SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Gradac  Nyhet!
 Podgora
 Igrane
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Zadar
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Fazana
 Rabac
 Cres
 Baska


CRUISE
 Skjærgårdscruise
 Skjærgårdscruise
  med sykkelmulighetKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 

  Våre anbefalinger


CAV-012

CAV-018

CAV-032
Søk ferieboliger i Cavtat    Les om Cavtat

Søkeresultat


KLIKK på ref.nr i venstre kolonne eller på bildet for å lese mer detaljert informasjon om boligene under eller benytt søkeboksen til høyre for et mer detaljert søk.    

Sjøutsikt   Aircondition   Terrasse  
 
39 av totalt 39 hus i og rundt Cavtat
Feriebolig Beskrivelse Bilde
CAV-002 Leiligheter i alle størrelser, med vakker sjøutsikt!  

Leiligheter av ulik størrelse for 2 - 9 personer, beliggende på en høyde med flott utsikt over sjøen og det frodige landskapet. God standard. Aircondition.

CAV-003Flott beliggenhet på første rad til sjøen! 

Med perfekt beliggenhet og med nydelig utsikt fra terrassene har vi 2 fine leiligheter for inntil 4 personer. Huset er plassert mellom den vakre landsbyen i Cavtat og hovedstranden, så her har man alle fasiliteter innenfor få minutters gange.

CAV-005Nye leiligheter med flott sjøutsikt og sentral beliggenhet! 

I et hus beliggende i åssiden ca 200m fra sjøen og 300m fra sentrum av vakre Cavtat, kan vi tilby flere nyere leiligheter med god standard og nydelig sjøutsikt fra terrassen.

CAV-006Leiligheter med sjøutsikt og sentral beliggenhet! 

2 flott beliggende leiligheter for inntil 3 personer med sjøutsikt fra terrassen. Leilighetene ligger på en høyde ca 200m fra sjøen og ca 5 minutters gange fra sentrum av koselige Cavtat.

CAV-011Hyggelige leiligheter for 3-5 personer! 

Fine, nyoppussede leiligheter med god standard, aircondition og balkong for 3-5 personer. Leilighetene ligger på en høyde med ca 10 minutters gange til sjøen og sentrum av gamlebyen i Cavtat.
Det er tilgang på vaskemaskin i huset.
Tilgang til hyggelig terrasse med grill i hagen.

CAV-012Sjarmerende leilighet i gamlebyen med sjøutsikt! 

Flott steinhus med koselig leilighet og nydelig utsikt fra terrassen. Huset befinner seg i den ettertraktede gamlebyen i Cavtat, 150m fra sjøen og promenaden. I området finnes kun gamle sjarmerende steinhus, trange idylliske smug, vakre frodige hager og ingen biltrafikk.

CAV-013Barnevennlig hus i den sjarmerende gamlebyen! 

I et rolig og bilfritt område i den sjarmerende gamlebyen i Cavtat har vi et hyggelig hus med romslig uteplass i en frodig hage, beliggende 100m fra sjøen og en liten strand, og ca 300m fra sentrum. Huset inneholder 2 store leiligheter for inntil 7 og 8 personer. I perioden 15/6 - 15/9 leies de kun ut samlet.
Ypperlig for 2 familier som reiser sammen.

CAV-014Toppleilighet med fantastisk utsikt! 

Pen leilighet beliggende i åsen ovenfor den koselige byen Cavtat. Fra denne leilighetens terrasse har du panorama utsikt over gamlebyen i Cavtat, sjøen og den fantastisk frodige naturen i området.

CAV-016Koselige studioleiligheter, 150m fra sentrum og sjøen! 

Flere små leiligheter av god standard for 2-3 personer med sentral beliggenhet, ca 150m fra sentrum av Cavtat og sjøen. Noen av leilighetene har utsikt over sjøen og byen, noen har utsikt til hagen. Hver leilighet har hyggelig terrasse på bakkeplan og det er store arealer i hagen som kan benyttes.

Ypperlig hus for par eller store grupper. God standard med aircondition og trådløs internet forbindelse.

CAV-018Koselig hus med nydelig utsikt, nær stranden! 

Sjarmerende hus beliggende 150 m fra sjøen og ca 5 minutters gange fra hovedstranden i den vakre byen Cavtat. Huset er velutstyrt med bl.a AC i alle soverom og holder generelt meget god standard. 2 store terrasser med flott utsikt over sjø og vakker natur.

Et ypperlig hus for 2 familier på tur eller vennegjeng!

CAV-019Leiligheter i gamlebyen med høy standard! 

I et flott hus 100m fra sjøen, promenaden og sentrum av Cavtat har vi 3 leiligheter av meget god standard til leie. Leilighetene disponerer en kjempestor terrasse.
Dette huset er et veldig godt alternativ hvis man reiser mange i følge.

CAV-020Fine ferieleiligheter med basseng og store terrasser! 

Dette huset ligger i åsen ovenfor Cavtat, ca 600 m fra sjøen og det idylliske sentrum hvor du finner alle fasiliteter du ønsker deg for ferien. Her har vi 6 pene leiligheter til leie, med basseng i hagen!

CAV-021Leiligheter/rom på første rad til sjøen! 

På første rad mot sjøen har vi et hus med leiligheter og rom til leie! Fra alle boenheter er det og nydelig utsikt over den frodige bukten og småbathavnen. Kort gange til stranden og alle fasiliteter Cavtat har å by på.

CAV-022Leiligheter med god standard 20m fra sjøkanten! 

Langs den vakre promenaden i Cavtat, har vi et hus med 6 nye og fine leiligheter til leie på første rad til sjøen i en frodig og vakker bukt. Leilighetene har meget god standard og flott utsikt over bukten!

CAV-023Leilighet med flott beliggenhet og utsikt! 

Fra denne leilighetens romslige terrasse har du nydelig utsikt over bukten hvor småbåtene holder til, og den frodige naturen i området. Leiligheten ligger i åsen mellom sentrum og den lengste stranden i Cavtat. Det er ca 100m til sjøen, 400m til stranden og sentrum.

Leiligheten har sengeplass for maks 6 personer.

CAV-025Fine leiligheter og rom med sjøutsikt for 2-3 personer! 

Fine og rimelige leiligheter og rom til leie for 2-3 personer i et velholdt hus beliggende 300m fra sjøen og sentrum av Cavtat. Huset ligger i åssiden, ca 5 minutters gange til sjøen og sentrum av gamlebyen i Cavtat. Langs sjøen går en hyggelig promenade som fører til hovedstranden i byen.

CAV-026Rimelig ferieleiligheter med romslige terrasser! 

2 barnevennlige leiligheter for 4 - 6 personer med romslige terrasser og god standard til en meget rimelig pris. Huset ligger i et rolig og frodig område, 200m fra butikk, buss og 700m fra sjøen og sentrum av den idylliske byen Cavtat. Aircondition. Sat/TV. Meget rimelig priser!

CAV-029Unik mulighet: Hus i gamlebyen med flott terrasse og sjøutsikt! 

Trivelig hus i gamlebyen med nydelig sjøutsikt fra terrassen. Huset ligger i den ettertraktede gamlebyen i Cavtat, 150m fra sjøen og promenaden. I området finnes gamle sjarmerende steinhus, trange idylliske smug, vakre frodige hager og det er ingen biltrafikk.


CAV-0303 fine ferieleiligheter for 4- 6 personer! 

Leilighetene ligger i åsen ovenfor sentrum av Cavtat og har kort gangavstand til det meste, ca 300 m fra sjøen og sentrum. Alle leilighetene har sengeplass for 4-6 personer og meget god innvendig standard. Store terrasseområder gjør huset velegnet for store grupper som reiser sammen.

CAV-031Flott beliggenhet nær sentrum og 70m fra sjøen! 

I 2 hus beliggende på samme tomt kun 70m fra sjøen og den vakre promenaden i Cavtat har vi flere fine leiligheter til leie for fra 2 til 7 personer. Meget god standard og beliggenhet. Det er ca 200m til hovedstranden i Cavtat og 300m til sentrum av den idylliske byen.

CAV-032Flott beliggenhet og utsikt! 

Disse leilighetene passer for inntil 6 personer og ligger i åsen like ovenfor en vakker bukt nær koselige Cavtat sentrum. Nydelig utsikt mot sjøen og det frodige området.
Kun 200 meter til stranden.

CAV-036Små fine leiligheter med flott utsikt, nær sentrum! 

I et hus beliggende i åsen ovenfor vakre Cavtat sentrum har vi 4 fine leiligheter til leie. Alle leilighetene er for inntil 3 personer og har fine terrasser med utsikt.

CAV-038Trivelige leiligheter i idylliske omgivelser! 

Sentralt beliggende i idylliske Cavtat sentrum har vi 2 lyse, trivelige leiligheter til leie for 2-3 personer. Huset ligger i frodige omgivelser, rett ved den sjarmerende gamle delen av byen. I gamlebyen er det trange steinlagte smug med små, koselige hus og frodige hager. Fra dette huset er det meget kort gangavstand til alle fasiliteter.

CAV-040Nye og moderne ferieleiligheter med basseng og store terrasser! 

Dette huset ble ferdigstilt i 2011 og har 3 lekre ferieleiligheter til leie. Det er god plass på terrasse/hage ved bassenget med solsenger og utebord til disposisjon. Huset ligger på høyden ovenfor Cavtat, ca 900 m fra sjøen og det idylliske sentrum hvor du finner alle fasiliteter du ønsker deg for ferien.
Ypperlig for 2-3 familier som reiser sammen!!

CAV-041Koselig og barnevennlig leilighet med kort vei til stranden! 

Trivelig leilighet med idyllisk terrasseplass med grill og direkte adkomst hage. På 2-3 minutter er man nede ved sjøkanten og hovedstranden i Cavtat. Hyggelig spasertur langs sjøen inn til sentrum. Ypperlig leilighet for familie med små barn.

CAV-042Fin leilighet med flott beliggenhet nær sentrum og sjøen! 

Trivelig leilighet med super beliggenhet med kort vei til sentrum og sjøen. På 5 minutter er man nede ved sjøkanten og kan følge den koselige promenaden langs sjøen til stranden og sentrum.

CAV-043Flotte leiligheter sentralt i gamlebyen! 

I et hyggelig, flott og sjarmerende steinhus beliggende i gamlebyen av Cavtat, har vi to leiligheter; en stor og flott leilighet over to plan for inntil 11 personer og en mindre leilighet for inntil 4 personer. Huset ligger kun 150m fra sjøen og promenaden. I området finnes gamle sjarmerende steinhus, trange idylliske smug, vakre frodige hager og det er ingen biltrafikk.

Perfekt for flere som reiser sammen, med stor fin uteplass med grill/peis.
CAV-044Leiligheter med nydelig sjøutsikt, på første rad til sjøen! 

Perfekt beliggenhet! I et hus beliggende å første rad til sjøen i den koselige gamlebyen i Cavtat, har vi tre leiligheter til leie. Alle med nydelig sjøutsikt fra terrassene, og kort vei til alt Cavtat har å by på. Passer for 2 - 5 personer.

CAV-045Fine rom og hyggelige små leilighter! 

Med fin beliggenhet nær sjøen og sentrum av idylliske Cavtat har vi flere fine rom og 2 små 1-romsleiligheter til leie, for 2-3 personer. God standard og super beliggenhet!

CAV-046Nye, flotte leiligheter sentralt i Cavtat! 

4 nye, moderne leiligheter med plass for inntil 4 personer. Beliggende sentralt i Cavtat, med kort gangavstand til både sjøen og gamlebyen.
Lyst og innbydende innredet.
Romslige terrasser med sjøutsikt/sjøglimt.


CAV-047Fine leiligheter i gamlebyen! 

Sentralt i gamlebyen i Cavtat finner vi dette huset med 4 hyggelige leiligheter.
Passer godt for par eller små familier.
Bilfritt, midt i smørøyet og med gangavstand til alt.
Felles utekjøkken med grillplass og vaskemaskin.


CAV-048Sjarmerende villa med perfekt beliggenhet og nydelig hage! 

Vakkert steinhus beliggende i det mest ettertraktede området i gamlebyen av Cavtat. Huset har sengeplass for inntil 11 personer, stort og flott uteområde og kort gangavstand til sjøen og sentrum av den idylliske byen. Huset er godt utstyrt med bl.a internettilgang, vaskemaskin og oppvaskmaskin.

CAV-054Flotte leiligheter med sjøutsikt og sentral beliggenhet! 

I den hyggelige landsbyen Cavtat kan vi tilby nyere leiligheter for inntil 2 og 4 personer i et koselig hus. Huset ligger kun noen minutters gange unna det sjarmerende sentrum av Cavtat.

CAV-055Stor og flott villa, terrasse med sjøutsikt! 

Sentralt beliggende villa for inntil 12 personer i Cavtat med nydelig utsikt til gamlebyen, sjøen og naturen rundt. Kort gangavstand til alle fasiliteter. Ypperlig for to familier som reiser sammen!

CAV-056Fin leilighet med super beliggenhet i gamlebyen! 

Fin leilighet med plass for inntil 5 personer. Ligger i den koselige og flotte gamlebyen i Cavtat. Her ligger alt man trenger rett utenfor husdøren, og nærmeste strand er kun 150 meter unna. Et godt valg for 2 par eller en familie på tur.

CAV-061Moderne leilighet med eget basseng! 

Velutstyrt og moderne leilighet for 8-9 personer med stor terrasse og privat svømmebasseng. Leiligheten ligger i utkanten av den vakre landsbyen Cavtat, og det er gangavstand til strand og sentrum med alle byens fasiliteter.CAV-071Leiligheter med sjøutsikt og sentral beliggenhet i Cavtat! 

Fine, lyse og moderne leiligheter beliggende rett ovenfor gamlebyen i Cavtat. Kort vei til alt. Det er 6 leiligheter totalt i huset av ulik størrelse, samt en stor felles terrasse med jacuzzi og solsenger til gjestenes disposisjon. Det finnes også utedusj, utekjøkken og grill tilgjengelig for husets gjester.

CAV-072Flott renovert murvilla med basseng og sjøutsikt! 

Nydelig steinhus beliggende i den ettertraktede gamlebyen i Cavtat, 100m fra sjøen, sentrum og den vakre promenaden. I området finnes kun gamle sjarmerende steinhus, trange idylliske smug, vakre frodige hager og ingen biltrafikk. Huset har 5 soverom, 5 bad og nydelig utsikt fra terrassen. Plass for inntil 12 personer hvis det er barn med i reisefølget.

CAV-081Koselig hus med nydelig utsikt, nær stranden! 

Sjarmerende hus beliggende 150 m fra sjøen og ca 5 minutters gange fra stranden. Huset har meget god standard og stor og hyggelig terrasse med flott utsikt over sjø og vakker natur.  © 2009-2019 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser