høyre for et mer detaljert søk.    

Sjøutsikt   Aircondition   Terrasse  
 
12 av totalt 12 hus i og rundt Rabac
Feriebolig Beskrivelse Bilde
RAC-002Vidunderlig utsikt fra stor terrasse! 

I et hus, beliggende i åssiden og sentrum av den idylliske byen Rabac, kan vi tilby 2 ferieleiligheter med god standard og nydelig sjøutsikt fra romslig terrasse.

RAC-006Flott utsikt fra romslig terrasse! 

I et hus beliggende i åsen ovenfor Rabac har vi en stor leilighet for inntil 7 personer. Vakker utsikt fra terrassen og tilgang til grill i hagen. Eier griller ukentlig et fisk eller kjøtt måltid for sine gjester - inkludert i prisen!

RAC-007Ny koselig leilighet og studioleilighet med vidunderlig utsikt! 

Leilighet for inntil 4 personer og studioleilighet for inntil 3 personer med svært god beliggenhet mellom sentrum og hovedstranden i den vakre landsbyen Rabac. Terrasse med nydelig utsikt utover bukten.

RAC-008Flott sjøutsikt - og nær sentrum! 

2 leiligheter for 4-5 personer samt en liten leilighet for 2 personer, med svært god beliggenhet mellom sentrum og hovedstranden i den vakre landsbyen Rabac. Terrasser med nydelig utsikt utover bukten og tropiske vekster.
Huset ligger 100m fra sjøen i et setrumsnært boligområde, og via noen trapper kommer man ned til den vakre promenaden som går fra sentrum til den lange hovedstranden. Det er også mulig å følge veien for de som vil unngå trappene.

RAC-009Sentralt beliggende med nydelig utsikt! 

Leilighet for inntil 4 personer sentralt beliggende rett ovenfor promenaden mellom sentrum og den lange hovedstranden i Rabac. Her er det kort vei å gå til alle fasiliteter!

RAC-010Rimelige leiligheter med sentral beliggenhet! 

3 rimelige leiligheter for inntil 2, 4 og 5 personer med kort avstand til strand og sentrum i den vakre landsbyen Rabac. Her bor man i kort avstand til alt denne nydelige landsbyen har å tilby.

RAC-011Rimelig feriebolig med fantastisk utsikt fra terrassen! 

I åsen ovenfor Rabac sentrum har man flott utsikt utover den vakre bukten og sjøen og her har vi en leilighet for inntil 5 personer til leie til gunstig pris. Huset har en frodig og fin hage.

RAC-013Nær sjøen og sentrum - og med flott utsikt! 

I et hus beliggende i et populært område nær både sentrum og strand i flotte Rabac har vi 3 fine leiligheter til utleie. De passer inntil 3- 4 personer og har fin sjøutsikt fra terrassene.

RAC-014Flott utsikt over den vakre bukten! 

I et hus beliggende i åssiden ovenfor vakre Rabac har vi 2 fine leiligheter til leie for inntil 3 og 4 personer. Rolig boligområdet med nydelig utsikt over den vakre bukten og sjøen.

RAC-015Flott sjøutsikt - og nær strand og sentrum! 

1 flott leilighet for 4 personer samt en liten leilighet for 2 personer, med svært god beliggenhet nær sjøen og sentrum av den vakre landsbyen Rabac. Terrasser med nydelig utsikt utover bukten og hovedstranden i Rabac.
Huset ligger 200m fra sjøen i et setrumsnært boligområde med alle fasiliteter innfor noen minutters gange.

RAC-016Sentralt beliggende med flott sjøutsikt 

Lys og moderne leilighet for inntil 7 personer. Flere sitteområder, flott sjøutsikt fra balkongen. Ypperlig beliggenhet mellom sentrum og hovedstranden i den vakre landsbyen Rabac.

RAC-100Flott utsikt fra terrassen! 

I åsen ovenfor Rabac sentrum kan vi tilby en fin leilighet med fantastisk utsikt over bukten og sentrum. 2 soverom og passende for inntil 5 personer.  © 2009-2019 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser