SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Gradac  Nyhet!
 Podgora
 Igrane
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Zadar
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Fazana
 Rabac
 Cres
 Baska


CRUISE
 Skjærgårdscruise
 Skjærgårdscruise
  med sykkelmulighetKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 

  Våre anbefalinger


PRI-014

PRI-022

PRI-019
Søk ferieboliger i Primosten    Les om Primosten

Søkeresultat


KLIKK på ref.nr i venstre kolonne eller på bildet for å lese mer detaljert informasjon om boligene under eller benytt søkeboksen til høyre for et mer detaljert søk.    

Sjøutsikt   Aircondition   Terrasse  
 
23 av totalt 23 hus i og rundt Primosten
Feriebolig Beskrivelse Bilde
PRI-001Leiligheter med fantastisk utsikt! 

Fine ferieleiligheter for 4-8 personer, de to minste har nydelig utsikt over den gamle delen av Primosten og sjøen! Her kan du nyte frokosten på terrassen og skue utover havet. Meget god standard.

PRI-002Hus med fantastisk beliggenhet i gamlebyen! 

Ute på den sjarmerende halvøyen hvor gamlebyen i Primosten befinner seg, har vi et hus med 2 leiligheter for 4-5 personer med nydelig beliggenhet ved sjøen til leie.
Her bor du kun få meter fra sjøkanten, hvor du kan ta et forfriskende morgenbad i det krystallklare vannet.

PRI-005Fine leiligheter med store terrasser! 

Ferieleiligheter for 4-5 personer med god standard og store koselige terrasser. Huset ligger på en stor tomt i et rolig boligstrøk, ca 3-400m gange fra strand, restauranter, butikker, buss og øvrige fasiliteter.

PRI-007Fine leiligheter med sentral beliggenhet! 

I et hus beliggende i en rolig gate, 150m fra stranden, restaurant, butikker etc kan vi tilby to moderne leiligheter for inntil 4 og 5 personer. Her bor du få minutters gange fra gamlebyen med alle dens fasiliteter og flere fine strandområder.

PRI-008Leilighet ute på den vakre halvøyen, med fantastisk utsikt! 

Ute på den sjarmerende halvøyen hvor gamlebyen i Primosten befinner seg, har vi en pen leilighet med nydelig utsikt over sjøen til leie. Her bor du i vakre og sjarmerende omgivelser med få minutters gange til sjøen og den koselige havnen i Primosten.

PRI-0104 pene leiligheter, 30m fra sjøkanten! 

30m fra en av Primostens strender, og ca 5 minutters gange til gamlebyen har vi fire pene leiligheter til leie, egnet for inntil 5 personer. Nydelig utsikt over sjøen, seilbåtene og gamlebyen fra balkongen. Her bor du få minutters gange fra alle fasiliteter!

PRI-014Små koselige leiligheter i den historiske gamlebyen! 

I den vakre og sjarmerende landsbyen Primosten har vi 2 koselige små leiligheter med romslige terrasser til leie. Huset ligger i selve gamlebyen, et steinkast fra sjøen og sentrum så her er det kort gangavstand til strender, restauranter, butikker og alt hva denne perlen har å by på.

PRI-015Lekker, moderne leilighet med sentral beliggenhet! 

Denne ferieboligen ligger i et rolig boligområde, men likevel kun noen minutters gange fra sjøen og sentrum av den vakre byen Primosten. Leiligheten er innredet i svært moderne og gjennomført stil, og terrassen er romslig og trivelig. Max 4 personer.

PRI-016Stor barnevennlig leilighet med rolig beliggenhet! 

Romslige leiligheter for inntil 5 personer, i et hus beliggende ca 2-300m fra alt den vakre landsbyen Primosten har å by på: strand, restaurant, butikker etc. Stor terrasse og rolig boligområde. Her bor du få minutters gange fra alle fasiliteter.

PRI-017Nyrenoverte, moderne leiligheter innredet i typisk dalmatiansk stil. 

Sjarmerende hus med to flotte, helt nyrenoverte leiligheter i vakre Primosten, passende for 2- 3 personer. Solrik terrasse. Rundt 5 minutter å gå til sjøen med klart, rent vann og badeplasser.

PRI-018Sentral leilighet med kjempestor terrasse og nydelig utsikt! 

Drømmer du om en terrasse med nydelig utsikt, er denne leiligheten noe for deg. Her ser du hele gamlebyen i vakre Primosten, og utover stranden og havet. 2 minutters gange til stranden. Maks 4 personer.
Sentralt men tilbaketrukket fra strandpromenaden.

PRI-019Leiligheter på første rad til sjøen i nydelig bukt - sjøutsikt! 

I den vakre landsbyen Primosten har vi et hus med 6 leiligheter til leie. Huset ligger i en idyllisk bukt ca 10 minutters gange fra gamlebyen. Leilighetene har hyggelige terrasser med utsikt til den frodige og vakre bukten. Bademuligheter rett rundt hjørnet. Koselig liten vei langs sjøen fører til gamlebyen og til fine turområder.

PRI-020Store leiligheter til gode priser! 

Er du på utkikk etter store leiligheter til en god pris som har 3 soverom og 2 bad, så kan disse være noe å vurdere: I åsen ovenfor sentrum av vakre Primosten har vi et hus med 2 store leiligheter til leie - hver for inntil 7 personer. Kan også være fine å kombinere!

PRI-021Beliggenhet ute på selve "osten"! 

I et hus beliggende ute på selve "osten" som utgjør gamlebyen i slående vakre Primosten har vi et hus med 2 fine leiligheter. Her bor du nær alt den vakre landsbyen kan tilby!

PRI-022Flott beliggenhet i gamlebyen! 

Huset ligger ute på selve "osten" som utgjør den vakre gamlebyen i Primosten som er avbildet på mange turistbrosjyrer fra Kroatia. Dette er et veldig sjarmerende område med trange brosteinslagte gater og små hyggelige restauranter. Her bor du nær alt, men likevel i rolig liten gate. Det er 3 leiligheter med flott sjøutsikt. Nær strand, restaurant og matbutikk!

PRI-025Moderne leiligheter med basseng! 

I utkanten av den sjarmerende landsbyen Primosten kan vi tilby 2 nye og flotte leiligheter med basseng. Usjenert og flott uteområde som kun benyttes av disse to leilighetene. Det er totalt 7 sengeplasser. Meget god standard og gangavstand til den sjarmerende gamlebyen i Primosten.

PRI-026Nye sentrumsnære leiligheter med god standard! 

I et rolig område, rett ovenfor den hyggelige og vakre landsbyen Primosten, har vi 3 fine leiligheter til leie. Huset er nytt og leilighetene er delikat innredet med god standard. 2-3 minutters gange til stranden og sentrum.

PRI-028Flotte leiligheter med sjøutsikt i gamlebyen! 

Ute på den sjarmerende halvøyen hvor gamlebyen i Primosten befinner seg, har vi et feriehus med 3 leiligheter for 4 og 6 personer med nydelig beliggenhet nær sjøen til leie.
Her bor du kun få meter fra sjøkanten, hvor du kan ta et forfriskende morgenbad i det krystallklare vannet.

PRI-029Velutstyrt hus med sjøutsikt i Primosten! 

Moderne og velutstyrt hus i 2 etasjer, med 2 soverom og 2 bad. Beliggende i rolig boligområde av Primosten. Plass for inntil 4 personer, og egner seg dermed svært godt for en liten familie eller 2 par på tur.


PRI-040Fine leiligheter med flott sjøutsikt og kort vei til stranden! 

Fine leiligheter med super beliggenhet, rett utenfor sentrum av den sjarmerende landsbyen Primosten. Det er 5 leiligheter i huset av ulik størrelse, for 2-5 personer. Totalt er det plass til 18 personer i dette huset, og er dermed et ypperlig valg hvis man reiser flere sammen. Det er bademuligheter fra oppmurte badebrygger rett bortenfor huset, mens nærmeste strand ligger ca 200m fra huset i retning av Primosten sentrum.

PRI-050Nye flotte leiligheter med god beliggenhet! 

I området rett ovenfor den hyggelige og slående vakre landsbyen Primosten har vi 3 fine leiligheter til leie. Huset er nytt og leilighetene har en meget god standard og har fin utsikt mot sentrum og sjøen fra terrassene.

PRI-053Fine leiligheter med flott beliggenhet i gamlebyen i Primosten! 


3 fine leiligheter beliggende på første rad til sjøen ute på halvøya som utgjør selve gamlebyen i Primosten. Nydelig sjøutsikt og bademuligheter rett nedenfor huset. Kort vei til alle fasiliteter.

PRI-100Flotte leiligheter med super utsikt og beliggenhet! 

På første rad til sjøen med stranden rett utenfor døren, har vi flere fine ferieleiligheter for 2 - 6 personer til leie. Huset ligger rett i utkanten av den sjarmerende landsbyen Primosten, med få minutters gange til alle fasiliteter. De fleste leilighetene har super utsikt over sjøen og til den vakre landsbyen.  © 2009-2019 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser