SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Gradac  Nyhet!
 Podgora
 Igrane
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Zadar
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Fazana
 Rabac
 Cres
 Baska


CRUISE
 Skjærgårdscruise
 Skjærgårdscruise
  med sykkelmulighetKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 

  Våre anbefalinger


DML-021.A3

DML-015

DML-009
Søk ferieboliger i Dubrovnik    Les om Dubrovnik

Søkeresultat


KLIKK på ref.nr i venstre kolonne eller på bildet for å lese mer detaljert informasjon om boligene under eller benytt søkeboksen til høyre for et mer detaljert søk.    

Sjøutsikt   Aircondition   Terrasse  
 
26 av totalt 26 hus i og rundt Dubrovnik
Feriebolig Beskrivelse Bilde
DLA-001Rimelige studio og leiligheter med fin beliggenhet i utkanten av Dubrovnik! 

I et gammelt sjarmerende steinhus har vi fine nyoppussede studio og leiligheter til leie til rimelige priser til Dubrovnik å være.
Huset ligger rett ved sjøen i den nyere delen av Dubrovnik og har hyppig bussforbindelse inn til Dubrovnik gamleby eller til stranden.

DLA-002Romslig leilighet med god standard! 

I et populært ferieområdet litt utenfor Dubrovnik gamleby har vi denne fine leiligheten ledig med meget god standard. Kort vei til strender og fine turmuligheter langs sjøen.

DLA-003Nye, flotte leiligheter i populært område, nær strand! 

I et nyere hus, beliggende i et meget populært område av Dubrovnik, har vi 2 flotte leiligheter for 2-4 personer til leie. Huset ligger i et rolig og pent område, ca 300m fra sjøen hvor det er fine tur- og bademuligheter.

DLA-006Flotte leiligheter -den ene med stor terrasse og den andre med sjøutsikt! 

Her har du mulighet til å leie flotte leiligheter for 2-4 personer med meget god standard, nær vakre Dubrovnik! Huset ligger ved sjøen i den nyere delen av Dubrovnik og har hyppig bussforbindelse inn til Dubrovnik gamleby eller til sentrum av den nyere delen av Dubrovnik - og stranden. Rimelig til Dubrovnik å være!

DLA-007Leilighet med perfekt beliggenhet - nær sjøen! 

Sjarmerende leilighet beliggende i den nyere delen av Dubrovnik. Plass for inntil 4 personer.
Kun et steinkast unna sjøen, og med kort gåavstand til nærmeste strand. Restauranter og butikker i gåavstand.
God standard og koselig uteplass.

DLA-008Leiligheter med kjempestore terrasser og frodig hage nær sjøen! 

Leilighetene, 4 stykker, ligger på første rekke til sjøen, i den nyere delen av Dubrovnik. Alle har 2 soverom. Det er gangavstand til alle fasiliteter. Huset er nyoppusset, og med sin frodige hage og kjempestore terrasser, er dette et ypperlig valg for de som reiser flere sammen.
Hver leilighet har sin egen spiseplass på en av terrassene.

DLA-010Flotte leiligheter nær stranden, med vid utsikt. 

Høyt og luftig i åsen, i et rolig område i utkanten av Dubrovnik, har vi et hus med to leiligheter som kan egne seg for 2 familier som reiser sammen. Begge har balkong med sol fra morgen til sen ettermiddag. Fra huset er det kort avstand til strender, lekeplass, butikksenter og spisesteder.

DML-003Flott steinhus med stor terrasse og vid utsikt! 

På en høyde, i en frodig og vakker liten landsby 8 km utenfor Dubrovnik, har vi et koselig steinhus med stor terrasse og sjøutsikt til leie for inntil 10 personer.
Her er det duket for en avslappende familieferie i rolige omgivelser ca 250m fra sjøen og sentrum.

DML-005Koselig pensjonat med basseng og fantastisk beliggenhet! 

Kun 50 m fra en flott strand, ligger dette hyggelige pensjonatet i en frodig hage - som en vakker oase. Her har vi bungalower og rom med usjenerte uteplasser beliggende i frodige omgivelser. De fleste har utsikt mot den vakre hagen og sjøen. Her kan man velge om man vil nye de late feriedagene ved bassengkanten, eller om man vil rusle de få meterne ned til stranden nedenfor.

DML-006Flott standard, 200 m fra nydelig strand! 

I en koselige landsby med flotte strender, ca 8 km fra Dubrovnik sentrum har vi en splitter ny og velutstyrt leilighet til leie.
Nydelig utsikt mot sjøen og et frodig område hvor sypress, palmer og tropiske vekster sloss om plassen.

Eier tilbyr gratis transport fra flyplassen. Leier man 1 uke eller lenger tilbyr huseier også båttur rundt Dubrovnik.

DML-009Vakre omgivelser og svømmebasseng! 

I et hus beliggende i den koselige landsbyen Mlini nær Dubrovnik har vi 5 leiligheter til leie. De varierer i størrelse passende for 2 til 5 personer, og 2 av leilighetene kan med fordel kombineres hvis man f.eks er 2 familier som reiser sammen: Plass til inntil 9 personer. Nytt svømmebasseng 2017.

DML-011Koselige leiligheter og rom i sentrum, rett ved sjøen! 

Med flott beliggenhet i sentrum av den pittoreske lille landsbyen, har vi et sjarmerende hus i en frodig hage med fine leiligheter og rom til leie for 2 til 5 personer. Balkonger/terrasse med fin sjøutsikt. Det er kun noen få meter å gå til nærmeste restaurant og café og den lille havnen er nærmeste nabo. Herfra går det hyppig båter til gamlebyen i Dubrovnik (ca 8 km), og bussen går fra morgen til langt på kveld.

DML-012Leiligheter med kort gangavstand til sjø og strand! 

Vi har 3 fine leiligheter beliggende i et koselig hus i kort gangavstand fra sentrum av en hyggelig landsby ca. 7 km sør for Dubrovnik. Her finner dere restauranter, kaffebarer og flere fine strender. Leilighetene passer for 2 til 4 personer og kan enkelt slåes sammen om man er en større familie.

DML-013Fine leiligheter beliggende i frodig hage i idyllisk landsby! 

I en idyllisk landsby beliggende ca. 7 km sør for Dubrovnik har vi dette huset som er omringet av frukttrær og bærbusker i en frodig hage. Her har vi 4 leiligheter for 2 til 5 personer, to av dem med sjøutsikt og to med koselig hageterrasse. Aircondition og trådløst internett.

DML-015Delikate leiligheter med sjøutsikt! 

I en hyggelig landsby beliggende ca. 7 km sør for Dubrovnik har vi 2 leiligheter for inntil 3 og 4 personer i et koselig hus. Begge leilighetene har stor terrasse med sjøutsikt og huset har en stor og flott, velholdt hage. Kort gangavstand til strand og sentrum. Delikate leilgheter med aircondition og tilgang til internett.

DML-019Koselige leiligheter med flott beliggenhet og nydelig utsikt! 

Huset ligger i den idylliske lille landsbyen Mlini, noen kilometer sør for Dubrovnik. Det er 3 leiligheter i huset - og egner seg godt hvis flere reiser sammen.
Kort vei til nærmeste strand, og alle andre fasiliteter.

DML-021Leiligheter og studio med fantastisk utsikt! 

Hus med 4 fine leiligheter og 2 studioleiligheter beliggende i gangavstand fra sentrum i den koselige landsbyen Mlini, ca. 7 km sør for Dubrovnik. Leilighetene passer for 2 til 7 personer og alle har nydelig utsikt over sjøen, øyene og naturen.

DML-022Flott villa med basseng og nydelig sjøutsikt! 

Denne flotte villaen ligger i en hyggelig landsby ca. 7 km sør for Dubrovnik. Her er det et hyggelig bassengområde, flere terrasser og nydelig sjøutsikt. Passer for inntil 10 personer.

Beklager! Fullbooket i hele skoleferien 2019.

DML-023Nyoppussede leiligheter og rom med flott sjøutsikt! 

Fine, nyoppussede leiligheter og rom beliggende i en liten, koselig landsby noen kilometer sør for Dubrovnik. Passer for 2 - 6 personer. Hvis barn i følge - inntil 8 personer. Aircondition og internettilgang i alle boenheter. Stor terrasse og tilgang til felles utekjøkken i husets 1. etasje.

DML-024Romslig og velutstyrt leilighet med god beliggenhet og utsikt mot sjøen! 

Stor leilighet med plass for inntil 8 personer, til en rimelig pris. Flott beliggenhet i et rolig boligområde, men allikvel i gangavstand fra både sentrum, og flere fine strender. Romslige terrasser og sjøutsikt.
Er man flere i samme reisefølge så ligger DML-013 i nærheten.

DML-025Leiligheter og rom med flott sjøutsikt! 

Hus med flere leiligheter og rom beliggende sentralt i en liten landsby utenfor Dubrovnik. Flott sjøutsikt fra terrassene/balkongene. Kort vei til nærmeste strand samt alle andre fasiliteter. Siden det er flere boenheter i huset er dette et godt valg hvis man er flere som reiser sammen.
Parkeringsmuligheter ved huset.

DPL-001Fine leiligheter og rom med flott sjøutsikt! 

I en liten rolig landsby med flotte strender 13 km utenfor Dubrovnik har vi fire leiligheter og to dobbeltrom med meget god standard til en meget gunstig pris til leie.
Huset er forholdsvis nyrenovert og innredet i lun og koselig stil.
Huset ligger i en skråning mot sjøen, og alle leilighetene har fin utsikt utover havet og det frodig området.

DUB-001Rom og studio i Dubrovniks beste område! 

Vil du bo sentralt i Dubrovnik? Da kan vi tilby overnatting i nyoppussede, koselige rom eller studioleilighet for 1-3 personer med svært god beliggenhet.
Kort vei til strand og gamlebyens sentrum!

DUB-007Koselig liten studio for 2, med meget sentral beliggenhet! 

Noen få minutters gange fra den berømte Pileporten, som er inngangen til gamlebyen i Dubrovnik, kan vi tilby en liten og rimelig leilighet for 2 personer med utsikt over byen og sjøen. Her er det få minutters gange til alle fasiliteter i byen som kalles Adriaterhavets perle.DZA-001Nye leiligheter og rom, 50 meter fra nydelig strand! 

Nytt hus beliggende i idyllisk bukt med flott strand, 5 km utenfor bygrensen til Dubrovnik. Huset består av flere rimelige leiligheter (2 - 7 personer) med god standard og koselig interiør.

DZA-002Ny og flott leilighet med nydelig sjøutsikt! 

Lys og innbydende leilighet nær Dubrovnik. Passer for inntil 4 personer. Kort vei til en nydelig strand. Herfra går også bussen inn til gamlebyen i Dubrovnik.
Nytt basseng sommeren 2017.  © 2009-2019 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser