SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Gradac
 Podgora
 Igrane
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Zadar
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Porec  Nyhet!
 Fazana
 Rabac
 Cres
 Baska


CRUISE
 Skjærgårdscruise
 Skjærgårdscruise
  med sykkelmulighetKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 

  Våre anbefalinger


MAK-001

MAK-023

MAK-050
Søk ferieboliger i Makarska     Les om Makarska

Søkeresultat


KLIKK på ref.nr i venstre kolonne eller på bildet for å lese mer detaljert informasjon om boligene under eller benytt søkeboksen til høyre for et mer detaljert søk.    

Sjøutsikt   Aircondition   Terrasse  
 
Viser 1-20 av totalt 24 hus i og rundt Makarska
Feriebolig Beskrivelse Bilde
MAK-001Flere fine leiligheter 200m fra hovedstranden! 

Huset har meget god beliggenhet, i et rolig område ca 200m fra hovedstranden og ca 10 minutters gange til sentrum av den populære badebyen.
Her finnes en stor velutstyrt leilighet med store terrasser og sjøutsikt for inntil 9 personer, 2 mindre leiligheter samt et rom til leie.

MAK-007Moderne leiligheter like ved hovedstranden! 

Fine leiligheter og rom for 2-5 personer, med prima beliggenhet kun få minutters gange til den vakre hovedstranden i Makarska. Her bor du litt utenfor selve bykjernen men har alle fasiliteter tilgjengelig på noen minutters gange.

MAK-011Hyggelig liten leilighet med fin utsikt! 

Ovenfor sentrum av Makarska har vi en fin liten leilighet med god pris for inntil 4 personer - med sjøutsikt fra balkongen. 2 soverom med hvert sitt bad og utgang til hver sin balkong.

MAK-012Sjarmerende leilighet med sentral beliggenhet! 

Denne koselige leiligheten ligger i den gamle delen av Makarska, som er et rolig og bilfritt område med hyggelig små gater og kort gange til sjøen og alle fasiliteter. Flott leilighet for 2 personer.

MAK-014Stor leilighet i gangavstand til strand! 

Fin og stor leilighet for inntil 4 personer i gangavstand fra strand og sentrum av Makarska, den største og mest populære byen på Makarskakysten. Kort avstand til strand og alle fasiliteter. Leiligheten har aircondition, oppvaskmaskin og internett. Tilgang til vaskemaskin.

MAK-016Flott leilighet med stor terrasse og gangavstand til hovedstranden! 

Flott leilighet med stor terrasse for opptil 6 personer, bare 100 meter fra hovedstranden i den populære byen Makarska på Makarskakysten. Leiligheten ligger heller ikke langt unna sentrum hvor man finner et godt utvalg av restauranter, barer og cafeer. Det finnes vaskemaskin i leiligheten.

MAK-018Leiligheter sentralt i Makarska! 

2 flotte og innbydende leiligheter med sentral beliggenhet i Makarska By. Passer for inntil 7 personer totalt. En ypperlig løsning for 2 par som reiser sammen. Leilighetene ligger ved siden av hverandre i husets første etasje.

MAK-019Velutstyrt leilighet med 3 soverom i Makarska! 

Fin og velutstyrt leilighet med sentral beliggenhet i Makarska. Leiligheten har 3 soverom, samt et ekstra toalett. Passer for inntil 5 personer. Kort vei til alle fasiliteter.

MAK-022Leiligheter direkte på stranden! 

For deg som vil bo rett ved stranden! Flere leiligheter og rom for 2 - 4 personer beliggende helt i sjøkanten langs den flotte promenaden ved Makarska by.
Sjøutsikt. God standard.

MAK-023Større leiligheter 2-3 minutt fra hovedstranden! 

Huset ligger i et populært område med kort spasertur til stranden og den vakre promenaden i Makarska. Utenfor huset finnes en stor terrasse og hage som gjestene kan benytte. Det er 4 leiligheter av ulik størrelse. Ypperlig hus for større grupper.

MAK-024Koselig leilighet i gamlebyen! 

Koselig og velholdt leilighet for inntil 5 personer som passer fint for en familie. Huset ligger i en koselig gate av gamlebyen i Makarska med få minutters gange til sentrum og ca 500m til hovedstranden. God standard og kort gange til alle fasiliteter!

MAK-025Fine leiligheter - 2-3 minutter fra hovedstranden! 

I et populært område av Makarska har vi flere fine leiligheter til leie passende fra 2 til 6 personer: Få minutters gange til den lange vakre strandområdet, og promenaden hvor restauranter, cafeer og aktiviteter ligger på rekke og rad.

MAK-026 Fine leiligheter nær både sentrum og stranden!  

I et hus nær både strand og sentrum i livlige Makarska by har vi leiligheter til utleie for 2-4 personer. Alle har relativt romslige terrasser - og 1 har veldig stor terrasse. Leilighetene er ganske nye og har enkel men meget god standard.

MAK-027Leilighet med panoramautsikt! 

Fin og romslig leilighet med 3 soverom for inntil 5 personer i et sentrumsnært boligområdet. Kun ca 300 meter til stranden og terrasse med panoramautsikt over byen, sjøen og fjellene!

MAK-0292 fine leiligheter - kort vei til stranden! 

I et boligområdet like ved stranden og ca 10 minutters gange fra sentrum av Makarska har vi 2 fine og relativt nye leiligheter til leie. Passer for inntil 5 personer og begge leiligheter har romslige terrasser hvor livet kan nytes!

MAK-033Moderne leiligheter med kort vei til stranden, sentralt i Makarska! 

Hus med leiligheter av ulik størrelse, en stor leilighet med svært god standard og 2 mindre enheter. Huset ligger i en rolig gate rett ved sentrum og sjøen, så her har man alle fasiliteter rett utenfor døren. Felles uteplass med grill til gjestenes disposisjon.

MAK-034Rimelig leilighet sentralt i Makarska! 

Fin, liten leilighet med god beliggenhet nære hovedstranden i Makarska. Passer for opp til 5 personer. Egner seg godt for en liten familie eller for venner som reiser sammen.

MAK-035Strand og sentrumsnær leilighet! 

Denne moderne leiligheten ligger supert til i Makarska. Det er kun noen få minutters gange fra stranden og den vakre promenaden, og man kan gå til sentrum på 2-3 minutter - midt i smørøyet med andre ord! Aircondition og internettilgang . Plass for inntil 5 personer.

MAK-050Flotte leiligheter og rom i Makarska! 

Flotte leiligheter og rom for 2-7 personer beliggende i et rolig strøk av Makarska, men allikevel ikke langt fra sentrum. Leilighetene har tilgang til internett og aircondition. Passer bra for flere som reiser sammen.

MAK-052Flott, moderne hus med basseng! 

Denne flotte villaen består av 4 enheter som leies ut samlet. Nydelig sjøutsikt fra terrassene og et innbydende bassengområde med solstoler, sittegruppe og grill/peis.
Ligger i et rolig boligområde i utkanten av Makarska.

Side  


  © 2009-2020 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser