SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Gradac
 Podgora
 Igrane
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Zadar
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Porec  Nyhet!
 Fazana
 Rabac
 Cres
 Baska


CRUISE
 Skjærgårdscruise
 Skjærgårdscruise
  med sykkelmulighetKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 

  Våre anbefalinger


PLA-002

PST-005

PST-004
Søk ferieboliger i Pula    Les om Pula

Søkeresultat


KLIKK på ref.nr i venstre kolonne eller på bildet for å lese mer detaljert informasjon om boligene under eller benytt søkeboksen til høyre for et mer detaljert søk.    

Sjøutsikt   Aircondition   Terrasse  
 
Viser 1-11 av totalt 11 hus i og rundt Pula
Feriebolig Beskrivelse Bilde
PLA-001Flott, moderne leilighet med kort vei til stranden! 

Flott, moderne og velutstyrt leilighet beliggende i et rolig boligområde rett utenfor Pula. Her er det kun en kort spasertur ned til nærmeste strand - og det er også kort vei til flere hyggelige restauranter . Matbutikk ligger også i nærområdet.

PLA-002Fine leiligheter i koselig boligområde nær flotte strandområder 

I et hyggelig og rolig boligområde utenfor Pula sentrum, har vi dette huset med 2 fine leiligheter med plass til 2 og 6 personer. Fra huset er det kort gangavstand til flotte strandområder, matbutikk og flere hyggelige restauranter.

PLA-003Fine leiligheter i koselig boligområde med kort vei til stranden! 

Fine og nyoppussede leiligheter beliggende i et rolig boligområde i utkanten av Pula. Her er det kort vei til flere strender, og det er gangavstand både til matbutikk og til flere restauranter.
Vi har flere leiligheter i samme nabolag hvis man reiser flere sammen.

PLA-004Flotte leiligheter med god standard nær stranden! 

3 flotte, nyrenoverte leiligheter beliggende i et rolig og veldig hyggelig boligområde i utkanten av Pula sentrum. Her er det kort vei til stranden, og gangavstand til både matbutikk og flere restauranter.
Vi har flere leiligheter i samme nabolag, så dette er en super mulighet hvis man er mange som reiser sammen.

Det er et vaskerom i husets første etasje, som gjestene kan benytte etter avtale med huseier.

PLA-005Fin leilighet med sjøutsikt og kort vei til stranden! 

Hyggelig leilighet beliggende i et rolig boligområde i utkanten av Pula. Kort vei til nærmeste strand og gangavstabd til øvrige fasiliteter. Vi har flere leiligheter i samme nabolag, så dette er en super mulighet hvis man er mange som reiser sammen.

PLA-006Store leiligheter med fin beliggenhet nær strand! 

To store leiligheter beliggende i et rolig og veldig hyggelig boligområde i utkanten av Pula sentrum. Her er det kort vei til stranden, og gangavstand til både matbutikk og flere restauranter. Vi har flere leiligheter i samme nabolag, så dette er en super mulighet hvis man er mange som reiser sammen.

PLA-007Flott leilighet nær fine strandområder! 

I et pent og rolig boligområde utenfor Pula sentrum, ligger denne flotte og velutstyrte leiligheten. Fra huset er det kort gangavstand til flotte strandområder, matbutikk og flere hyggelige restauranter.

PLA-008Fine leiligheter nær stranden! 

Fine leiligheter med kort vei til stranden, beliggende i et rolig og fint boligområde i Pula. Det finnes 3 leiligheter i huset og passer dermed godt hvis man reiser flere sammen. Plass for inntil 10 personer totalt.

PST-002Luksusvilla med flott bassengområde rett utenfor Pula 

Denne luksusvillaen ligger i en koselig og barnevennlig landsby rett nord for Pula. Villaen har et stort og svært delikat uteområde med behagelige sittegrupper, flott bassengområde med solsenger og utedusj, samt overbygd utekjøkken med langbord. Husets standard er topp moderne og inneholder alt hva man ønsker seg for en lukseriøs og avslappende ferie. Maks 8 personer. Kun utleie lørdag-lørdag i høysesongen.

PST-004Stor og flott villa med svømmebasseng rett utenfor Pula 

Stor og flott villa med svømmebasseng, lekeapparater, flere store terrasser og grill/peis beliggende i en koselig og barnevennlig landsby rett nord for Pula. Huset går over 4 etasjer, har 8 soverom og passer for inntil 16 personer. Nydelig utsikt til sjøen fra de øverste etasjene.
Kun utleie lørdag-lørdag i høysesong!

PST-005Leiligheter med basseng og kort vei til stranden! 

Fine og nyrenoverte leiligheter, med koselige terrasser/balkonger og god beliggenhet i en familievennlig landsby rett utenfor Pula. Det er totalt 11 leiligheter i huset, alle med plass for inntil 4 personer.
Noen av leilighetene har utsikt mot sjøen og noen har utsikt mot de frodige og hyggelige omgivelsene.  © 2009-2020 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser