SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Gradac  Nyhet!
 Podgora
 Igrane
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Zadar
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Fazana
 Rabac
 Cres
 Baska


CRUISE
 Skjærgårdscruise
 Skjærgårdscruise
  med sykkelmulighetKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 
Søk ferieboliger på Øya Korcula    Les om Øya Korcula

Søkeresultat


KLIKK på ref.nr i venstre kolonne eller på bildet for å lese mer detaljert informasjon om boligene under eller benytt søkeboksen til høyre for et mer detaljert søk.    

Sjøutsikt   Aircondition   Terrasse  
 
37 av totalt 37 hus i og rundt Øya Korcula
Feriebolig Beskrivelse Bilde
KBY-001Pene leiligheter med perfekt beliggenhet! 

Ønsker du å bo sentralt til i en av Kroatias aller vakreste byer? I dette huset har vi 4 fine ferie-leiligheter til leie, beliggende i et idyllisk boligområde rett ovenfor bystranden og med ca 5 minutters gange til gamlebyen.

KBY-002Lekkert hus med fantastisk beliggenhet i sjøkanten! 

Flott arkitekttegnet bolig for inntil 6 personer beliggende helt i sjøkanten i et rolig og vakkert område i utkanten av Korcula by. Nydelig utsikt over sjøen og området rundt fra drømmeterrasse omringet av tropiske vekster, rosmarin, lavendel og vakre planter. Bademuligheter utenfor døren. Gangavstand til sentrum og sandstrand. Unik mulighet!

KBY-003Leiligheter i sjøkanten, med nydelig sjøutsikt! 

Leiligheter fra 2 til 5 personer beliggende helt i sjøkanten i et rolig og vakkert område i utkanten av Kocula by.
Oppbygd brygge og terrasse med solsenger etc i sjøkanten. Hver leilighet har romslig terrasse og flott utsikt over sjøen og området rundt.
Gangavstand til sentrum og sandstrand. Flott turområde! Ypperlig for flere familier som reiser sammen!

KBY-005Unik beliggenhet i sjøkanten, nydelig sjøutsikt! 

2 flotte leiligheter beliggende helt i sjøkanten i et rolig og vakkert område i utkanten av Korcula by.
Stort oppmurt område med solsenger etc helt i sjøkanten. Hver leilighet har romslig terrasse og flott utsikt over sjøen og området rundt.
Gangavstand til sentrum og sandstrand. Flott turområde! Ypperlig for familier som reiser sammen!

Kun ankomst/avreise på lørdager i høysesong.

KBY-006Moderne leilighet med fantastisk utsikt over sjøen og Korcula by! 

Flott og moderne ferieleilighet beliggende rett ovenfor den vakre gamlebyen i Korcula. Fra leilighetens terrasse er det vid utsikt utover sjøen, gamlebyen og fjellene på fastlandet - et svært vakkert syn! Det er kort gangavstand til alle fasiliteter og leiligheten er moderne og lekker.

KBY-008Moderne leiligheter i Korcula by! 

I gangavstand fra gamlebyen i Korcula by har vi to moderne innredede leiligheter med sengeplass for 2-5 personer. Korcula by har mange vakre ornamenterte bygninger og smale, idylliske smug, som er med på å gjøre dette til en av de vakreste byene i Kroatia. Leilighetene har aircondition og tilgang til internett.

KBY-011Nyrenoverte leiligheter med sentral beliggenhet! 

Hus med flott beliggenhet i den spesielle og vakre byen Korcula, 2 minutters gange fra bystranden og sentrum, 5 minutter til gamlebyen.
Huset har 2 pene leiligheter for 2 - 5 personer, begge med utsikt til sjøen.

KBY-012Pene ferieleiligheter med store terrasser! 

4 like ferieleiligheter beliggende rett ovenfor den vakre gamlebyen i Korcula. Hver leilighet har stor overbygget terrasse på baksiden av huset samt terrasse/balkong med sjøutsikt på fremsiden av huset. Kort gangavstand til sjøen (100m) og alle fasiliteter. Leilighetene har god, men enkel standard.

KBY-013Leilighet med vidunderlig utsikt over Korcula by! 

Flott ferieleilighet beliggende rett ovenfor den vakre gamlebyen i Korcula. Fra leilighetens balkonger er det vid utsikt utover sjøen, gamlebyen og fjellene på fastlandet - et svært vakkert syn! Det er kort gangavstand til alle fasiliteter og leiligheten er velutstyrt med god standard.

KBY-014Leilighet med sjel i gamlebyen, nær stranden! 

Flott beliggende i den historiske gamlebyen i Korcula by har vi en stor, sjarmerende og innholdsrik leilighet til leie for inntil 7 personer. Leiligheten ligger i sentrum med få minutters gange til stranden, restauranter, cafeer, butikker, buss, og havnen med ferge og taxibåter.

Leiligheten har stor møblert takterrasse. Inventaret betstår av flere antikke møbler og kunst på veggene - denne leiligheten har sjel!

KBY-015Store, flotte leiligheter med fabelaktig utsikt! 

2 ferieleiligheter beliggende rett ovenfor den vakre gamlebyen i Korcula. Leilighetene har terrasser med utsikt over sjøen og gamlebyen, samt trivelig grillplass i hagen der det er plass for flere å hygge seg sammen. Kort gangavstand til sjøen (100m) og alle fasiliteter. Leilighetene er velutstyrte og har meget god standard.

KBY-016Koselige rom på første rad til sjøen nær gamlebyen! 

Sentralt til en av Kroatias aller vakreste byer har vi et hus med 4 koselige rom til leie. Beliggende i første rad til sjøen, med bademuligheter rett utenfor døren, og med 3 minutters gange til gamlebyen.

KBY-017Leiligheter med sjøutsikt og sentral beliggenhet! 

Hus med flott og sentral beliggenhet ved den vakre middelalderbyen Korcula. 5 minutters gange til bystranden og sentrum, 10 minutter til gamlebyen.
Huset har 1 leilighet for inntil 5 personer og 2 studioleiligheter for 2 personer - alle med utsikt til sjøen.

KBY-030 Sentral beliggenhet i vakre Korcula by!  

I et hus beliggende kun 100 meter fra sentrum av vakre Korcula by har vi leilighet og rom å tilby. Her kan dere bo nær både stranden og sentrum av denne vakre historiske byen!

KBY-031Moderne leiligheter med flott sjøutsikt i utkanten av Korcula By! 

Lyse, delikate og moderne leiligheter beliggende i utkanten av Korcula By. Kort gangavstand til både strand og sentrum.

KBY-050Flott og sentral leilighet på første rad til sjøen 

Flott leilighet for 4 personer på første rad til sjøen kun 5 minutter gange inn til sentrum av gamlebyen i Korcula. Kort avstand til nærmeste strand og flere strender i området rundt Korcula by.

KBY-051Flotte leiligheter med fantastisk utsikt på første rad til sjøen! 

I dette flotte steinhuset finnes 4 leiligheter av ulik størrelse. En studioleilighet for 2 personer, samt 3 leiligheter med henholdsvis 2, 3 og 3 soverom.
Ligger på første rekke til sjøen, med bademuligheter rett nedenfor huset, og med stranden rett bortenfor.
Nydelig utsikt over sjøen og inn mot gamlebyen i Korcula.


KBY-053Flott bolig med basseng og store uteområder! 

Flott bolig med innbydende bassengområde, med solstoler, sittegrupper, utedusj og grillplass. Består av hele husets første etasje.
En ideell bolig for 8 personer, men hvis barn er med kan man være inntil 10 personer.
Svært barnevennlig.

LUM-001Leiligheter med flott beliggenhet og svømmebasseng! 

Leilighetskompleks med fine leiligheter beliggende i sjøkanten. Leilighetene ligger maks 100m fra stranden og 200m fra sentrum av Lumbarda. Flott turområde og kort vei til Korcula by.
Området passer fint for småbarnsfamilier og andre som søker ro.

LUM-002Fine leiligheter med perfekt beliggenhet, terrasse og sjøutsikt! 

Huset ligger sentralt i Lumbarda med kort vei til butikk, restauranter og buss. Nærmeste strand er ca 100m fra huset. Vid sjøutsikt fra romslige terrasser. Svært god standard.

LUM-003Hus i nydelig område, med basseng, rett ved sjøen! 

Huset har 4 ferieleiligheter med store terrasser og nydelige utsikt til sjøen og det frodige terrenget rundt. Ypperlig område for deg som søker en rolig ferie i vakre omgivelser. Helt nytt basseng sesongen 2015!

LUM-004Leiligheter på første rad til sjøen, 100 m fra sandstrand! 

2 like leiligheter i et hus ved sjøen, 100 m fra sandstrand. Huset ligger i et rolig område av Lumbarda, med stor tomt og felles terrasse.

LUM-005Luksusleilighet på stranden! 

Med beliggenhet på første rad til sjøen, med en barnevennlig sandstrand rett foran huset, har vi en stor flott leilighet for inntil 8 personer med nydelig utsikt til sjøen til leie. Det er kort gangavstand til alle fasiliteter som er å finne i den familievennlige landsbyen Lumbarda.

LUM-007Lekker luksusvilla med svømmebasseng, nær sandstrand og sentrum! 

For de som vil unne seg litt ekstra komfort i ferien har vi en ny, lekker villa beliggende i et rolig og familievennlig område, kun 100m fra en barnevennlig sandstrand. Villaen er velutstyr og holder svært god standard. Privat svømmebasseng og stor, flott terrasse med nydelig utsikt til sjøen og vakker natur.

LUM-010Hotell med nydelig bassengområde og halvpensjon! 

I en stor og flott hage som strekker seg ned mot sjøen i sentrum av den idylliske landsbyen Lumbarda, ligger et koselig hotell.
Hotellet har fine rom, en hyggelig restaurant, store terrasser og utendørs svømmebasseng. Fra hotellet er det få minutters gange til fine strender, butikker, restauranter, buss og båthavn.

LUM-011Flotte leiligheter beliggende i vakkert område rett ved sjøen! 

Huset har 6 ferieleiligheter med fantastisk utsikt til sjøen og den frodige naturen rundt. Her er det kort vei for en morgendukkert! Dette området er ypperlig for deg som søker en rolig ferie i naturskjønne omgivelser.

LUM-013Nydelig utsikt over sandstranden i Lumbarda! 

Huset har 2 like ferieleiligheter, begge med flotte terrasser og nydelige utsikt til sjøen, sandstranden og det frodige terrenget rundt. Ypperlig område for deg som søker en rolig ferie i vakre omgivelser, og samtidig gangavstand til alle fasiliteter.

LUM-016Koselig hus med frodig hage og kort vei til stranden! 

Flott og velutstyrt hus med 4 soverom og 5 bad på første rad til sjøen. Har plass for inntil 9 personer, hvis barn i følget. Ligger rett i utkanten av Lumbarda sentrum, med kort vei til den fine sandstranden og til det hyggelige landsbysentrumet.
Huset er omgitt av en stor fin hage, og det er flere uteplasser å velge mellom - avhengig om man ønsker sol eller skygge. Det er også grill tilgjengelig.

LUM-017Nydelig steinvilla sentralt i Lumbarda! 

Flott villa omgitt av en stor og frodig hage. Svært barnevennlig. Har plass for inntil 10 personer. Romslige uteplasser med sittegrupper og solstoler, samt god plass til lek. Ligger sentralt i Lumbarda med kort vei til barnevennlig strand og sentrum.

LUM-018Leiligheter beliggende i sjøkanten med nydelig utsikt! 

Huset ligger i sjøkanten, med bademuligheter rett utenfor døren. Det er 3 leiligheter i huset, med plass for totalt 10 personer.
Det finnes også en stor felles terrasse med nydelig sjøutsikt, møblert med bord og stoler slik at alle kan sitte samlet.
Terrassene i leilighetene er store, og omgitt av vakre blomster og trær - samtidig som man kan nyte den fantastiske sjøutsikten.
Egen badebrygge med solstoler rett nedenfor huset.

LUM-020Leiligheter i sjøkanten, rett ved stranden! 

Rimelige leiligheter beliggende i sjøkanten med vakker utsikt over hav og fjell. Leilighetene ligger maks 50m fra stranden og ca 300m fra sentrum av Lumbarda. Flott turområde, flere sandstrender og kort vei til Korcula by.
Området passer fint for småbarnsfamilier og andre som søker ro.

LUM-021Hyggelig hus på første rad til sjøen med fantstisk utsikt! 

Romslig rekkehus for 8 personer med flere uteplasser og nydelig sjøutsikt. Ligger på første rad til sjøen i den hyggelige landsbyen Lumbarda på øya Korcula.
Rett nedenfor huset er finnes det en oppmurt brygge, så man trenger ikke gå langt for å ta morgenbadet. Det ligger et par restauranter i umiddelbar næhet til huset, og butikk og flere restauranter finner man i Lumbarda sentrum , som også er i gangavstand.

LUM-022Lekker villa med basseng! 

Lekker villa med basseng og 6 soverom. God beliggenhet i den hyggelige landsbyen Lumbarda på øya Korcula. Plass for inntil 12 personer. Meget god standard, og gangavstand til alle fasiliteter.

Kun ledig i perioden 27/7 - 3/8 innenfor skoleferien

LUM-023Hyggelig leilighet med flott uteområde sentralt i Lumbarda! 

Leilighet i et sjarmerende steinhus sentralt i Lumbarda for inntil 4 personer. Kort vei til både stranden og sentrum. Flott og frodig uteplass med sitteområde rett utenfor huset. Ypperlig område for deg som søker en rolig ferie i vakre omgivelser, og samtidig gangavstand til alle fasiliteter.

LUM-024Fine leiligheter med nydelig sjøutsikt! 

Hyggelige leiligheter beliggende i den koselige landsbyen Lumbarda. Her er det kort vei til sjøen og gangavstand til alle fasiliteter.


LUM-025Lekker villa med landlige omgivelser og basseng! 

Nydelig steinhus med stor uteplass og basseng i den hyggelige landsbyen Lumbarda på øya Korcula. Meget god standard, og selv om huset ligger landlig til er det kort gangavstand til alle fasiliteter. Inntil 10 personer.

LUM-100Leiligheter med flott beliggenhet og svømmebasseng! 

Leilighetskompleks med fine leiligheter beliggende i sjøkanten. Leilighetene ligger maks 100m fra stranden og 200m fra sentrum av Lumbarda. Flott turområde og kort vei til Korcula by.
Området passer fint for småbarnsfamilier og andre som søker ro.  © 2009-2019 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser