SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Porec  Nyhet!
 Fazana
 RabacKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 

  Våre anbefalinger


PRI-100

PRI-022

Søk ferieboliger i Primosten    Les om Primosten

Søkeresultat


KLIKK på ref.nr i venstre kolonne eller på bildet for å lese mer detaljert informasjon om boligene under eller benytt søkeboksen til høyre for et mer detaljert søk.    

Sjøutsikt   Aircondition   Terrasse  
 
Viser 1-17 av totalt 17 hus i og rundt Primosten
Feriebolig Beskrivelse Bilde
PRI-0032 leiligheter med nydelig beliggenhet og sjøutsikt! 

På første rad til sjøen, i et frodig og rolig område av Primosten, har vi 2 leiligheter med nydelig sjøutsikt til leie. En hyggelig spsertur langs sjøen tar deg inn til gamlebyen på under 10 minutter.
Primosten, Kroatia
PRI-005Fine leiligheter med store terrasser! 

Ferieleiligheter for 4-5 personer med god standard og store koselige terrasser. Huset ligger på en stor tomt i et rolig boligstrøk, ca 3-400m gange fra strand, restauranter, butikker, buss og øvrige fasiliteter.
Leiligheter med store terrasser - Primosten
PRI-007Fine leiligheter med sentral beliggenhet! 

I et hus beliggende i en rolig gate, 150m fra stranden, restaurant, butikker etc kan vi tilby to moderne leiligheter for inntil 4 og 5 personer. Her bor du få minutters gange fra gamlebyen med alle dens fasiliteter og flere fine strandområder.
Ferieleilighet nære stranden i Primosten
PRI-008Leilighet ute på den vakre halvøyen, med fantastisk utsikt! 

Ute på den sjarmerende halvøyen hvor gamlebyen i Primosten befinner seg, har vi en pen leilighet med nydelig utsikt over sjøen til leie. Her bor du i vakre og sjarmerende omgivelser med få minutters gange til sjøen og den koselige havnen i Primosten.
Leilighet med utsikt i gamlebyen Primosten
PRI-0104 pene leiligheter, 30m fra sjøkanten! 

30m fra en av Primostens strender, og ca 5 minutters gange til gamlebyen har vi fire pene leiligheter til leie, egnet for inntil 5 personer. Nydelig utsikt over sjøen, seilbåtene og gamlebyen fra balkongen. Her bor du få minutters gange fra alle fasiliteter!
Bo rett ved stranden i Primosten, Kroatia
PRI-016Stor barnevennlig leilighet med rolig beliggenhet! 

Romslige leiligheter for inntil 5 personer, i et hus beliggende ca 2-300m fra alt den vakre landsbyen Primosten har å by på: strand, restaurant, butikker etc. Stor terrasse og rolig boligområde. Her bor du få minutters gange fra alle fasiliteter.
Barnevennlig leilighet til leie i Primosten
PRI-018Sentral leilighet med kjempestor terrasse og nydelig utsikt! 

Drømmer du om en terrasse med nydelig utsikt, er denne leiligheten noe for deg. Her ser du hele gamlebyen i vakre Primosten, og utover stranden og havet. 2 minutters gange til stranden. Maks 4 personer.
Sentralt men tilbaketrukket fra strandpromenaden.
Bo sentralt i Primosten, stor terrasse og utsikt
PRI-020Romslige leiligheter med gode priser! 

2 romslige leiligheter med 2 soverom og 2 bad, begge for inntil 5 personer: Huset ligger i åsen ovenfor sentrum av vakre Primosten med ca 10 minutters gange til alle byens fasiliteter.

PRI-022Flott beliggenhet i gamlebyen! 

Huset ligger ute på selve "osten" som utgjør den vakre gamlebyen i Primosten som er avbildet på mange turistbrosjyrer fra Kroatia. Dette er et veldig sjarmerende område med trange brosteinslagte gater og små hyggelige restauranter. Her bor du nær alt, men likevel i rolig liten gate. Det er 3 leiligheter med flott sjøutsikt. Nær strand, restaurant og matbutikk!
Gamlebyen Primosten Kroatia
PRI-027Fine leiligheter sentralt i Primosten! 

2 fine leiligheter med plass for til sammen 12 personer. Ligger sentralt i Primosten med kort gangavstand til alle fasiliteter.

PRI-007 ligger i samme område.
Leie bolig sentralt Primosten
PRI-028Flotte leiligheter med sjøutsikt i gamlebyen! 

Ute på den sjarmerende halvøyen hvor gamlebyen i Primosten befinner seg, har vi et feriehus med 3 leiligheter for 2- 6 personer med nydelig beliggenhet nær sjøen til leie.
Her bor du kun få meter fra sjøkanten, hvor du kan ta et forfriskende morgenbad i det krystallklare vannet.
Ferieleilighet sjøutsikt Primosten
PRI-029Velutstyrt hus med sjøutsikt i Primosten! 

Moderne og velutstyrt hus i 2 etasjer, med 2 soverom og 2 bad. Beliggende i rolig boligområde av Primosten. Plass for inntil 4 personer, og egner seg dermed svært godt for en liten familie eller 2 par på tur.

Feriehus i Primosten, Kroatia!
PRI-033Lys og trivelig studioleilighet med super beliggenhet i gamlebyen! 

På den sjarmerende halvøyen i gamlebyen i Primosten har vi en flott studioleilighet med sengeplass til 2 personer. Her bor du midt i smørøyet med få minutters gange til sjøen, strand, restauranter og alt du behøver i ferien.
Studioleilighet i Primosten til leie
PRI-035Lys og fin studioleilighet med flott beliggenhet nære sjøen! 

I hyggelig hus ved sjøen har vi en studioleilighet av god standard for 2 personer. Flott beliggenhet med få minutters gåavstand til strender, butikk, restauranter og den sjarmerende gamlebyen i Primosten.

PRI-050Nye flotte leiligheter med god beliggenhet! 

I området rett ovenfor den hyggelige og slående vakre landsbyen Primosten har vi 3 fine leiligheter til leie. Huset er nytt og leilighetene har en meget god standard og har fin utsikt mot sentrum og sjøen fra terrassene.
Leilighet god beliggenhet Primosten
PRI-053Fine leiligheter med flott beliggenhet i gamlebyen i Primosten! 


3 fine leiligheter beliggende på første rad til sjøen ute på halvøya som utgjør selve gamlebyen i Primosten. Nydelig sjøutsikt og bademuligheter rett nedenfor huset. Kort vei til alle fasiliteter.
Utleie av leiligheter i gamlebyen Primosten
PRI-100Flotte leiligheter med super utsikt og beliggenhet! 

På første rad til sjøen med stranden rett utenfor døren, har vi flere fine ferieleiligheter for 2 - 5 personer til leie. Huset ligger rett i utkanten av den sjarmerende landsbyen Primosten, med få minutters gange til alle fasiliteter. De fleste leilighetene har super utsikt over sjøen og til den vakre landsbyen.
Rom og leiligheter ved stranden Primosten


  © 2009-2024 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser