SØK VIA KART  


KROATIA SYD
 Dubrovnik
 Cavtat
 Orebic
 Øya Korcula
    Korcula by
    Lumbarda

KROATIA SENTRAL
 Split
 Trogir
 Øya Hvar
    Hvar by
    Starigrad
    Jelsa
    Vrboska
 Øya Brac
    Bol (Brac)
    Sutivan (Brac)
 Makarska
 Baska Voda/Brela
 Gradac  Nyhet!
 Podgora
 Igrane
 Primosten
 Vodice
 Rogoznica
 Zadar
 Preko-Zadar

KROATIA NORD
 Istria
 Pula
 Rovinj
 Fazana
 Rabac
 Cres
 Baska


CRUISE
 Skjærgårdscruise
 Skjærgårdscruise
  med sykkelmulighetKroatiaperler p Facebook  Kroatiaperler p Instagram   
SPESIFISERT SØK

 

 

 Sjøutsikt
 Aircondition
 Terrasse

 
Søk ferieboliger på Øya Brac    Les om Øya Brac

Søkeresultat


KLIKK på ref.nr i venstre kolonne eller på bildet for å lese mer detaljert informasjon om boligene under eller benytt søkeboksen til høyre for et mer detaljert søk.    

Sjøutsikt   Aircondition   Terrasse  
 
31 av totalt 31 hus i og rundt Øya Brac
Feriebolig Beskrivelse Bilde
BOL-002Leilighet med god standard og sjøutsikt! 

I dette huset som ligger 5-10 minutters gange fra havet og sentrum av koselige Bol har vi en leilighet for inntil 3 personer til leie.
Leiligheten er lys og trivelig og har balkong med sjøutsikt.

BOL-003Leiligheter med koselige terrasser og svømmebasseng! 

I et rolig og pent område, i åsen ovenfor Bol sentrum, har vi et hus med flere fine leiligheter til leie. Tilgang til svømmebasseng som sto ferdig 2014. Det er kort gangavstand til nærmeste strand og sentrum.
Alle leiligheter har fine, romslige terrasser og aircondition. Leilighetene varierer i størrelse for 2 til 4 personer.

BOL-006Flotte leiligheter med store terrasser i idyllisk hage! 

Ca 150 meter fra stranden kan vi tilby fine leiligheter for 2 - 5 personer med store terrasser, omkranset av en vakker og frodig hage - ypperlig for flere familier som reiser sammen.
Nytt og pent interiør og meget god standard. Rolig område, ca 500m fra sentrum. Meget barnevennlig!

BOL-007Leiligheter med god standard og sjøutsikt! 

Hus med 3 flotte ferieleiligheter for 4 - 6 personer til leie. Leilighetene er lyse og trivelige, og har fine terrasser. Toppleiligheten har fantastisk sjøutsikt.
Innenfor 10 minutts gange finner man alle fasiliteter - sjøen, strand og sentrum av Bol.

BOL-008Super beliggenhet nær sentrum og strand! 

I et hus med en frodig, flott hage maks 5 minutters gange fra sentrum av Bol og sjøen har vi 2 store og en mindre leilighet til leie. De to største har sengeplass for inntil 6 personer, og den siste har plass for inntil 4 personer. Leilighetene har store terrasser til disposisjon.

BOL-009Pene små leiligheter nær sjøen og sentrum! 

I et hus beliggende ca 150 meter fra stranden kan vi tilby flere fine leiligheter for 2 - 3 personer (4 hvis 2 er barn). Leilighetene er relativt nye og alle har balkong med sjøutsikt. Det er ca 5-10 minutters gange til sentrum av idylliske Bol.
Nytt og pent interiør og meget god standard. Aircondition og sat/TV i alle leiligheter.

BOL-010Flotte sentrumsnære leiligheter! 

I et hus beliggende rett bak småbåthavnen i koselige Bol sentrum har vi et fint nyoppusset hus med 3 leiligheter for 2-4 personer til leie.
Veldig god standard og romslige terrasser. 2 av terrassene har sjøutsikt.

BOL-011Flott utsikt og god beliggenhet! 

I et hus beliggende i åssiden ovenfor Bol sentrum har vi 2 fine leiligheter for henholdsvis 3 og 4 personer. Begge leilighetene holder god standard og har hyggelige overbyggede terrasser med sjøutsikt.

BOL-012Kort gange til stranden og store uteområder! 

I et rolig og pent område, i åsen ovenfor Bol sentrum, har vi et hus med 3 fine leiligheter til leie. Det er kort gangavstand til nærmeste vakre strand og sentrum.
Alle leiligheter har god standard og er egnet for inntil 4 personer. Barnevennlig område. Store terrasser og grillplass i hagen.

BOL-0166 sentrale leiligheter i et rolig område i Bol. 

I et rolig og pent område, i åsen ovenfor Bol sentrum, har vi et nytt steinhus med 6 fine leiligheter til leie. Det er kort gangavstand til nærmeste strand og sentrum. Huset egner seg godt for grupper da det er godt med plass ute her.

BOL-017Sjarmerende leilighet med sjøutsikt og flott beliggenhet i Bol! 

Denne sjarmerende leiligheten ligger nær sentrum av Bol, med kort gangavstand til alle fasiliteter, og har en stor terrasse med fantastisk sjøutsikt. Leiligheten har 3 soverom, alle med dobbeltseng. Aircondition, Sat-TV og trådløst internett.

BOL-018Leilighet i steinhus nær sjøen i sentrum av Bol! 

Flott leilighet for inntil 5 personer, beliggende i sentrum av Bol, med kort gange til sjø, strand og alle fasiliteter. Sjøutsikt fra soverommene, aircondition, Sat-TV og trådløst internett.

BOL-020Moderne leiligheter nær strand i Bol! 

I et hyggelig hus i gangavstand til alle fasiliteter i landsbyen Bol har vi tre leiligheter til leie, for 2-4 personer. Alle leilighetene har aircondition, Sat-TV og trådløst internett. Det finnes parkering nær huset.

BOL-021Leilighet med sentral beliggenhet og flott sjøutsikt! 

Leilighet i toppetasjen av et hyggelig dalmatinsk steinhus med flott utsikt til sjøen og øya Hvar fra terrassen. Huset ligger kun et par minutters gange fra sentrum og promenadegaten i Bol hvor du finner en rekke restauranter, barer, små butikker osv. Nærmeste strand er maks 5 minutters gange fra huset.

BOL-022Hyggelig leilighet med nydelig sjøutsikt i Bol! 

Denne hyggelig leiligheten for 2 personer ligger i et rolig område av landsbyen Bol, unna nattelivet i sentrum, men allikevel med gangavstand til strand og alle fasiliteter. Vakker sjøutsikt fra terrassen.

MIL-001Flott hus med fine leiligheter og tilgang til stort uteområde med basseng! 

Nytt hus med 7 leiligheter og flott bassengområde. Det er flere sittegrupper, samt solstoler ved bassenget. Det finnes også en liten lekeplass for barna.
Ligger i den idylliske landsbyen Milna, på øya Brac. Kort vei til alle fasiliteter.

SUT-001Villa i grønn oase med svømmebasseng! 

Stor villa med sengeplass for inntil 16 personer beliggende i Sutivan på øya Brac. Nydelig, usjenert hage med grillplass og oppvarmet basseng (ikke klor). Kort gange til sjøen og sentrum. Perfekt sted for avslappende ferie sammen med venner!

SUT-002Nyere leiligheter med flott utsikt! 

I et hus beliggende i et rolig boligområdet i den koselige landsbyen Sutivan på øya Brac har vi flere leiligheter av meget god standard til leie. De fleste har flott sjøutsikt fra terrasse og størrelsen på leilighetene varierer: passende for fra 2 til 6 personer. Kort vei til sentrum og strand!

SUT-004Villa med flott beliggenhet - og privat svømmebasseng! 

I en frodig og usjenert hage beliggende i et rolig boligområdet i landsbyen Sutivan har vi et hus med privat svømmebasseng. Huset består av 3 leiligheter og er et flott alternativ for f.eks flere familier som reiser sammen. Huset passer for inntil 14 personer hvis det er barn i følge - og har 5 soverom.
Barnevennlig!

SUT-006Leiligheter med store terrasser, nær stranden! 

Kun 50m fra sjøen i et rolig boligområdet litt utenfor sentrum av koselige Sutivan har vi et hus med 3 utleienheter. Leilighetene varierer i størrelse fra 2 til 6 personer. Her er det kort gangavstand til flere fine strender, sentrum og flotte turveier!

SUT-007Fine nye leiligheter med romslige terrasser! 

I et hyggelig hus i idylliske Sutivan har vi flere fine leiligheter til leie. Leilighetene varierer i størrelse men passer for fra 2 til 6 personer. Flott alternativ også for flere familier som reiser sammen da terrassene her er romslige!

SUT-010Fantastisk beliggenhet ved vannkanten! 

2 leiligheter beliggende ved vannkanten i koselige Sutivan for inntil 5 personer. Fantastisk sjøutsikt, direkte tilgang til sjøen fra hagen og kort vei til sentrum! Ypperlig for to familier som reiser samlet.SUT-011Sentralt beliggende leiligheter med hyggelige terrasser! 

I et boligområde litt tilbaketrukket fra sentrum i den koselige landsbyen Sutivan på øya Brac har vi flere flotte, nyoppussede leiligheter. Romslige terrasser, kort vei til sentrum og strand.

SUT-012Ny og fin leilighet med stor terrasse og sjøutsikt! 

Ny leilighet av meget god standard til leie for inntil 4 personer i koselige Sutivan. Leiligheten har en stor terrasse med sjøutsikt og kort vei til sentrum og strand!

SUT-013Fin, moderne leilighet med basseng! 

Hyggelig, moderne og velutstyrt leilighet med tilgang til basseng. Ligger i et rolig boligområde av Sutivan, med gangavstand til alle fasiliteter. Butikk og bakeri ligger rett i nærheten. SUT-014 ligger i det samme huset.

SUT-014Fin, moderne leilighet med basseng! 

Hyggelig, moderne og velutstyrt leilighet med tilgang til basseng. Ligger i et rolig boligområde av Sutivan, med gangavstand til alle fasiliteter. Butikk og bakeri ligger rett i nærheten. SUT-013 ligger i det samme huset.

SUT-020Villa med super standard, flott utsikt og svømmebasseng! 

Luksusvilla til leie for inntil 7 personer sentralt beliggende i den koselige landsbyen Sutivan på øya Brac. Villaen har fin hage og svømmebasseng og ligger kun noen minutters gange fra sentrum og sjøen i den lille landsbyen. Flere strender innenfor rekkevidde til fots.

SUT-022Flott hus med basseng på første rad til sjøen! 

Hyggelig hus med basseng og romslig hage. Består i utgangspunktet av to leiligheter - en i hver etasje - og egner seg supert for 2 familier som reiser sammen.
Ligger på første rad til sjøen i den familievennlige landsbyen Sutivan.
Gangavstand til alle fasiliteter.

SUT-023Feriebolig i sjøkanten, med vakker hage ! 

I sjøkanten kan vi tilby en sjarmerende feriebolig med utgang til stor uteplass og hage. Rolige omgivelser, rett i utkanten av idylliske Sutivan på Brac, med flotte turveier langs sjøen og flere restauranter i kort gangavstand. Maks 6 personer.SUT-024Fin leilighet med kort vei til sjøen! 

Lys og fin leilighet med hyggelig terrasse og balkong. Ligger i et rolig boligområde i den idylliske landsbyen Sutivan på Brac.
Leiligheten har to soverom og passer for opp til 4 personer.

SUT-025Nytt hus med lekre leiligheter og basseng inne og ute! 

Ferieboliger av høyere standard enn normalt i Kroatia. Her kan du boltre deg i basseng og boblebad både utendørs og inne, nyte hyggelige kvelder foran peisen på terrassen, eller inne i relax-avdelingen på kjølige høstkvelder. Kort gange til sjøen og sentrum av idylliske Sutivan.  © 2009-2019 Kroatiaperler AS. All rights reserved.
Org.nr 996 968 022     Til forsiden | Om oss | Kontakt oss | Søk ferieboliger | Leiebetingelser