SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Gradac  Nyhet!
 Podgora
 Igrane
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Zadar
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Fazana
 Rabac
 Cres
 Baska


CRUISE
 Skjærgårdscruise
 Skjærgårdscruise
  med sykkelmulighetKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 

  Våre anbefalinger


ORB-002

ORB-011
Søk ferieboliger i Orebic    Les om Orebic

Søkeresultat


KLIKK på ref.nr i venstre kolonne eller på bildet for å lese mer detaljert informasjon om boligene under eller benytt søkeboksen til høyre for et mer detaljert søk.    

Sjøutsikt   Aircondition   Terrasse  
 
16 av totalt 16 hus i og rundt Orebic
Feriebolig Beskrivelse Bilde
ORB-001Fine studioleiligheter nær sentrum og strand! 

8 studioleiligheter i et hyggelig hus i kort gangavstand fra sentrum og stranden i Orebic. De fleste av leilighetene har fantastisk sjøutsikt fra balkongen.
Leilighetene er små men komfortable, og har en svært gunstig pris.


ORB-002Hus med praktbeliggenhet helt i sjøkanten - med svømmebasseng! 

Stort hus med 12 leiligheter beliggende i 1. rekke til sjøen like ved en flotte sandstranden i Orebic. Leilighetene har meget god standard, og det er både svømmebasseng og grillplass i hagen.
Dette er et ypperlig alternativ hvis man er flere familier som reiser sammen.

ORB-006Hyggelige leiligheter med kort avstand til sandstrand! 

I et hus, beliggende i et rolig strøk av Orebic - har vi 5 hyggelige leiligheter til utleie. Alle har terrasse eller balkong, med sjøgløtt. For 2 - 6 personer.
Både første etasje og toppetasjen kan leies som to større enheter , med flere soverom. I første etasje har man da en stor felles terrasse.
Huset ligger i et barnevennlig strøk, og sandstranden i Orebic er kun en liten spasertur unna.

ORB-007Villa med 3 soverom og flott beliggenhet nær sandstranden. Barnevennlig! 

Hyggelig og innbydende villa i et rolig område av Orebic.
Barnevennlig, men allikevel sentralt.
Flott uteplass med grillmuligheter. Solstoler og parasoller er til gjestenes disposisjon. Her er det tumleplass for både små og store.


ORB-009Nyoppussede leiligheter med basseng og kort vei til stranden. Sjøutsikt! 

Fine, innbydende leiligheter med plass for 4 - 6 personer. Det er tre leiligheter i dette huset. To av dem ligger i husets toppetasje, og en ligger i husets 2. etasje. Fint for familier som reiser sammen.
Huset ligger i et rolig boligområde i Orebic, men med kort vei til både sentrum med alle fasiliteter og den flotte sandstranden. Nytt basseng i 2016.ORB-010Rimelige leiligheter med kort vei til sentrum og stranden! 

Flotte leiligheter for 2-6 personer, med kort gangavstand til strandpromenaden i Orebic. Her er det kort gange til alt hva den idylliske byen kan tilby. Store fine terrasser og lyst og hyggelig interiør.
Det er 1 leilighet for 4-6 personer, samt to mindre leiligheter i dette huset.


ORB-011Flotte leiligheter med stor terrasse og nydelig sjøutsikt! 

To fine leiligheter med god standard, beliggende i rolig boligområde i Orebic. Barnevennlig!
Gangavstand til sandstrand og sentrum.

ORB-014Store terrasser og kort avstand til sandstranda! 

Stort hus med leilighet for inntil 8 personer. Huset ligger sentralt til med sjøen kun en liten spasertur unna. Leiligheten har god standard, og kommer du med bil er det parkeringsplass tilgjengelig rett utenfor døra. Dette er et ypperlig alternativ hvis man er to familier som reiser sammen.

ORB-015Nytt hus med flere leiligheter og fantastisk utsikt! 

Flotte leiligheter i et hyggelig hus med kort gangavstand til sentrum og stranden i Orebic. Leilighetene har fantastisk sjøutsikt fra terrassen.

ORB-016Idyllisk villa med basseng og flott uteområde! 

Hyggelig og velutstryrt villa i et rolig område av vakre Orebic. Stor tomt med svømmebasseng, jacuzzi, solsenger og god tumleplass for både små og store. Flott utekjøkken med grill og langbord.
Sjarmerende steinhus med sjøutsikt og sengeplass for inntil 10 personer.

ORB-017Velutstyrt villa med basseng og høy standard! 

Hyggelig og moderne hus i et rolig område av vakre Orebic, kun 300m fra sjøen. Dette huset er utstyrt med alt man kan tenke seg for en drømmeferie. Stor tomt med svømmebasseng, solsenger, grill og langbord. 4 soverom og 4 bad - passer for inntil 8 personer.

ORB-018Nye, flotte leiligheter med utsikt mot fjellene og gangavstand til sjøen! 

Moderne leiligheter for 4-6 personer i et koselig hus med kort gange til den flotte lange sandstranden i Orebic. Leilighetene har romslige terrasser og moderne interiør. Rolig og hyggelig boligområde i utkanten av byen. Matbutikk, restaurant og strandpromenaden som fører inn til sentrum er kun noen minutters gange fra huset.

ORB-019Velutstyrt villa med basseng og høy standard! 

Svært sjarmerende og moderne eiendom i et rolig område av vakre Orebic, med gangavstand til flott sandstrand. Eiendommen består av 3 hus som leies samlet og egner seg derfor svært godt for en større gruppe som ferier sammen. Eiendommen er utstyrt med alt man kan tenke seg for en drømmeferie. Stor tomt med svømmebasseng, solsenger, grill og langbord. 7 soverom, 4 stuer/kjøkken og bad, totalt plass for inntil 18 personer.

ORB-020Flott steinvilla med svømmebasseng og nydelig sjøutsikt! 

I et rolig område ved vakre Orebic har vi denne sjarmerende steinvillaen med svømmebasseng. Huset ligger usjenert til i et frodig område omgitt av vinmarker og oliventrær. Flere fine uteplasser med nydelig sjøutsikt, både solfylte og skyggefulle. Solsenger og parasoll til disposisjon. Svært god standard. 3 soverom og 3 bad - passer for inntil 8 personer.

ORN-001Leilighet med fantastisk beliggenhet - på første rad til sjøen! 

Leilighet med nydelig sjøutsikt - og med oppmurt badebrygge rett nedenfor huset. Her er det duket for en avslappende ferie.
Ligger i en liten, idyllisk landsby rett utenfor Orebic.
Flere fine uteplasser - både solfylte og skyggefulle.
Idyllisk strandpromenade som slynger seg langs sjøen fra Orebic og utover mot flere av de små, idylliske landsbyene langs sjøen. Egner seg ypperlig for både spaser- og sykkelturer.

ORV-002Villa med svømmebasseng, flotte uteområder og nydelig sjøutsikt! 

Villa med privat svømmebasseng, flotte uteområder og nydelig utsikt til sjøen og naturen rundt. Huset ligger i en liten sjarmerende landsby rett utenfor Orebic og består av tre leiligheter som leies ut samlet. Flere terrasser og hyggelig grillplass. Opp til 13 personer, ypperlig for flere familier som reiser sammen.  © 2009-2019 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser