SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Gradac  Nyhet!
 Podgora
 Igrane
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Zadar
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Fazana
 Rabac
 Cres
 Baska


CRUISE
 Skjærgårdscruise
 Skjærgårdscruise
  med sykkelmulighetKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 

  Våre anbefalinger


FAZ-031

FAZ-035

FAZ-020
Søk ferieboliger i Fazana    Les om Fazana

Søkeresultat


KLIKK på ref.nr i venstre kolonne eller på bildet for å lese mer detaljert informasjon om boligene under eller benytt søkeboksen til høyre for et mer detaljert søk.    

Sjøutsikt   Aircondition   Terrasse  
 
12 av totalt 12 hus i og rundt Fazana
Feriebolig Beskrivelse Bilde
FAZ-001Rimelige leiligheter med god standard i rolige omgivelser! 

I et hus beliggende i et rolig boligområdet i utkanten av Fazana sentrum har vi 4 leiligheter til leie, passende fra 2 til 8 personer pr leilighet. Terrassene er relativt romslige så et godt valg for f.eks 2 familier som reiser sammen. Huset er forholdsvis nytt og standarden er god. Internet.

FAZ-002Leilighet i sentrum med takterrasse! 

Denne fine leiligheten ligger i sentrum av koselige Fazana og har fantastisk utsikt både mot sjøen og over sentrum fra terrassen som ligger på taket av huset. Leiligheten er godt utstyrt og har soveplass for inntil 6 personer. Maks 100 meter til nærmeste strand.

FAZ-004Fine leiligheter med store terrasser og flott beliggenhet! 

Huset ligger inntil et grønt område like ved det fineste strandområdet i Fazana, og samtidig sentrumsnært. Huset har en romslig hage og passer supert for barnefamilier. 3 leiligheter i varierende størrelse for fra 2 til 6 personer. Romslige terrasser og tilgang til grill i hagen.

FAZ-005Ypperlig for flere familier som reiser sammen! 

Dette huset har 3 meget rimelige ferieboliger, hver for 4 - 6 personer. I hagen finnes en stor overbygget terrasse/grillplass hvor alle kan samles. Rolig og pent boligområde, nær friareal/naturpark og strandområdet. Meget barnevennlig!

FAZ-006Barnevennlige leiligheter med romslige terrasser! 

Hus med 2 fine ferieleiligheter, beliggende i et rolig boligområde med kort gange til sjø og strand. 2 leiligheter for 4-6 personer, med god pent interiør og generell god standard. Terrasser med noe utsikt til sjøen og de grønne friarealene rundt.

FAZ-020Leilighet i nydelig og velholdt hage, - sentral beliggenhet! 

Koselig, liten leilighet med tilgang til velstelt hage i utkanten av sentrum i den idylliske landsbyen Fazana. Her er det kort gangavstand til strender, restauranter, butikker og alt hva stedet har å by på. Romslige terrasser og grill.

FAZ-021Moderne leilighet et steinkast fra stranden! 

Denne nyoppussede og moderne leiligheten ligger bare 70 m fra stranden og kun 150 m til sentrum av idylliske Fazana. Leiligheten passer for inntil 5 personer og har meget god standard.

Beklager, fullbooket i skoleferien 2019!

FAZ-022Leiligheter med moderne standard og sentral beliggenhet! 

2 flotte og moderne innredede leiligheter som har veldig god beliggenhet i den idylliske landsbyen Fazana. Her er det gangavstand til strender, restauranter, butikker og alt hva stedet har å by på. Sjøutsikt fra terrassen i den ene leiligheten.

FAZ-031Leiligheter med flott beliggenhet i familievennlige Fazana! 

Fine leiligheter med sentral beliggenhet i den hyggelige, lille landsbyen Fazana på Istria. Dette er barnefamilienes paradis nord i Kroatia. Her er det flotte strandområder som strekker seg kilometer etter kilometer, og vannet er krystallklart som overalt ellers i Kroatia.
Huset ligger i et rolig boligområde, kun en kort spasertur unna den flotte stranden, og i gangavstand fra det hyggelige landsbysentrumet, med sine fargerike hus og koselige kafeer og restauranter.

FAZ-032Fine leiligheter med sentral beliggenhet! 

Hus med 4 fine ferieleiligheter, beliggende i et rolig og hyggelig boligområde med kort gange til sjøen og strand. Leilighetene er i ulik størrelse og passer for 2-7 personer. Alle leilighetene har terrasse samt tilgang på fin felles uteplass med sittegruppe og tilgang til grill i hagen.

FAZ-035Supre sentrumsnære leiligheter med basseng! 

Flott feriekompleks med flere leiligheter beliggende i kort gåavstand til både sentrum og til stranden. Leilighetene ligger i et boligområde med flotte turmuligheter og store grøntarealer hvor en kan slappe av. Huset er forholdsvis nytt og standarden er svært god. Felles basseng i hagen.

FAZ-100Leilighet for inntil 6 personer, med koselig terrasse og eget basseng! 

Hyggelig leilighet, beliggende i en liten koselig landsby utenfor Fazana. Pent opparbeidet hage, flere koselige uteplasser og basseng. Passer for to par eller en familie på inntil 6 personer.
Kort gangavstand til landsbysentrum hvor man finner baker og en liten nærbutikk.  © 2009-2019 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser